Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Nadam se da ti nije crnjak zbog ovog sto si napisao.Vas je policijska intervencija tad spasila dobrih batina. Krenuli ste, svaka vam cast za to, al stalo vam 5-10 momaka na crtu i odmah rikverc. Jos imate srece sto su u tom trenutku, dok je vecina Fukara bila ispred sjevera, policija zatvorila sve kapije pa se niko nije mogao vratit na tribinu. A imaju i snimci za one koji nisu bili, jasno se vidi ko dobija batineHeisenberg1946 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 09:09I to dvije domace protiv sarajevskih timova. Treba navesti i ono kad su jedva spasili udarni pa su policijsku intervenciju proglasili svojom pobjedom.Balorda je napisao/la: ↑19 nov 2021, 13:47Fukare nikada, ni u jednom momentu svog postojanja nisu bile institucija ni za jednu ozbiljnu grupu u državi, pa tako ni RA. Nemaš pojma o čemu pričaš i sa tom pričom bacaš na tešku šabančinu koja pamti dvije utakmice u sezoni i misli da je to standard jedne grupe.antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 13:26
Hajde ne pravi se glup. De prvo malo vidi sta se prethodno pisalo. Sa ljudima sam pricao o stanju od prije 5g+, gdje su i sta su Fukare bile. Za RA tad institucija bili. O trenutnom stanju u Fukarama necu da raspravljam
To sto ti i Balorda glumite pametnjakovice, svoju pricu mozete nekom drugom prosipat. Ovdje iskljucivo mogu raspravljat sa normalnim likovima, a vi to niste
Volim tebe, više od sebe
Torcida Vitez, Mokosica i Dubraveedosalko je napisao/la: ↑20 nov 2021, 00:38Nisu manijaci nego kopre nedriBegovicRamiz je napisao/la: ↑20 nov 2021, 00:12Sta bi s onim transom robijasa na kraju sto su manijaci uzeli, policija tamo vamo ovo ono
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
-
- Kontakt:
bas se vidi da su u kurcu, mentalitet je i ovdje napraviti kop i odraditi tekmu, pa s 10 ljudi s 10 ljudi
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
DIno Merlin

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
-
- Kontakt:
Joj kad ovi koji su postali navijaci prije par godina pocnu o nekom mentalitetukillafrommanilla je napisao/la: ↑20 nov 2021, 15:41bas se vidi da su u kurcu, mentalitet je i ovdje napraviti kop i odraditi tekmu, pa s 10 ljudi s 10 ljudi

Zadnja izmjena: Convicts1988, dana/u 20 nov 2021, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa u kopu su, ovo je prije uslikao pa hinjski poslije zalijepiokillafrommanilla je napisao/la: ↑20 nov 2021, 15:41bas se vidi da su u kurcu, mentalitet je i ovdje napraviti kop i odraditi tekmu, pa s 10 ljudi s 10 ljudi

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- kupus army
- Kontakt:
Korektna je brojka HZ danas, mozda i najbolja protiv ovih prosječnih ekipa ove godine.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
ne pricamo o mentalita robijaConvicts1988 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 15:50Joj kad ovi koji su postali navijaci prije par godina pocnu o nekom mentalitetukillafrommanilla je napisao/la: ↑20 nov 2021, 15:41bas se vidi da su u kurcu, mentalitet je i ovdje napraviti kop i odraditi tekmu, pa s 10 ljudi s 10 ljudi![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Svaka cast momcima iz hz i bilo koje druge grupe koji idu na utakmice i daju podrsku svom klubu al ova danasnja brojka je fakat mizerna.
killafrommanilla je napisao/la: ↑20 nov 2021, 15:41bas se vidi da su u kurcu, mentalitet je i ovdje napraviti kop i odraditi tekmu, pa s 10 ljudi s 10 ljudi

U kakvom li si ti kurcu pa si fakat pomislio da je ovo za vrijeme utakmice...
Inače, loša brojka. Očekivao sam više ljudi danas na sjeveru.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- BegovicRamiz
- Kontakt:
malo nas je bilo yebes mu mater, subota fin termin al hajdMiljacka je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:25killafrommanilla je napisao/la: ↑20 nov 2021, 15:41bas se vidi da su u kurcu, mentalitet je i ovdje napraviti kop i odraditi tekmu, pa s 10 ljudi s 10 ljudi![]()
U kakvom li si ti kurcu pa si fakat pomislio da je ovo za vrijeme utakmice...
Inače, loša brojka. Očekivao sam više ljudi danas na sjeveru.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], PeppermintSA, tutankamon1905 i 26 gostiju.