Ukljucio se i Asko u borbu za malog AlenaBacky je napisao/la:Begovic zeli Halilovica u reprezentaciji
http://www.istocnabosna.com/myjoomla/in ... &Itemid=48
To Asmire
Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pravo se ukljucio nema staSakuragi je napisao/la:Ukljucio se i Asko u borbu za malog AlenaBacky je napisao/la:Begovic zeli Halilovica u reprezentaciji
http://www.istocnabosna.com/myjoomla/in ... &Itemid=48
To Asmire
- skyisthelimit
Donnie Darko je napisao/la:
Pravo se ukljucio nema sta. Pitali ga da li bi volio vidjeti momka u repki, i Bega ko i svaka normalna seks bomba odgovorio da bi. Nece rec suprotno
15.10 - 15.06 ...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa sto si citao njihove portale kad si znao da ce hrvati okretati vodu na svoj mlin i da nista nece pisati sto treba..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- skyisthelimit
Jedini pravi tekst u vezi malog je bio onaj video intervju na n.dexu. E upravo taj video je pokrenuo cijelu lavinu tekstova o Halilovicu. Valjda hrvati uvidjeli da im malac bjezi dok je neodlucan pa onda svim sredstvima ne zele ga izgubiti.Papastathopoulos je napisao/la:Pa sto si citao njihove portale kad si znao da ce hrvati okretati vodu na svoj mlin i da nista nece pisati sto treba..
Nisam ja ni ocekivao da ce je okretati na nas mlin, ali isto nisam ni pomislio da ce neke izjave i intervju frizirati. Ali eto sve je dozvoljeno od novinara sve je dozvoljeno
15.10 - 15.06 ...
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
daj prestanite pisati gluposti mali nece igrati za nas i tacka
a i da hoce moro bi se moliti selektorima posto mi i nemamo selektora za takvo nesto
susic kaze ako hoce da igra za bih vidicemo da ga pozovemo
nema tu hoce nece zovi pa ako nece znas da je gotovo
a jok ovako mali ima vec na portalu ovolikih broj komentara a sutra da ga gledam u kockastima
a i da hoce moro bi se moliti selektorima posto mi i nemamo selektora za takvo nesto
a jok ovako mali ima vec na portalu ovolikih broj komentara a sutra da ga gledam u kockastima
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
paša molim te nemoj blatiti to ime koje si stavio kao nickname.lupaš ko maksim po divizijiIVICA OSIM je napisao/la:daj prestanite pisati gluposti mali nece igrati za nas i tacka
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Alenov izbor ! 
Ako je Stimac to stvarno reko onda svaka mu cast....Jedini pametan komentar koji sam procito u vezi halilovica odkad je pocela cijela ta rasprava....- Alen je veliki talent, no treba ga pustiti da se razvija u Dinamu, a to je i usko vezano uz reprezentaciju. Bude li i dalje vrijedan kao dosad, sigurno će doći do razdoblja da ga se pozove i u najbolju nacionalnu vrstu – rekao je Štimac, ali je potom i naglasio: - Apeliram na medije da budu na zemlji. Alen nije Messi, ne treba pretjerivati. Koliko je samo Messija nestalo nakon sličnih medijskih najava! Treba Haliloviću pomoći da se normalno razvija, njegova nadarenost nije upitna. Ali koji dan nakon debija s Hajdukom, igrao je za kadete Dinama, koje je Osijek "preslušao" i pobijedio 3:0! Pa tko to onda igra za Osijek?! Imamo, dakle, niz talenata, samo s njima treba biti oprezan, ovo je najosjetljivije razdoblje za njihovu karijeru.
I nije Stimac bas sasvim korektan bio u tom interviju, rekao je da uopce ne dvoji za koju ce reprezentaciju Alen igrati, naravno znamo na koju mislinevera je napisao/la:Ako je Stimac to stvarno reko onda svaka mu cast....Jedini pametan komentar koji sam procito u vezi halilovica odkad je pocela cijela ta rasprava....- Alen je veliki talent, no treba ga pustiti da se razvija u Dinamu, a to je i usko vezano uz reprezentaciju. Bude li i dalje vrijedan kao dosad, sigurno će doći do razdoblja da ga se pozove i u najbolju nacionalnu vrstu – rekao je Štimac, ali je potom i naglasio: - Apeliram na medije da budu na zemlji. Alen nije Messi, ne treba pretjerivati. Koliko je samo Messija nestalo nakon sličnih medijskih najava! Treba Haliloviću pomoći da se normalno razvija, njegova nadarenost nije upitna. Ali koji dan nakon debija s Hajdukom, igrao je za kadete Dinama, koje je Osijek "preslušao" i pobijedio 3:0! Pa tko to onda igra za Osijek?! Imamo, dakle, niz talenata, samo s njima treba biti oprezan, ovo je najosjetljivije razdoblje za njihovu karijeru.
- moustapha
- Kontakt:
moustapha je napisao/la: Samo pravi sapunicu od ovoga.
ahmad_tz je napisao/la:Alenov izbor !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne pravi mali sapunicu vec ekipe sa foruma i portala.moustapha je napisao/la:Kad se planira klinac izjasniti. Samo pravi sapunicu od ovoga.
Napisao sam sedmi post u ovoj temi, ponovit cu isti i sada. Tema nepotrebna, mali ce igrati za Hrvatsku, jer je tamo rodjen, odrastao i formiran igrac.Donnie Darko je napisao/la:Ne pravi mali sapunicu vec ekipe sa foruma i portala.moustapha je napisao/la:Kad se planira klinac izjasniti. Samo pravi sapunicu od ovoga.
Da je neka druga drzava u pitanju, imali bi sanse, ali hrvati svoje talente ne prepustaju nikome. Nisu prepustili ni slabije od Alena, pa tako nece ni njega.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
admini evo ovaj bhsport priznao da troluje vec sedmi put na ovoj temi. zasto ne izbrisete njegov post?bhsport je napisao/la:Napisao sam sedmi post u ovoj temi, ponovit cu isti i sada. Tema nepotrebna, mali ce igrati za Hrvatsku, jer je tamo rodjen, odrastao i formiran igrac.Donnie Darko je napisao/la:Ne pravi mali sapunicu vec ekipe sa foruma i portala.moustapha je napisao/la:Kad se planira klinac izjasniti. Samo pravi sapunicu od ovoga.
Da je neka druga drzava u pitanju, imali bi sanse, ali hrvati svoje talente ne prepustaju nikome. Nisu prepustili ni slabije od Alena, pa tako nece ni njega.
- moustapha
- Kontakt:
Pa jedino on to moze prekinuti.Donnie Darko je napisao/la:Ne pravi mali sapunicu vec ekipe sa foruma i portala.moustapha je napisao/la:Kad se planira klinac izjasniti. Samo pravi sapunicu od ovoga.
#divovi
moze li neko da postavi interviju Alena sa onom voditeljicom kad kaze da se najvise druzi sa svojim bosancem Alispahicem ..... hvala 
-
Red or Dead
- Kontakt:
Nocas sam sanjao da je Alen zaigrao za nasu reprezentaciju, u nekoj prijateljskoj utakmici
hah 
mali ce igrati za Bosnu 100%, , da ce igrati za hrvatsku dosad bi se izjasnio jer tamo je rođen, igra za njihovu mladu reprezentaciju U-17, ali ipak ga srce vuće Bosni, tako da samo ceka odlazak iz dinama i da se izjasni da ce ubuduce igrati za BIH 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
bosanac23 je napisao/la:mali ce igrati za Bosnu 100%, , da ce igrati za hrvatsku dosad bi se izjasnio jer tamo je rođen, igra za njihovu mladu reprezentaciju U-17, ali ipak ga srce vuće Bosni, tako da samo ceka odlazak iz dinama i da se izjasni da ce ubuduce igrati za BIH
i ja mislim da je ovako..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.