Mi imamo Edina Dzeku, a vi polovnjaka poput Markovica koji se ne moze spojiti sa loptom u EPL.amarosi je napisao/la:Srboja ima baneta ivanovica a mi polovnjake avdiju i mujdzu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Mi imamo Edina Dzeku, a vi polovnjaka poput Markovica koji se ne moze spojiti sa loptom u EPL.amarosi je napisao/la:Srboja ima baneta ivanovica a mi polovnjake avdiju i mujdzu
Mislio sam mu i ja sta odgovorit, da otvara temu o srbiji.. al posto sam vidio da je ipak napisao "mi" aludirajuci na Bosnu, suzdrzo sam seGoalgetter je napisao/la:Mi imamo Edina Dzeku, a vi polovnjaka poput Markovica koji se ne moze spojiti sa loptom u EPL.amarosi je napisao/la:Srboja ima baneta ivanovica a mi polovnjake avdiju i mujdzu
Nema teorije da ga Safet pozove. Prije ce izbaciti Baneta Ivanovica nego neke nase igrace iz tima.vatreni je napisao/la:Enver Alivodić,ključan igrač Vojvodine.Jeste drzavljanin Srbije,Sandzaklija,ali je za klasu bolji od Vršajevića.Ne znam da li bi uzeo nase drzavljanstvo i da li moze ako bi ga Safet pozvao.Sumnjam da će ikada dobiti poziv za Srbiju da igra....Pratim Jelen ligu,momak rastura.
Bosanac/Bosnjak nisi po pisanju i pljuvanju nasih igraca. Stoga te ne smatram nasim. Dakle, biras sebi hoces biti Hrvat, Srbin, Makedonac...amarosi je napisao/la:Kakve ja imam veze sa srbijom dzeko je za markovica drogba al mi osim njega nemamo napadaca ibisevic je kloc zivi
amarosi je napisao/la:Kakve ja imam veze sa srbijom dzeko je za markovica drogba al mi osim njega nemamo napadaca ibisevic je kloc zivi
Reprezentacija je inace odraz patriotizma?Goalgetter je napisao/la:Bosanac/Bosnjak nisi po pisanju i pljuvanju nasih igraca. Stoga te ne smatram nasim. Dakle, biras sebi hoces biti Hrvat, Srbin, Makedonac...amarosi je napisao/la:Kakve ja imam veze sa srbijom dzeko je za markovica drogba al mi osim njega nemamo napadaca ibisevic je kloc zivi
Makedonca imamoGoalgetter je napisao/la:Dakle, biras sebi hoces biti Hrvat, Srbin, Makedonac...
Svoj ti pos'o.Caeruleus je napisao/la:Svi uz Wales i Belgiju. Za dobrobit BiH.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Republika Srpska ? Ko su ti ?Caeruleus je napisao/la:Da igra BiH protiv Republike Srpske, a da je na kormilu BiH Su§ić navijao bih za RS. Zbog dobrobiti BiH.
BelminM23 je napisao/la:Republika Srpska ? Ko su ti ?Caeruleus je napisao/la:Da igra BiH protiv Republike Srpske, a da je na kormilu BiH Su§ić navijao bih za RS. Zbog dobrobiti BiH.
Idi bolan baci ga na Azarda i na onog njihovog golmana.
Dobrodosao u klubHead je napisao/la:Pocinjem da gubim vjeru u ovu reprezentaciju.
West Ham defender James Collins will miss the upcoming qualifiers against Bosnia and Cyprus, after pulling out of the squad with a groin injury. Wolves midfielder Lee Evans has also pulled out with a hamstring problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.