FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nece NLB biti na dresu.
Sto se tice ove gore rasprave, ako nas savez ne pozove Andjusica i Mihojevica onda nek ljudi igraju za Srbiju, nece mi smetati sekunde. Nek ginu u dresu Sarajeva i pruzaju dobre partije i naravno da Sarajevo zaradi na njima. Za koju ce repku igrati uopste me ne zanima.
Sto se tice ove gore rasprave, ako nas savez ne pozove Andjusica i Mihojevica onda nek ljudi igraju za Srbiju, nece mi smetati sekunde. Nek ginu u dresu Sarajeva i pruzaju dobre partije i naravno da Sarajevo zaradi na njima. Za koju ce repku igrati uopste me ne zanima.
1946
ma da, pomješah anđušića i marka 
- BoskoAntic
- Kontakt:
Head je napisao/la:Nece NLB biti na dresu.
U INAT SVIMA 1946
- prasovic89
- Kontakt:
Ma svi bi oni igrali prije za Srbiju nego za Bosnu al' eto 
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Za svakog igraca FCSARAJEVA, BOSNA je na prvom mjestu (koji ima pravo da igra za istu) a sve ostale drzave su Samo Ako ih Bosna nece.
Doduse savez I drzava I kanton (poprilicno nas #ebu ) al drzava je drzava I nasa je...
Ocekujem cimija u A timu u prvi 14 igraca, Duljevica u prvi 18 a SAMIRA u prvi 11 umjesto MISKETA..
KAKVE su sanse da Delac u srijedu preuzme mjestu Bandovicu? Misljenja Sam da plakalo I ostrakovic nece imat minutaze nikako u ovoj polusezoni.
Doduse savez I drzava I kanton (poprilicno nas #ebu ) al drzava je drzava I nasa je...
Ocekujem cimija u A timu u prvi 14 igraca, Duljevica u prvi 18 a SAMIRA u prvi 11 umjesto MISKETA..
KAKVE su sanse da Delac u srijedu preuzme mjestu Bandovicu? Misljenja Sam da plakalo I ostrakovic nece imat minutaze nikako u ovoj polusezoni.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Znam da ti znas, ali eto da ne dodje kasnije do neke zabuneBenko je napisao/la:ma da, pomješah anđušića i marka
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja mislim da nece pomenuta dvojica braniti nikako...Delac je u formi jer je redovne treninge imao a i branio je liaske utakmice u proslom klubu kao prvi golman ali nam je Dejo fenomenalno branio protiv Zvijezde pa cemo vidjeti 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Potpis!Head je napisao/la:Nece NLB biti na dresu.
kako mozes tako? znas li ti da je njima bosna sve dalaHead je napisao/la:Nece NLB biti na dresu.
e kad ovo cujemm... sta mu je dala? NISTA
moze mu dati poziv u repku za prvu iducu tekmu, ako ne dobiju poziv za nasu, ima ko ce ih pozvati.. i to je kraj svake rasrpave, a onda poslije neka se prepricavaju bajke ala zlatan ibrahimovic...
Sigurno ne bi volio da otvoris jos jednu temu kao sto je ova http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=2&t=8916Head je napisao/la:Nece NLB biti na dresu.
Nisam ni sumnjao u to da ce Marko igrati za BiH, kao i 99 % ostalih igraca koji su u Sarajevu...samo mi niste jasni vi kojima je ko svjedeno, meni ne bi bilo svjedeno npr da je Cimirot odabrao Srbiju, onaj osjecaj kada je on usao u Izraelu se ne moze kupitiBenko je napisao/la:E sad sto se tiče malog Nemanje, mojne se skikirati momak ce igrati za nas, samo ne valja biti dvoličan...
OVO NARAVNO U KOLIKO GA POZOVU,a gijeh je ne pozvati igraca kojeg salijeću menadzeri Udinezea!
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Nigdje veze da Mihojevic nece dobiti poziv od BiH neznam otkud vam upsta ta ideja.
Jedino pitanje je za sad hocel dobiti prvo zu u19 poziv il ce odma za u21
Jedino pitanje je za sad hocel dobiti prvo zu u19 poziv il ce odma za u21
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Braco sada ste me jako razocarali citajuci neke postove gdje je pojedincima svejedno ako mali Mihojevic zaigra za Srbiju. Pa mi kao klub nebi samo trebali misliti na nasu buducnost i zaradu, nego bi isto tako trebali misliti na reprezentaciju da stvaramo sto vise kvalitetniji igraca reprezentaciji, da bi repka imala koristi od njih. Liga se smanjuje da bi se moglo igrati kvalitetnije takmicenje i utakmice u smislu da se ojaca liga a i da se prave bolje igrace za reprezentaciju, a vi hocete da ulazemo pare i da sve te igrace damo komsijama na gotovo. Znaci ulozi u igraca i prodaj ga sto bolje sta ima veza ako ode igrati za Srbiju(iako je momak rodjen u BIH, Trebinje i bosanceros je) samo da klub zaradi, a repku ko hebe. Pa Dinamo i Partizan pravi igrace za svoje reprezentacije i hoce uspjeh te iste da bi mogli reklamirati svoju ligu i svoje domace igrace sto bolje. I ovo za savez, molim vas , Marko je vec godinama standardni clan kadetske i juniorske repke i gluposti je pisati kao da ga savez nije kontaktirao. Ali ako Marko ode igrati za komsije tu nije savez kriv nego ce biti tako jedino zbog zelje igraca, ali nadam se da mu zelja dres Liljana i da ga jednog dana gledam u nasem dresu. Veci ponos je kada jedan nas igrac kao Cimirot zaigra za repku i znas da smo ga mi stvorili nego ako bi igrao za Srbiju, Hrvatsku za koje me nikakve emocije vezu ali svako ima svoje misljenje ali ovo je moje.
PODPISUJEM, al Ako bi se desio Zlatan i da traze kes od naseg igraca ili naseg kluba onda nek igra za bilo koju drugu repku. SAVEZU netreba nikad vjerovat lopovisu to..SAMIR SE MORA POZVAT Sad protiv AUSTRIJE...NEKAGA Ako nista sa saigracima nek sazrjeva. cimirot Ako je ozdravio isto. Al Cisto sumnjam da cese ovo desit.muhamedkonjic je napisao/la:Braco sada ste me jako razocarali citajuci neke postove gdje je pojedincima svejedno ako mali Mihojevic zaigra za Srbiju. Pa mi kao klub nebi samo trebali misliti na nasu buducnost i zaradu, nego bi isto tako trebali misliti na reprezentaciju da stvaramo sto vise kvalitetniji igraca reprezentaciji, da bi repka imala koristi od njih. Liga se smanjuje da bi se moglo igrati kvalitetnije takmicenje i utakmice u smislu da se ojaca liga a i da se prave bolje igrace za reprezentaciju, a vi hocete da ulazemo pare i da sve te igrace damo komsijama na gotovo. Znaci ulozi u igraca i prodaj ga sto bolje sta ima veza ako ode igrati za Srbiju(iako je momak rodjen u BIH, Trebinje i bosanceros je) samo da klub zaradi, a repku ko hebe. Pa Dinamo i Partizan pravi igrace za svoje reprezentacije i hoce uspjeh te iste da bi mogli reklamirati svoju ligu i svoje domace igrace sto bolje. I ovo za savez, molim vas , Marko je vec godinama standardni clan kadetske i juniorske repke i gluposti je pisati kao da ga savez nije kontaktirao. Ali ako Marko ode igrati za komsije tu nije savez kriv nego ce biti tako jedino zbog zelje igraca, ali nadam se da mu zelja dres Liljana i da ga jednog dana gledam u nasem dresu. Veci ponos je kada jedan nas igrac kao Cimirot zaigra za repku i znas da smo ga mi stvorili nego ako bi igrao za Srbiju, Hrvatsku za koje me nikakve emocije vezu ali svako ima svoje misljenje ali ovo je moje.
Logicno da je ljepse kad nas igrac igra i za nasu reprezentaciju ali sta sad klub treba tu ako igrac izabere komsije, da odbije recimo ponudu od lupam milion eura za nekog igraca jer nece da igra za nasu repku pa ce ga poslati na tribine ili kako rece neko vrati u pionire
fudbal je biznis i nije mi jasno da to danas neko ne razumije, ide se tamo gdje igrac misli da mu je bolje, da ima bolje uslove i to je tako, naravno da bih ja volio da mi budemo u buducnosti baza za nasu reprezentaciju ali isto tako ako neki igrac hoce da igra za drugu zemlju to je njegova stvar, a klubu ko klubu je bitno imati sto vise reprezentativaca jer to donosi vecu zaradu i tu je kraj price
Pyro is not a crime !
Ma pusti djecurliju sta pisu, Marko je igrao za kadetsku i juniorsku i sad ce aBd biti stub U21 selekcije BiH i onda aBd i A reprezentativac BiH.muhamedkonjic je napisao/la:Braco sada ste me jako razocarali citajuci neke postove gdje je pojedincima svejedno ako mali Mihojevic zaigra za Srbiju. Pa mi kao klub nebi samo trebali misliti na nasu buducnost i zaradu, nego bi isto tako trebali misliti na reprezentaciju da stvaramo sto vise kvalitetniji igraca reprezentaciji, da bi repka imala koristi od njih. Liga se smanjuje da bi se moglo igrati kvalitetnije takmicenje i utakmice u smislu da se ojaca liga a i da se prave bolje igrace za reprezentaciju, a vi hocete da ulazemo pare i da sve te igrace damo komsijama na gotovo. Znaci ulozi u igraca i prodaj ga sto bolje sta ima veza ako ode igrati za Srbiju(iako je momak rodjen u BIH, Trebinje i bosanceros je) samo da klub zaradi, a repku ko hebe. Pa Dinamo i Partizan pravi igrace za svoje reprezentacije i hoce uspjeh te iste da bi mogli reklamirati svoju ligu i svoje domace igrace sto bolje. I ovo za savez, molim vas , Marko je vec godinama standardni clan kadetske i juniorske repke i gluposti je pisati kao da ga savez nije kontaktirao. Ali ako Marko ode igrati za komsije tu nije savez kriv nego ce biti tako jedino zbog zelje igraca, ali nadam se da mu zelja dres Liljana i da ga jednog dana gledam u nasem dresu. Veci ponos je kada jedan nas igrac kao Cimirot zaigra za repku i znas da smo ga mi stvorili nego ako bi igrao za Srbiju, Hrvatsku za koje me nikakve emocije vezu ali svako ima svoje misljenje ali ovo je moje.
Djeca gluposti pisu, Marko je igrao i igrat ce za BiH. Kakva crna Srbija, pa nije debil.
Ja napisah fino ali izignorisaste. Novi selektor U21 repke BiH je dolazio u Gradacac pratiti Marka i Samira iz FKS. Samir nije igrao, Marko jeste. Pored ove 2 pratio je Ordagica. Vjerovatno ce dobiti poziv. Zavrsite sa tom pricom 
Da li bi vama onda bilo drago da se dovede neki najveci talenat na Balkanu, igrac oz Srbije il Hrvatske..
Zeli u Akademiju Sarajeva, i sad ga vi ne bi prihvatili jer kao eto nije nas?
Zeli u Akademiju Sarajeva, i sad ga vi ne bi prihvatili jer kao eto nije nas?
- BoskoAntic
- Kontakt:
Prijatelju moj dobri, svakom istinskom navijaču nekog kluba, pa i Sarajeva je DRAŽI I BITNIJI KLUB od reprezentacije. Kome je draža repka on nije navijač vec simpatizer...muhamedkonjic je napisao/la:Braco sada ste me jako razocarali citajuci neke postove gdje je pojedincima svejedno ako mali Mihojevic zaigra za Srbiju. Pa mi kao klub nebi samo trebali misliti na nasu buducnost i zaradu, nego bi isto tako trebali misliti na reprezentaciju da stvaramo sto vise kvalitetniji igraca reprezentaciji, da bi repka imala koristi od njih. Liga se smanjuje da bi se moglo igrati kvalitetnije takmicenje i utakmice u smislu da se ojaca liga a i da se prave bolje igrace za reprezentaciju, a vi hocete da ulazemo pare i da sve te igrace damo komsijama na gotovo. Znaci ulozi u igraca i prodaj ga sto bolje sta ima veza ako ode igrati za Srbiju(iako je momak rodjen u BIH, Trebinje i bosanceros je) samo da klub zaradi, a repku ko hebe. Pa Dinamo i Partizan pravi igrace za svoje reprezentacije i hoce uspjeh te iste da bi mogli reklamirati svoju ligu i svoje domace igrace sto bolje. I ovo za savez, molim vas , Marko je vec godinama standardni clan kadetske i juniorske repke i gluposti je pisati kao da ga savez nije kontaktirao. Ali ako Marko ode igrati za komsije tu nije savez kriv nego ce biti tako jedino zbog zelje igraca, ali nadam se da mu zelja dres Liljana i da ga jednog dana gledam u nasem dresu. Veci ponos je kada jedan nas igrac kao Cimirot zaigra za repku i znas da smo ga mi stvorili nego ako bi igrao za Srbiju, Hrvatsku za koje me nikakve emocije vezu ali svako ima svoje misljenje ali ovo je moje.
A drugo to da se mi brinemo za repku a ne SAMO ZA FKS , pogledaj malo kako se ta repka i savez odnose prema klubovima ove napaćene lige, svako malo ukdiaju navijače i gostovanja, boli ih briga, samo repku guraju a stadioni ko oranice...Kada taj savez pocne misliti na raju s naših livada onda cemo mi POSEBNO brinuti za reprezentaciju...
A da se razumijemo velikim sam navijac repke naše i nije mi svejedno da li ce nasa djeca igrati za BiH ili neke od komšija, ali ako se to i desi, ne sekiram se pretjerano...Nek gine za bordo dres, mene je kupio!
U INAT SVIMA 1946
Pa volio bih da svaki igrac koji moze igrati za BIH da igra ali ako se to ne desi niti cu mu zamjeriti niti bilo sta a pogotovo ako je doticni igrac Sarajeva i bori se za bordo-bijeli dres. Ja mislim da je to poenta.
- ElCartel11
- Kontakt:
nemoj te ba mjesati klub i repku mi nismu zaduzeni za repku imaju ljudi koji obavljaju to (savez, bazdarevic i njegovi pomocnici u ovom trenutku) uprava FK Sarajeva je zaduzena da dovodi igrace u FK SARAJEVO sad ako taj igrac zeli igrat za Srbiju, Hrvatsku, Kazastan, Japan neka igra brate nemozes ga tjerat da igra za Bosnu ako se ne osjeca Bosancem...pogledajte samo koliko smo mi igraca ''ukrali'' ostalim repkama koji su jih uzgojili i dali jim sve da se razviju u najbolje igrace (Kolasinac, Pjanic, Medunjanin...) ono budimo malo realni i mi

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.