Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Koje pola Evrope ?BigBigBang je napisao/la:Razlika izmedju Kondogbie i Coqelina je frapantna pa hebote prvog trazi pola evrope iskesirace ga za 40 miliona, ja se kladim da za Coqelina nece stici ponuda ni od 10 miliona, 19 od 20 ljudi sto prate fudbal ce reci daj e Kondogbia puno bolji i kompletniji igrac pametnom dosta, ti i dalje zivi u zabludi da je Coqelin rang Kondogbie, Matica itd..
Pa te standarde i logiku si ti nametnuo sta se sad ismijavas svojim standardimaAllGunsBlazing je napisao/la:Samim tim je i Djuro bolji od Kosa. Njegova ekipa je slabija od Kosove.
Ne, ti si to uveo kada si spomenuo Artetu. Dakle logicno je da je Arteta=Coq, Djuro=Kos, Jeffers=RVP.BigBigBang je napisao/la:Pa te standarde i logiku si ti nametnuo sta se sad ismijavas svojim standardimaAllGunsBlazing je napisao/la:Samim tim je i Djuro bolji od Kosa. Njegova ekipa je slabija od Kosove.
Ovako su drkali prosle sezone u prvoj polusezoni na Flaminija, velicali voajera tim genijalnim transferom jer je dobro islo jedan period znam bio je onaj cuveni isto ko i za Coqelina komentar voajercine koji se ovde citirao nesto u stilu "da sam ga platio 20 miliona svi bi pricali kako je vrhunsko pojacanje" ali brzo je dosao raspad sistema pa smo se zaista uvjerili u Flaminijeve kvalitete i kakav je to balvan a tako ce biti i sa Coqelinom koji je nesto bolji ali nije to ni blizu nekog velikog nivoa niti ima potencijal.tuzlak1987 je napisao/la:Vrhunac kada uzima Coquelinu loptu, a ovaj ga krsi i dobija zuti xd
Sto bi se reklo prekuco Coquelina, a samim tim i Matica
Pa logicno, ne treba puno gledati nekog igraxa da shvatis kako je klasa i da ima potencijala..BigBigBang je napisao/la:Ovako su drkali prosle sezone u prvoj polusezoni na Flaminija, velicali voajera tim genijalnim transferom jer je dobro islo jedan period znam bio je onaj cuveni isto ko i za Coqelina komentar voajercine koji se ovde citirao nesto u stilu "da sam ga platio 20 miliona svi bi pricali kako je vrhunsko pojacanje" ali brzo je dosao raspad sistema pa smo se zaista uvjerili u Flaminijeve kvalitete i kakav je to balvan a tako ce biti i sa Coqelinom koji je nesto bolji ali nije to ni blizu nekog velikog nivoa niti ima potencijal.tuzlak1987 je napisao/la:Vrhunac kada uzima Coquelinu loptu, a ovaj ga krsi i dobija zuti xd
Na ovoj temi ti vlada mediokritetsko misljenje pa ces tako vidjeti da je jedan od najboljih igraca kloc Cazorla koji je kao ofanzivni vezni igrac zabio manje golova iz igre od Belerina i Chambersa
Što lažeš jarane ? Što spamaš temu brate ? Što nisi realan druže ? Što pretjeruješ momak ?BigBigBang je napisao/la:Ovako su drkali prosle sezone u prvoj polusezoni na Flaminija, velicali voajera tim genijalnim transferom jer je dobro islo jedan period znam bio je onaj cuveni isto ko i za Coqelina komentar voajercine koji se ovde citirao nesto u stilu "da sam ga platio 20 miliona svi bi pricali kako je vrhunsko pojacanje" ali brzo je dosao raspad sistema pa smo se zaista uvjerili u Flaminijeve kvalitete i kakav je to balvan a tako ce biti i sa Coqelinom koji je nesto bolji ali nije to ni blizu nekog velikog nivoa niti ima potencijal.tuzlak1987 je napisao/la:Vrhunac kada uzima Coquelinu loptu, a ovaj ga krsi i dobija zuti xd
Na ovoj temi ti vlada mediokritetsko misljenje pa ces tako vidjeti da je jedan od najboljih igraca kloc Cazorla koji je kao ofanzivni vezni igrac zabio manje golova iz igre od Belerina i Chambersa(igrao balvan citavu sezonu konstatno a ova dva nemaju skupa kad ih spojis nastupe odigranu sezonu a odbrambeni su igraci)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.