Ja nemogu vjerovat koliko mi pod krinkom ljubav moralni cod il sta sve ne podsjecano noge FK SARAJEVO..
Ovakvo nesto nikad dozivio nisam i nemogu da svatim.. Dosao Tan spasio klub napravio akademiju, akademija nije real madrid al je 100x bolje nego sto je bilo po svim parametrima, drzava navijaci tv prava nemogu navuc ni 1 m km godisnje, civjek orije 10 godina jasno rekao (nije to izjavio gumena glava vec covjek koji ima milijarde dolara da je JEDINI NACIN DA IMAMO KLUB KOJI CE OSVAJAT TITULE I BIT SAMOODRZIV PROIZVODNJA IGRACA. Fala bogu to ide u zadnje 3 godine smo vise zaradili na prodaji nego zrinjski zeljo borac tc velez u evropi i sa prodajom svojih igraca
Dal nije opravdao ok mogao je bit bolji, ti nije ni pidro ni saban ni laznjak iz zenice opravdao, al nikom nikom se nije srali ko njemu jer je njegiva famelija iz mahale bigata i ima muda da kaze sta im je na srcu nisu sirotinja ko saban i pidro posebno ovaj drugi kojem mozes **** sta hices on ce poget glavu i sutit jer dobra je plata i na vrijeme..
Ja bi isto uradio sto je uradio Dal, zasto jer nisam dobio jednak tretman
Babo
Dedo
Brat
On
Od rodjenja su uz FK SARAJEVO
DONIO JE VISE PARA OD DJOKANOVICA SABANA PIDRE A MANJE SE UNJEGA ULOZILO MNOGO MANJE