PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

Goalgetter
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la Goalgetter » 12 dec 2011, 18:58

Lista cekanja se samo hrpa, kome se ne svidjaju pravila, neka odustane, ne tjeramo nikog da igra ovu ligu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 dec 2011, 19:08

ja koliko vidim, trenutno se niko ne zali na pravila :roll:

EDIT: hocemo odigrat 1?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 12 dec 2011, 19:19

Bosniacum Lilium je napisao/la:hbga konami onda laze, cijelo svijet laze :P
:roll: :roll: :roll:

pa hoces li bit ljubazan i objasnit mi razliku izmedju ovog jednog pogotka (cut) i gola sa recimo 25 m ???

et please...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 dec 2011, 19:32

Limuntos je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:hbga konami onda laze, cijelo svijet laze :P
:roll: :roll: :roll:

pa hoces li bit ljubazan i objasnit mi razliku izmedju ovog jednog pogotka (cut) i gola sa recimo 25 m ???

et please...
ako nisi vidio razliku, momak snimio sve napisao, nacrtao, obojio :roll: :D sta ti ja onda imam objasnjavat'

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 12 dec 2011, 19:51

ma nista, ocigledno mi mozak nije u vinklu...onaj ko izgubi pa se vadi na ovakve golove i na ovaj "cut" bolje mu je da ne igra nikako....
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

ReTry
Kontakt:

Post Postao/la ReTry » 12 dec 2011, 19:57

Goalgetter je napisao/la:Lista cekanja se samo hrpa, kome se ne svidjaju pravila, neka odustane, ne tjeramo nikog da igra ovu ligu.
u pravu si :D

nanek

Post Postao/la nanek » 12 dec 2011, 20:07

E cuj vadione da se ne pikaju ovi golovi hhh :) go go nista ovdje nema cudno :) prodjem sa pennantom po strani ubacim i crouch mi zabije 213243243 ovakvih golova HAHAHAHAHA :)

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 12 dec 2011, 20:18

kakav cut,gol ko gol..:D..meni to isto nije jasno,sto se ljudi zale na to.....mislim namucim se dodjem u 16 metara i sta cu onda uraditi,nabiti loptu u gol aut..:O....kakvi su onda to golovi sto nisu na cutback..:S..
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 dec 2011, 20:56

Ima li neko link za skidanje PES 6 ??? bio bih vam zahvalan
DRUG NEBI TI PUNCA

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 12 dec 2011, 21:10

pa yebemu, odem na onu stranicu za forward-ovanje portova i na onoj listi od milion rutera, ja nemogu svoj da nadjem :roll: :roll: :D e svasta u picku materinu...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 dec 2011, 21:13

Limuntos je napisao/la:pa yebemu, odem na onu stranicu za forward-ovanje portova i na onoj listi od milion rutera, ja nemogu svoj da nadjem :roll: :roll: :D e svasta u picku materinu...
šta ti je hibridu ?
ako ti je mrsko nemoj tražiti i zdravo, nego se tu našo praviti pametan :roll: e svašta u **** materinu
DRUG NEBI TI PUNCA

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 12 dec 2011, 21:15

bagrcavi je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:pa yebemu, odem na onu stranicu za forward-ovanje portova i na onoj listi od milion rutera, ja nemogu svoj da nadjem :roll: :roll: :D e svasta u picku materinu...
šta ti je hibridu ?
ako ti je mrsko nemoj tražiti i zdravo, nego se tu našo praviti pametan :roll: e svašta u **** materinu
:shock: :shock:

jesam li se tebi obratio mozda ??

vidim da trazis link od pes6, i vjeruj mi da sam ti taman htio dat, i to je samo 300 MB...al sad nema...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 dec 2011, 21:20

Konto sam da si se meni obratio, jbg greška ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 dec 2011, 21:28

bagrcavi je napisao/la:Konto sam da si se meni obratio, jbg greška ;)
Posalo sam ti preko poruke.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 12 dec 2011, 22:27

Hocel neko poigrat nisam odavno ? ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 dec 2011, 22:29

Limuntos je napisao/la:ma nista, ocigledno mi mozak nije u vinklu...onaj ko izgubi pa se vadi na ovakve golove i na ovaj "cut" bolje mu je da ne igra nikako....
izvini doktor sveznajuci (tobejarabi) igram duze od tebe pes online i pokusaj na bilo kojem forumu igrat sa cut, izbacit ce te iz lige ;) I ja sam tako igrao ali ne igram vise, vama se stvarno tesko moze dokazat' (pojedincima se sve mora crtat') a ako ne znas ako te momak uhvati frapsom da radis cut, da mozes dobiti ban i sa pes6j foruma i onda se cudite kako ban ;)

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 12 dec 2011, 22:33

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:ma nista, ocigledno mi mozak nije u vinklu...onaj ko izgubi pa se vadi na ovakve golove i na ovaj "cut" bolje mu je da ne igra nikako....
izvini doktor sveznajuci (tobejarabi) igram duze od tebe pes online i pokusaj na bilo kojem forumu igrat sa cut, izbacit ce te iz lige ;) I ja sam tako igrao ali ne igram vise, vama se stvarno tesko moze dokazat' (pojedincima se sve mora crtat') a ako ne znas ako te momak uhvati frapsom da radis cut, da mozes dobiti ban i sa pes6j foruma i onda se cudite kako ban ;)
ma svega mi, ne pravim se pametan i nisam nikakav doktor, al ovo sto navodis je zapanjujuce :o cuj da te izbace iz lige, a ti postigao regularan pogodak, uz finu akciju :o :shock: a svasta brate...ma ne igrao vam ja ovu ligu...znaci, da bi dao gol, moram sutat sa 35 m da me ne bi banovali :lol: :lol: :lol: prijatno vam...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 dec 2011, 22:37

Limuntos je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
ma svega mi, ne pravim se pametan i nisam nikakav doktor, al ovo sto navodis je zapanjujuce :o cuj da te izbace iz lige, a ti postigao regularan pogodak, uz finu akciju :o :shock: a svasta brate...ma ne igrao vam ja ovu ligu...znaci, da bi dao gol, moram sutat sa 35 m da me ne bi banovali :lol: :lol: :lol: prijatno vam...
pa probaj malo brate, dupli pas, malo driblaj, s kakvim sam igrao igracima, na pes bosnia i pes serbia, ljudi ti se bukvalno usetaju u gol, nabusete bez cuta i sa tom hebenom benficom. Ko zna zna, ko ne zna uvijek ce traziti neko opravdanje. Nije PES umjetnost, imati zvjer krila koje medjed ne moze izgurat i rokat s shot power 95 i cekati da jedna zavrsi u raslje ili cut. Pogledajte malo drugo forume i sve ce vam biti jasno

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 12 dec 2011, 22:44

Bosniacum Lilium je napisao/la: pa probaj malo brate, dupli pas, malo driblaj, s kakvim sam igrao igracima, na pes bosnia i pes serbia, ljudi ti se bukvalno usetaju u gol, nabusete bez cuta i sa tom hebenom benficom. Ko zna zna, ko ne zna uvijek ce traziti neko opravdanje. Nije PES umjetnost, imati zvjer krila koje medjed ne moze izgurat i rokat s shot power 95 i cekati da jedna zavrsi u raslje ili cut. Pogledajte malo drugo forume i sve ce vam biti jasno
igram ja sve to, i pasove i driblanje, al mi jednostavno nije jasno i ne moze mi uc u ovu glavu da jedan sasvim normalan pogodak (igrac prodje po strani, predribla, udje u 16-erac, njegov igrac stoji u petercu i ovaj sad razmislja bili da loptu vrati nazad svom golmanu da ne bi bio cut il bi da doda svom igracu koji stoji 6 metara od mene i kojem je put prema golu otvoren) se po vama ne bi trebao priznavati i da je to varanje....al et...dosta o ovoj temi...yebo vas cut...

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []