FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Devil » 21 dec 2012, 22:51

anonimni je napisao/la:zaboravni viđen na Sajmu knjige :D ima lik ubijajući zeleni prsluk, ni @ Devil ne bi ono obuk'o :mrgreen: valjda zaboravio da ta boja liči na fluorescentnu :mrgreen:
Ako ti nisam rekao,jbt Devil. :mrgreen: Ako jesam nema veze. :lol:
Zna covek sta valja. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LJOZE1921
Kontakt:

Post Postao/la LJOZE1921 » 21 dec 2012, 23:22

Zna li neko koliko kostaju ove nove polo majice ?
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 22 dec 2012, 01:58

Kad je kolega navodio igrače da se prisjetimo legendarne zajebancije, je.bemo ti Juliju :mrgreen:

http://www.transfermarkt.co.uk/en/romeo ... 33359.html" onclick="window.open(this.href);return false;

kao i jednog od najboljih lijevih bekova koji su igrali za nas :mrgreen: Jest da nije znao centrirati, trčati, igrati odbranu i skakati ali je imao manguspke žute kopačke :mrgreen:

http://www.transfermarkt.co.uk/en/dzema ... 00764.html" onclick="window.open(this.href);return false;

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 22 dec 2012, 02:03

Ne znam za druge, ali meni je vazda bila ambicija da jednog dana završim na Penziji. Tamo su bili najodaniji navijači, oni koji su patili privatno i nikad nisu pripadali beslovesnom navijačkom tijelu. Na Penziji su sjedili "Željini" prvoborci, heroji mnogih "Željinih" poraza i nekoliko pobjeda, ljudi koji su bili enciklopedija "Željine" istorije, plus Pimpek. Oni su dolazili na treninge "Želje" i stručnim okom procjenjivali talent, govoreći jedan drugome: "Dobar je mali." Kad bi "Željo" igrao na strani, šetali bi po Stadionu "Grbavica", u francuskim kapicama i mantilima (i bez ikakve sumnje, sa odijelom i kravatom ispod mantila), sa tranzistorima u rukama, analizirajući situaciju na tabeli. A situacija bi, manje–više, uvijek bila ista – "Željo" tavori u sredini tabele. Lako je bilo navijati za "Zvezdu" ili "Juventus" ili "Sarajevo". Oni su uvijek imali para i uvijek su imali kupljene igrače. Navijati za "Želju" bio je izbor koji je značio navijački život pun razočarenja i nervoze, ali je značilo i odanost i lojalnost koja nije bila zasnovana na profitu.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 dec 2012, 02:11

Sta Vi mislite moze li se Eldar Hasanovic probiti u prvih 11 (odnosno posjeduje li kvalitet) ili ce tu biti samo da popuni slobodno mjesto na klupi.

Ja u drugom dijelu sezone najvise ocekujem od Samijica, a takodjer me zanima ko ce pobjediti u borbi za drugog stopera, jer je jedno mjesto vec rezervisano za Kerlu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 22 dec 2012, 07:33

samo da potvrdim nesto sto sam neki dan najavljivao:Almir Gredic je novi presjednik kluba,potvrdjeno na jucerasnjem sastanku,ulazi jos par poslovnih ljudi..............ocekujem u najmanju ruku opet duplu ;)
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 dec 2012, 07:46

Devil je napisao/la:
anonimni je napisao/la:zaboravni viđen na Sajmu knjige :D ima lik ubijajući zeleni prsluk, ni @ Devil ne bi ono obuk'o :mrgreen: valjda zaboravio da ta boja liči na fluorescentnu :mrgreen:
Ako ti nisam rekao,jbt Devil. :mrgreen: Ako jesam nema veze. :lol:
Zna covek sta valja. ;)
nemoj tako :lol:
da je žuta, valjalo bi, ovako teško... :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 dec 2012, 12:33

zeljo1 je napisao/la:samo da potvrdim nesto sto sam neki dan najavljivao:Almir Gredic je novi presjednik kluba,potvrdjeno na jucerasnjem sastanku,ulazi jos par poslovnih ljudi..............ocekujem u najmanju ruku opet duplu ;)
Sta je bilo u vezi stadiona?

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 22 dec 2012, 13:16

amerosm je napisao/la:Sta Vi mislite moze li se Eldar Hasanovic probiti u prvih 11 (odnosno posjeduje li kvalitet) ili ce tu biti samo da popuni slobodno mjesto na klupi.

Ja u drugom dijelu sezone najvise ocekujem od Samijica, a takodjer me zanima ko ce pobjediti u borbi za drugog stopera, jer je jedno mjesto vec rezervisano za Kerlu.
Sinoć je treb'o Eldar biti na Marketu. Tako sam barem čuo od onih curica. Kad one rekoše da je Eldar gost, prisutna djeca se razočaraše. Btw, ima svašta uzet' i curetci kažu da prodaja ide odlično. Definitivno nama treba još jedan prostor za prodaju u centru grada. Prodaja bi se sigurno povećala pogotovo kod ljudi koji rijetko idu na utakmice.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 dec 2012, 13:33

DzoleZeljo je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:samo da potvrdim nesto sto sam neki dan najavljivao:Almir Gredic je novi presjednik kluba,potvrdjeno na jucerasnjem sastanku,ulazi jos par poslovnih ljudi..............ocekujem u najmanju ruku opet duplu ;)
Sta je bilo u vezi stadiona?
Sacekaj te ovu sjednicu zakazanu za 27. decembar pa cemo cuti planove za buducnost !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 22 dec 2012, 13:58

ima li kakvih novosti oko pojačanja ? evo izgleda pitari dovode osmanagića :)
Odlazi Safete.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 22 dec 2012, 14:00

AeGon099 je napisao/la:ima li kakvih novosti oko pojačanja ? evo izgleda pitari dovode osmanagića :)
kriju imena ko zmija noge,samo mi kazu "sumnjas u Amara" :D
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 dec 2012, 14:01

zeljo1 je napisao/la:
AeGon099 je napisao/la:ima li kakvih novosti oko pojačanja ? evo izgleda pitari dovode osmanagića :)
kriju imena ko zmija noge,samo mi kazu "sumnjas u Amara" :D
Napisao sam ti neki dan da ce vjerovatno kod pitara jer Amar nece da prica sa njim!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 dec 2012, 14:13

Eldar Hasanovic strasan i kvalitetan igrac,samo da momka povrede zaobidju i bice otkrice na proljece!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 22 dec 2012, 14:42

čamac je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Sta Vi mislite moze li se Eldar Hasanovic probiti u prvih 11 (odnosno posjeduje li kvalitet) ili ce tu biti samo da popuni slobodno mjesto na klupi.

Sinoć je treb'o Eldar biti na Marketu. Tako sam barem čuo od onih curica. Kad one rekoše da je Eldar gost, prisutna djeca se razočaraše. Btw, ima svašta uzet' i curetci kažu da prodaja ide odlično. Definitivno nama treba još jedan prostor za prodaju u centru grada. Prodaja bi se sigurno povećala pogotovo kod ljudi koji rijetko idu na utakmice.
Ima sasviim dobra ponuda.Cijene jesu malo vece,ali eto..Dresovi su odlicni.
Sto se tice Eldara,ja ga nisam nikad gledao,ali znam dosta o momku od raje koja ga poznaju.Mali je jako dobar igra,kojeg je upropastio Vladavic,kad su bili u Zilini ,vukao ga je za sobom po kafanama i ostalim sranjima.Ono sto sada znam,je to da momak nigdje ne izlazi i da je unajmio privatnog trenera,i da pored treninga sa Zeljom radi sa privatnim trenerom.Ima ozbiljne namjere da se nametne.Pa eto evo prenosim ono sto sam cuo,a cuo sam od ljudi koji ga jako dobro poznaju.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 dec 2012, 14:51

E jbg Barbarez prijatelju, sada mali ispade Vladavicem potrcko. Znam ja sta ti zelis reci, sve to stoji, ali vjeruj mi da je to sto si naveo sve to persone covjeka. Ne mozete tebe neko nagovoriti na nesto ako ti ne zelis. Ja opet razumijem, decko je bio relativno veoma mlad kada je igrao u Zilini, a uz to se podrazumjeva, da je lijep, mlad, glup i zeljan pic**... Dakle, jednostavno godine odradile svoje, bolje receno nija ga imao ko usmjeriti ka pravom putu, jer u tim godinama, zaista dosta znaci neko usmjeravnja jer se dosta puta skrene sa puta. (Ovo govorim prvenstveno iz svog iskustva, a vjerujem da ce se vecina pronaci zajednicki jezik u ovome sto sam naveo)

Logicno, sve se svodi na to u tim godinama. Ja se nedam da ce se vratiti na pravi kolosijek. ;)

EDIT: Nemoj mi sta uvrijediti, samo sam iznio pozitivnu kritiku, jer sam znas da je kod nas u narodu vise opce poznato da svi trazimo krivca za svoje neuspijehe u nekome drugom ili trecem. :D (Lakse egu prija) ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 22 dec 2012, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 dec 2012, 14:53

DzoleZeljo je napisao/la:E jbg Barbarez prijatelju, sada mali ispade Vladavicem potrcko. Znam ja sta ti zelis reci, sve to stoji, ali vjeruj mi da je to sto si naveo sve to persone covjeka. Ne mozete tebe neko nagovoriti na nesto ako ti ne zelis. Ja opet razumijem, decko je bio relativno veoma mlad kada je igrao u Zilini, a uz to se podrazumjeva, da je lijep, mlad, glup i zeljan pic**... Dakle, jednostavno godine odradile svoje, bolje receno nija ga imao ko usmjeriti ka pravom putu, jer u tim godinama, zaista dosta znaci neko usmjeravnja jer se dosta puta skrene sa puta. (Ovo govorim prvenstveno iz svog iskustva, a vjerujem da ce se vecina pronaci zajednicki jezik u ovome sto sam naveo)

Logicno, sve se svodi na to u tim godinama. Ja se nedam da ce se vratiti na pravi kolosijek. ;)
SLAZEM SE ......POTPIS !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 dec 2012, 14:59

Izgleda na ovoj temi vlada neka nova atmosfera...Drago mi je vidjeti da jos nije bilo komentara tipa da se raspadamo, da mi tjeramo igrace, dok drugi dovode kvalitetna pojacanja itd itd.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 22 dec 2012, 15:33

amerosm je napisao/la:Izgleda na ovoj temi vlada neka nova atmosfera...Drago mi je vidjeti da jos nije bilo komentara tipa da se raspadamo, da mi tjeramo igrace, dok drugi dovode kvalitetna pojacanja itd itd.
Šta će nam ko forumaši i navijači su svjesni da nam niko trenutno ne treba, ponaročito ne igrači hoću kakit pa neću kakit koji ne znaju ni šta bi ni kako bi, ovaj je imao šansu prošle godine igrati za nas ali je odabrao Norvešku gore i eto nije se naigrao pa opet nazad, nije ga Amar htio šta će mu takav čovjek i igrač ne treba mu.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 22 dec 2012, 17:23

DzoleZeljo je napisao/la:E jbg Barbarez prijatelju, sada mali ispade Vladavicem potrcko. Znam ja sta ti zelis reci, sve to stoji, ali vjeruj mi da je to sto si naveo sve to persone covjeka. Ne mozete tebe neko nagovoriti na nesto ako ti ne zelis. Ja opet razumijem, decko je bio relativno veoma mlad kada je igrao u Zilini, a uz to se podrazumjeva, da je lijep, mlad, glup i zeljan pic**... Dakle, jednostavno godine odradile svoje, bolje receno nija ga imao ko usmjeriti ka pravom putu, jer u tim godinama, zaista dosta znaci neko usmjeravnja jer se dosta puta skrene sa puta. (Ovo govorim prvenstveno iz svog iskustva, a vjerujem da ce se vecina pronaci zajednicki jezik u ovome sto sam naveo)

EDIT: Nemoj mi sta uvrijediti, samo sam iznio pozitivnu kritiku, jer sam znas da je kod nas u narodu vise opce poznato da svi trazimo krivca za svoje neuspijehe u nekome drugom ili trecem. :D (Lakse egu prija) ;)
Slazem se ja s tobom oko ovoga,zato i napominjem da su ovo price koje sam cuo,od ljudi bliskih njemu,ili ga dobro poznaju.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Levin, Lokomotifa, sebalos, svemalim1, ŠTA_JE i 63 gosta.