GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

Virtu4l
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2012, 14:51

NoName je napisao/la:Španija jeste favorit ali ne pobjeđuju uvijek favoriti,
Pobjeđuju bolan, zar nisi gledao Chelsea - Barcelona :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 16 jun 2012, 14:56

Offside je napisao/la:Haha, slusajuci pojedince na forumu, ja sam uistinu pomislio da ce na Spaniju biti 1.05 Eto ko je uvjeren ima lijepu sansu gotovo pa udvostruciti svoje bogastvo.
Hvala za savjet :D

Vrsta klađenja Kombinirana
Zaključite okladu putem Web
Broj kladioničkog listića XXXXXXXXXXXXXXX
Datum 16.6.2012 14:47
Koeficijenti 2.89
Ulog po okladi 40.00 EUR
Mogući dobitak 115.50 EUR

Datum Događaj Oklada Tip Rezultat Koeficijent
17.6.2012 20:45
Danska - Njemačka 1 X 2 Njemačka ? 1.65
18.6.2012 20:45
Hrvatska - Španjolska 1 X 2 Španjolska ? 1.75
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

High

Post Postao/la High » 16 jun 2012, 14:57

E vala, što previše gulite na korist hrvata, to je nenormalno. Sutra će Bilić, kao da gledam izjaviti da je onaj Vukojević bolji od čitave reprezentacije Španije. Realnosti malo...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 jun 2012, 15:14

High je napisao/la:E vala, što previše gulite na korist hrvata, to je nenormalno. Sutra će Bilić, kao da gledam izjaviti da je onaj Vukojević bolji od čitave reprezentacije Španije. Realnosti malo...
Pa Bilić svjesno to fura. Diže svoje igrače u nebo, motiviše ih i oni zato ginu na terenu. Stara provjerena strategija starog lisca Čire.... :) Bilić dobro primjenjuje tu strategiju.... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

High

Post Postao/la High » 16 jun 2012, 15:17

Što ne znači da to posve mijenja situciju na terenu. Ne možeš maštati čitav život, to nas je Portugal naučio.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 16 jun 2012, 15:19

Virtu4l je napisao/la:
Kralj_Tvrtko je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Hrvatska - Spanija 7,00-2,50-1,73.Dakle koeficijent na x sa 3,5 na 2,5.

Sta ce tek biti u ponedjeljak.
Ovo mi je zapalo u oči, ''šta će tek bit'' :lol:

Pa da se ovdje pitalo koeficijent bi bio, neću reć 1.05, ali 90% bi ih reklo maximum 1.25

Da bi sada ti pobjedonsno došao i rekao 1.73, kao da je to nekakva sramota, pa taj koeficijent je na Bayern kada igra kući protiv Borussije.

To samo znači da se hrvatska reprezentacija više cijeni na Otoku nego ovdje, i što je još bolje, obično koeficijent od tri dana prije utakmice naraste do dana D. ;)
Polupao si ti lončiće. On govori o koeficijentu na neriješen rezultat. Nigdje nije spomenuo koeficijent 1,75 i to što ti potenciraš, a njegovo 'šta će tek bit' se takođe odnosi na neriješen rezultat, tj. kladioničarski X.

Lapsus, šta jest' jest'!

Ali svejedno moja priča vrijedi za 90% ostalih. ;)

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 16 jun 2012, 15:22

ko prati hrv.medije i Htv mislim da je Bilić bio jasan i jednostavan,medijima očito bukvicu fakat čovjek puca na neke natpise kaže se i sve doda vadi iz konteksta baš je lijepo sve rekao pametnom dosta ;) .Mislim odličan izbornik ne da se nikom zezat postoje granice.!

O utakmicama drago mi je da u 20 45 h sve počinje drugi krug, da nema torije namještanaj debilizma kako neki tvrde,o samoj utakmici ne mogu ništa realno reći oba su moji favoriti naravno veća prednoost kockastima. ;)
Voljela bi da Irci malo pokažu da nisu baš za otpisat nekako mi ih na kraju žao al e to svaka 10 godina nešto naprave ;) (šala)
Talijani imaju momčad silu koja liga igračine šteta za njih .
Realno na kraju naravno da je Furija najveći IN al sve ovisi i o suđenju.Ljudi očekuju samo dobru mušku utakmicu i naravno pametno i dobro odigrano a ostalo.....Bilo kako bilo u Božijim rukama i sreći ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 jun 2012, 15:26

Bambina, ko hoće da namjesti, namjesti će rezultat bez obzira na ishod drugog.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 jun 2012, 15:39

Pa ove kladionice nisu normalne, hvala vam što se postavili ovo ovdje, ove kvote, taman ću ostavit' lovu da natovarim na Španiju, nikad lakše do dobre cifre...još uz hendikep...uff 8-)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2012, 15:59

bambina je napisao/la:ko prati hrv.medije i Htv mislim da je Bilić bio jasan i jednostavan,medijima očito bukvicu fakat čovjek puca na neke natpise kaže se i sve doda vadi iz konteksta baš je lijepo sve rekao pametnom dosta ;) .Mislim odličan izbornik ne da se nikom zezat postoje granice.!
Slaven je strašan, samo zbog njega mi je ova Hrvatska simpatična.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 16 jun 2012, 16:19

Talijanski mediju kazu : NAMJEŠTENO
Sramotna urota protiv Italije :twisted: :evil: :lol:

slika
slika
slika

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 jun 2012, 16:27

ko o čemu,žabari o namijestanju

iskreno zao mi je hrvatske jer protiv spanije tesko da mogu i do boda, prejaka je spanija, al nadam se da ce talijani kiksati protiv iraca i da hrvati prodju dalje i okrse se najvjerovatnije s englezima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 16 jun 2012, 16:28

Talijanski Sky naglašava da je ovo bio razočaravajući remi s Hrvatskom te kako se Italiji sada potpuno zakomplicirala situacija.

'Dok smo u prvom poluvremenu dominirali, u nastavku se Hrvatska probudila, posebice Luka Modrić koji je dirigirao igrom Hrvatske, da bi nam Mandžukić golom presudio', piše na Sky.

La Repubblica pod naslovom 'Tek remi, sada ostaje nada' donosi da je Hrvatska izuzetno fizički dobro pripremljena momčad:

'Hrvati su sirovi, ali imaju dovoljno kvalitete da nas uvale u probleme svojim golom. Iako je Italija protiv Španjolske odigrala jako dobru utakmicu, neki napredak nije bio vidljiv protiv Hrvata.'

RAI piše da je Hrvatska opet namučila Italiju, dok La Gazzetta dello Sport podsjeća kako Hrvatska još nije izgubila od Italije:

'Novim remijem na ovom Euru, Italija si je potpuno zakomplicirala situaciju u svojoj skupini. Ujedno je Hrvatska i dalje ostala neporažena od Italije. Promašivali su igrači Italije previše, što su na kraju Hrvati iskoristili golom Mandžukića.'

Eurosport je nahvalio igru Hrvatske:

'Hrvatska je igrala puno bolje u drugom poluvremenu i sasvim je zasluženo došla do izjednačujućeg gola. Ovim remijem Hrvatska je ostala neporažena od Italije.'

BBC piše da se Hrvatska izvukla protiv Italije, dok Daily Mail u svom naslovu sve kaže: 'Moćni Mandžukić anulirao krasan gol Pirla'.

ja ovo sad čitam pratim ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 jun 2012, 16:49

Hocemo 2:2. 8-)

slika
...Život za Široki...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 jun 2012, 17:21

High je napisao/la:Što ne znači da to posve mijenja situciju na terenu. Ne možeš maštati čitav život, to nas je Portugal naučio.
Pa on ne mašta, on je svjestan ako izgubi da je to skoro pa očekivano, a ovako pokušava izvući maksimum iz ekipe i napravit čudo. Takva čuda je pravio i Čiro. Hrvatska je na primjer 1996. u četvrtfinalu Euro-a izgubila od Njemačke 2-1, namučila tada Elf. 1998. godine su dobili Elf u četvrtfinalu s 3:0 na SP. Jesu li tad bili favoriti? Isto nisu. Od Italije koja je isto velesila u fudbalu nisu nikad izgubili. Znači oni pristupaju hrabro sa stvarima, a kod njih riječi prate djela. Kad mi izađemo na teren hrabri, koliko smo to na riječima prije utakmice, onda ćemo i mi biti u stranju proći Portugal. A nije naša bruka što smo ispali od Portugala, niti će Hrvatima biti bruka ako izgube od Španije. Samo što moraš sve dati od sebe, pa ako upali, upali. Ako ne, Bože moj... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 jun 2012, 18:23

slika

NAJBOLJI
HRVATSKA
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 16 jun 2012, 18:30

Mislim da ce Spanija demolirat Hrvatsku! VAMOSSS 8-)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 jun 2012, 18:39

Ado1921 je napisao/la:Mislim da ce Spanija demolirat Hrvatsku! VAMOSSS 8-)

demolirat sigurno nece,pa nije hrvatska nizerazredna europska ekipa,tako da ti se zelja nece ispuniti ;) ;)
prvo su mislili da ce nas irci dobit,pa su pogrijesili,pa su mislili da ce nas talijani razmontirat,pa opet nista,sad isto govorite za spanjolce
ali opet cemo se izvuci i idemo dalje u cetvrt finale

NAPRIJED HRVATSKA
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 jun 2012, 19:00

Na ovoj temi se može komotno izvršiti popis hrvata u Bosni. :) Podsjećaju me na Jelenu i Viktoriju, puno se otkrivaju, svi im se iza leđa smiju a svi će ih se odreći kada se vrate kući.
Jedva čekam ponedjeljak veče pa da poslije možemo normalno pratiti EP. Lično bih volio da Hrvatska prođe dalje, pod uslovom da Engleska završi prva u grupi. Međutim, još je sve otvoreno.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.