Ako ti nisam rekao,jbt Devil.anonimni je napisao/la:zaboravni viđen na Sajmu knjigeima lik ubijajući zeleni prsluk, ni @ Devil ne bi ono obuk'o
valjda zaboravio da ta boja liči na fluorescentnu

Zna covek sta valja.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako ti nisam rekao,jbt Devil.anonimni je napisao/la:zaboravni viđen na Sajmu knjigeima lik ubijajući zeleni prsluk, ni @ Devil ne bi ono obuk'o
nemoj takoDevil je napisao/la:Ako ti nisam rekao,jbt Devil.anonimni je napisao/la:zaboravni viđen na Sajmu knjigeima lik ubijajući zeleni prsluk, ni @ Devil ne bi ono obuk'o
Ako jesam nema veze.
![]()
Zna covek sta valja.
Sta je bilo u vezi stadiona?zeljo1 je napisao/la:samo da potvrdim nesto sto sam neki dan najavljivao:Almir Gredic je novi presjednik kluba,potvrdjeno na jucerasnjem sastanku,ulazi jos par poslovnih ljudi..............ocekujem u najmanju ruku opet duplu
Sinoć je treb'o Eldar biti na Marketu. Tako sam barem čuo od onih curica. Kad one rekoše da je Eldar gost, prisutna djeca se razočaraše. Btw, ima svašta uzet' i curetci kažu da prodaja ide odlično. Definitivno nama treba još jedan prostor za prodaju u centru grada. Prodaja bi se sigurno povećala pogotovo kod ljudi koji rijetko idu na utakmice.amerosm je napisao/la:Sta Vi mislite moze li se Eldar Hasanovic probiti u prvih 11 (odnosno posjeduje li kvalitet) ili ce tu biti samo da popuni slobodno mjesto na klupi.
Ja u drugom dijelu sezone najvise ocekujem od Samijica, a takodjer me zanima ko ce pobjediti u borbi za drugog stopera, jer je jedno mjesto vec rezervisano za Kerlu.
Sacekaj te ovu sjednicu zakazanu za 27. decembar pa cemo cuti planove za buducnost !DzoleZeljo je napisao/la:Sta je bilo u vezi stadiona?zeljo1 je napisao/la:samo da potvrdim nesto sto sam neki dan najavljivao:Almir Gredic je novi presjednik kluba,potvrdjeno na jucerasnjem sastanku,ulazi jos par poslovnih ljudi..............ocekujem u najmanju ruku opet duplu
kriju imena ko zmija noge,samo mi kazu "sumnjas u Amara"AeGon099 je napisao/la:ima li kakvih novosti oko pojačanja ? evo izgleda pitari dovode osmanagića
Napisao sam ti neki dan da ce vjerovatno kod pitara jer Amar nece da prica sa njim!zeljo1 je napisao/la:kriju imena ko zmija noge,samo mi kazu "sumnjas u Amara"AeGon099 je napisao/la:ima li kakvih novosti oko pojačanja ? evo izgleda pitari dovode osmanagića
Ima sasviim dobra ponuda.Cijene jesu malo vece,ali eto..Dresovi su odlicni.čamac je napisao/la:Sinoć je treb'o Eldar biti na Marketu. Tako sam barem čuo od onih curica. Kad one rekoše da je Eldar gost, prisutna djeca se razočaraše. Btw, ima svašta uzet' i curetci kažu da prodaja ide odlično. Definitivno nama treba još jedan prostor za prodaju u centru grada. Prodaja bi se sigurno povećala pogotovo kod ljudi koji rijetko idu na utakmice.amerosm je napisao/la:Sta Vi mislite moze li se Eldar Hasanovic probiti u prvih 11 (odnosno posjeduje li kvalitet) ili ce tu biti samo da popuni slobodno mjesto na klupi.
Ja u drugom dijelu sezone najvise ocekujem od Samijica, a takodjer me zanima ko ce pobjediti u borbi za drugog stopera, jer je jedno mjesto vec rezervisano za Kerlu.
SLAZEM SE ......POTPIS !!!DzoleZeljo je napisao/la:E jbg Barbarez prijatelju, sada mali ispade Vladavicem potrcko. Znam ja sta ti zelis reci, sve to stoji, ali vjeruj mi da je to sto si naveo sve to persone covjeka. Ne mozete tebe neko nagovoriti na nesto ako ti ne zelis. Ja opet razumijem, decko je bio relativno veoma mlad kada je igrao u Zilini, a uz to se podrazumjeva, da je lijep, mlad, glup i zeljan pic**... Dakle, jednostavno godine odradile svoje, bolje receno nija ga imao ko usmjeriti ka pravom putu, jer u tim godinama, zaista dosta znaci neko usmjeravnja jer se dosta puta skrene sa puta. (Ovo govorim prvenstveno iz svog iskustva, a vjerujem da ce se vecina pronaci zajednicki jezik u ovome sto sam naveo)
Logicno, sve se svodi na to u tim godinama. Ja se nedam da ce se vratiti na pravi kolosijek.
Šta će nam ko forumaši i navijači su svjesni da nam niko trenutno ne treba, ponaročito ne igrači hoću kakit pa neću kakit koji ne znaju ni šta bi ni kako bi, ovaj je imao šansu prošle godine igrati za nas ali je odabrao Norvešku gore i eto nije se naigrao pa opet nazad, nije ga Amar htio šta će mu takav čovjek i igrač ne treba mu.amerosm je napisao/la:Izgleda na ovoj temi vlada neka nova atmosfera...Drago mi je vidjeti da jos nije bilo komentara tipa da se raspadamo, da mi tjeramo igrace, dok drugi dovode kvalitetna pojacanja itd itd.
Slazem se ja s tobom oko ovoga,zato i napominjem da su ovo price koje sam cuo,od ljudi bliskih njemu,ili ga dobro poznaju.DzoleZeljo je napisao/la:E jbg Barbarez prijatelju, sada mali ispade Vladavicem potrcko. Znam ja sta ti zelis reci, sve to stoji, ali vjeruj mi da je to sto si naveo sve to persone covjeka. Ne mozete tebe neko nagovoriti na nesto ako ti ne zelis. Ja opet razumijem, decko je bio relativno veoma mlad kada je igrao u Zilini, a uz to se podrazumjeva, da je lijep, mlad, glup i zeljan pic**... Dakle, jednostavno godine odradile svoje, bolje receno nija ga imao ko usmjeriti ka pravom putu, jer u tim godinama, zaista dosta znaci neko usmjeravnja jer se dosta puta skrene sa puta. (Ovo govorim prvenstveno iz svog iskustva, a vjerujem da ce se vecina pronaci zajednicki jezik u ovome sto sam naveo)
Logicno, sve se svodi na to u tim godinama. Ja se nedam da ce se vratiti na pravi kolosijek.
EDIT: Nemoj mi sta uvrijediti, samo sam iznio pozitivnu kritiku, jer sam znas da je kod nas u narodu vise opce poznato da svi trazimo krivca za svoje neuspijehe u nekome drugom ili trecem.(Lakse egu prija)