FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svakako,gostovanje u vrapcicima ce pokazati dosta...poslije toga ide dosta laksi raspored of 5,6 kola i tu ako budemo maximalno ucinkoviti bit ce svasta
ali borba ce biti do zadnjeg kola za titulu jer smo u zaostatku
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mirso1197 je napisao/la:znam da treba da gledamo samo sebe al ova pobjeda zelje je vrlo dobra po nas!
jos ce motiviranjiji uc u mec sa listicom sljedece kolo. ko zna mozda i iznenade
Pa šta da ti kazem.
Pravo bi nam bilo da komsije ostanu neporazene,ali Boga mi teško.Gledao sam utakmicu golovi pali iz grešaka Olimpica.Nista specijalno nisu odigrali iako lijepo djeluje rez.3-0.Oni dole ako zele Evropu ne smiju izgubiti,tako da se nadam da ce dati sve od seba,ali opet kazem daj Boze.
Ma niđe veze, gurbeti odmah skinu gaće kad dođu dole, mislim da nemaju šta tražiti dole, mislim da dole inaće nema nikome pola boda. Što se tiće olimpica, oni su otpali iz utrke za europu( ako su ikada bili u utrci), a još su zakuhali sa savezomMirso1197 je napisao/la:znam da treba da gledamo samo sebe al ova pobjeda zelje je vrlo dobra po nas!
jos ce motiviranjiji uc u mec sa listicom sljedece kolo. ko zna mozda i iznenade
Mosa RajvoSa
Ljudi ne berite brigu mi smo prvaci, to kazem bez imalo euforije. Bolji smo od svih,prevagu donose Benko i Mesa. Danas pricam sa bekom zvijezde i frajer mi kaze da je benko zvijer i da protiv boljeg nije igrao 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jednostavno je, sa 14 pobjeda smo prvaci.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Matematika je prosta, pobjedi sve i sampion siSarajlijc@ je napisao/la:Jednostavno je, sa 14 pobjeda smo prvaci.
Ti si opet šampion !
simon je napisao/la:Matematika je prosta, pobjedi sve i sampion siSarajlijc@ je napisao/la:Jednostavno je, sa 14 pobjeda smo prvaci.
Prođemo li Velez, vjeruj da nismo od toga daleko.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma jeb.s sve ostale,ja nemam nikakve sikiracije.Kad skupis sve igrace iz 4 ekipe vrha tabele,tri puta smo bolji od njih.O treneru i pripremi svake utakmice da ne pricam.Nije loziona al meni svi izgledaju sega pravo naspram nase ekipe, uostalom vidjet ce se sve za par kola.
Ova ekipa je dva nivoa iznad ove lige. Problem sto se titule tice je samo taj sto i Siroki nije puno losiji. Mislim da do kraja ni mi ni oni necemo imati vise od jednog kiksa. Veoma lako bi se moglo desiti da medjusobni duel odluci sampiona, sto bi mozda bilo i najpostenije.
Ostatak lige je puno losiji i tesko da ce iko uspjeti otkinuti koji bod nama i Sirokom.
P.S. Uscuplicu hvala ti pa sad nemamo bar pet bodova vise. Hvala i onima koji su podrzavali Usculica i koji su bili slijepi i nisu vidjeli da on ne moze biti trener ove ekipe.
Ostatak lige je puno losiji i tesko da ce iko uspjeti otkinuti koji bod nama i Sirokom.
P.S. Uscuplicu hvala ti pa sad nemamo bar pet bodova vise. Hvala i onima koji su podrzavali Usculica i koji su bili slijepi i nisu vidjeli da on ne moze biti trener ove ekipe.
Kad gledaš druge ekipe,tek tad vidiš koliko smo jaki.Meni je ovo danas i od jedne i druge ekipe, djelovalo pravo amaterski.Tako spor prenos lopre,tri pasa se ne mogu povezati,amaterske greske, itd.itd.obiteljskicovjek je napisao/la:Ma jeb.s sve ostale,ja nemam nikakve sikiracije.Kad skupis sve igrace iz 4 ekipe vrha tabele,tri puta smo bolji od njih.O treneru i pripremi svake utakmice da ne pricam.Nije loziona al meni svi izgledaju sega pravo naspram nase ekipe, uostalom vidjet ce se sve za par kola.
Sad sam još vise uvjeren,da do kraja možemo sve utakmice dobtiti.
Nikad ga nisam gotivio.. a svi su govorili kako je kralj, sila ovo ono.Evander je napisao/la:Ova ekipa je dva nivoa iznad ove lige. Problem sto se titule tice je samo taj sto i Siroki nije puno losiji. Mislim da do kraja ni mi ni oni necemo imati vise od jednog kiksa. Veoma lako bi se moglo desiti da medjusobni duel odluci sampiona, sto bi mozda bilo i najpostenije.
njegove potezi i izmjene koje je vrsio na utakmicama su mi cir na zelucu stvorile.
pa liku se cijela strategija zasniva na onom, ubaci u 16 pa šta bude
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
sarajevo horde bog i čaršija!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''Mi moramo sve dobiti i tako i tako, a ove lažne euforije Želje gasimo u subotu, ako ne možemo dobiti ovakvog Želju titulu nismo ni zaslužili.''
Citat sa neke teme...da hoce bit' nerijeseno
Nakon finala kupa sam rekao da mi moramo naci pravog trenera, svi su me napadali koji su bilu u drustvu.
Uvjeravali me kako je on dugorocno rijesenje i slicno.
Koliko ja znam, uprava je zelila naci drugo rijesenje, ali nisu smjeli tad radi navijaca. Nadam se da je to zadnji put da su nam mahala i navijaci krojili politiku kluba.
Da je Meho ili neko slican bio trener, vjerujem da bi sad imali bar 8 ili 9 bodova vise (Velez, Celik, Travnik, Obarska i bar bod u Sirokom).
Uvjeravali me kako je on dugorocno rijesenje i slicno.
Koliko ja znam, uprava je zelila naci drugo rijesenje, ali nisu smjeli tad radi navijaca. Nadam se da je to zadnji put da su nam mahala i navijaci krojili politiku kluba.
Da je Meho ili neko slican bio trener, vjerujem da bi sad imali bar 8 ili 9 bodova vise (Velez, Celik, Travnik, Obarska i bar bod u Sirokom).
Možda zvuci cudno, ali bi volio da u kupu izvucemo Široki. Nema šanse da u dvije utakmice mogu izvuci deblji kraj, a sa tim bi skinuli taj pritisak, koji imamo kad igramo protiv njih. Ocekujem Široki u kupu !
Das Ist Walter
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi najvise volio Olimpic jer su obje u Sarajevu 
Nije iskljuceno da bude 0:1.MortemHz je napisao/la:''Mi moramo sve dobiti i tako i tako, a ove lažne euforije Želje gasimo u subotu, ako ne možemo dobiti ovakvog Želju titulu nismo ni zaslužili.''
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma dzaba se nadate da Zeljo moze otkinuti bod Sirokom. Ogromna je razlika u kvalitetu. Siroki to dobija u hendikepu.
Nadat cemo se cudu pa da bude bar nerijeseno, ali to je nerealno.
Nadat cemo se cudu pa da bude bar nerijeseno, ali to je nerealno.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja bi licno volio da zeljo dobije Širokog al bice to tesko i nerjeseno bi bilo dobro po nas al bezz obzira na sve mi trebamo sebe gledati utamicu po utakmicu do tituleElegant je napisao/la:Nije iskljuceno da bude 0:1.MortemHz je napisao/la:''Mi moramo sve dobiti i tako i tako, a ove lažne euforije Želje gasimo u subotu, ako ne možemo dobiti ovakvog Želju titulu nismo ni zaslužili.''
Koliki je Mehin skor u Sarajevu?
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sjetite se zadnje utakmice sa Sirokim, mi smo onako izmuceni i sje..ni, bili bolji (sad ce neki reci ser.m) Ova nasa ekipa je sa Mehom na celu i pojacanjima bolja 60% a epilog ce se aBd vidjeti.