sariel

PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
bi?
bI proud
gej bibijada
bI proud
gej bibijada
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Vintajbihuzur je napisao/la:cuj bibijada![]()
![]()
yebem vam bibe
![]()
Bibi bi bi bibijada
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Sta ces neko ih zaustavio a neko zbog JNA isad ima nocne more radi nekih najvecih zlocina u europi kako oni kazu...MocMahale444 je napisao/la:Nije fer, Ante je zakacio video da vidimo kako su on i kamiondzija stali ispred tenkova JNA.
A izvini molim te, kako se to kaze u nasem glavnom gradu?SarajevoJeBordo je napisao/la:Bio u gradu i malo preletio pdf, nešto vidim bibijada, haj kontam neka interna zayebancija između nekih forumaša, ništa, zatvorim forum...dođem kući i haj reko na miru da preletim sve, listam fb kad mi iskoči neko komentariso...![]()
jel moguće ovo?![]()
Sigurno ne “bibijada”tale07 je napisao/la:A izvini molim te, kako se to kaze u nasem glavnom gradu?SarajevoJeBordo je napisao/la:Bio u gradu i malo preletio pdf, nešto vidim bibijada, haj kontam neka interna zayebancija između nekih forumaša, ništa, zatvorim forum...dođem kući i haj reko na miru da preletim sve, listam fb kad mi iskoči neko komentariso...![]()
jel moguće ovo?![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve,al bibijada
....kakvi su to bolidi stigli smisliti ovu smijuriju,jbt....ću,bibijada
....i meni neprijatno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vjerujem da je ovaj naziv u čast jednog velikog čelikovca, bivšeg člana nadzornog odbora, kojeg raja od milja zove Bibe
tuzlanska Sloboda
LegendaSariel1987 je napisao/la:na temi velezasloboda72 » 31 avg 2018, 08:07
Vic.Pitali herku:"da li bi volila da ti uđe .elež u P.lL.ili ona stvar".
Na to će herka:"ebo vas .elež",može sačekati još godinu.
![]()
pazi vica sunce ti poljubim
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ja sam pitao kako se kaze, a ne kako se ne kaze!alacious je napisao/la:Sigurno ne “bibijada”tale07 je napisao/la:A izvini molim te, kako se to kaze u nasem glavnom gradu?SarajevoJeBordo je napisao/la:Bio u gradu i malo preletio pdf, nešto vidim bibijada, haj kontam neka interna zayebancija između nekih forumaša, ništa, zatvorim forum...dođem kući i haj reko na miru da preletim sve, listam fb kad mi iskoči neko komentariso...![]()
jel moguće ovo?![]()
tale07 je napisao/la:Ja sam pitao kako se kaze, a ne kako se ne kaze!
Treba biti dovoljno pametan pa čitati šta piše na forumu...arelinho je napisao/la:Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.
![]()
Jest inace sve sami akademici pisu na forumu, pa imas sta pametno procitati.alacious je napisao/la:tale07 je napisao/la:Ja sam pitao kako se kaze, a ne kako se ne kaze!Treba biti dovoljno pametan pa čitati šta piše na forumu...arelinho je napisao/la:Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.
![]()
A izvinite ipak ste vi "europejci" a mi seljaci, pa vi sebi ostavite karusel a mi cemo da koristimo bibijada.
Ne znam sto se trudis, ne pricamo uopste istim jezikom i tesko se sporqzumjevamo snjima.
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
Evo sada meni ispred prozora par auta "bibiće" pa ne znam je li ovo zbog gužve ili je krenula bibijada?
- rob do bagro
- Kontakt:
- prisonbreak
- Kontakt:
Mozda ti mami bibicu?arelinho je napisao/la:Evo sada meni ispred prozora par auta "bibiće" pa ne znam je li ovo zbog gužve ili je krenula bibijada?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Polako ljudine, nemojte odma’ po mamama.

Ma jok, BI-BI-JA-DA !rob do bagro je napisao/la:Karusel
Burazeru, ovdje, vjeruj mi, ima jako obrazovanih ljudi. Treba znati čitati i upijati znanje od onih koji više znajutale07 je napisao/la: Jest inace sve sami akademici pisu na forumu, pa imas sta pametno procitati.
A izvinite ipak ste vi "europejci" a mi seljaci, pa vi sebi ostavite karusel a mi cemo da koristimo bibijada.
Zadnja izmjena: alacious, dana/u 31 avg 2018, 10:29, ukupno mijenjano 1 put.
- prisonbreak
- Kontakt:
Nista mame, samo cudno sto mu bibicu, jel zeni ili mami?alacious je napisao/la:Polako ljudine, nemojte odma’ po mamama.
Ja bi se na njegovm mjestu zapitao.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Druze, za obrazovanje imas puno boljih mjesta od forumaalacious je napisao/la:Polako ljudine, nemojte odma’ po mamama.
Ma jok, BI-BI-JA-DA !rob do bagro je napisao/la:Karusel
Burazeru, ovdje, vjeruj mi, ima jako obrazovanih ljudi. Treba znati čitati i upijati znanje od onih koji više znajutale07 je napisao/la: Jest inace sve sami akademici pisu na forumu, pa imas sta pametno procitati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.