FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ciza
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ciza » 02 jan 2013, 19:08

Buu je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:Kad smo vec kod njega, otiso izgleda u Inter Zapresic :roll: Pokazalo se da mu je odlazak iz Želje bio glup potez.
Isto tako Belmin Vila u 2.HNL, Semir Đip u FK Radnik Hadzici, Mahir Karic u Olimpicu.
Izgleda da jedino Emrah ima nesto u glavi.
ovaj prvi igra za mladje kategorije hajduka

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 02 jan 2013, 19:13

Pa eto valjda ce iz ovih njihovih primjera nauciti nesto ove nove generacije, mada cisto sumnjam :roll:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 jan 2013, 19:27

valjda Emrah zato nije ni otiš'o, pa vidi kako napreduju oni koji su njegovi vršnjaci ili koji su koju godinu stariji od njega, a idu iz Želje...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 jan 2013, 20:25

Buu je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:Kad smo vec kod njega, otiso izgleda u Inter Zapresic :roll: Pokazalo se da mu je odlazak iz Želje bio glup potez.
Isto tako Belmin Vila u 2.HNL, Semir Đip u FK Radnik Hadzici, Mahir Karic u Olimpicu.
Mahir Karić u Olimpicu? :)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 jan 2013, 20:53

Mancini je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Mahir Karić u Olimpicu? :)
Greska
NO PYRO NO PARTY

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 02 jan 2013, 21:15

Slobodan Đurasović :)

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -durasovic" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 jan 2013, 21:20

je li njemu unuk Božo Đurasović, košarkaš koji je jedno vrijeme igr'o za Bosnu ?

Kapiten Blue Traina

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 jan 2013, 21:45

ZELJO MOJA je napisao/la:Evo vam dvije informacije Adilovic sve zavrsio sa Augsburg.
Jedna bomba otklonjena :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 02 jan 2013, 23:23

Zna li se gdje ce Zeba igrati, pisalo se da ide u Split i ima li istine u tome. Ja bih ga volio vidjeti u najdražem dresu sa brojem 10 i da se dobro spremi kao nekada , gdje ce sigurno izboriti mjesto. Zebi je mjseto u Želji...
"Truth begins in lies."

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 jan 2013, 23:36

fibonacci je napisao/la:Zna li se gdje ce Zeba igrati, pisalo se da ide u Split i ima li istine u tome. Ja bih ga volio vidjeti u najdražem dresu sa brojem 10 i da se dobro spremi kao nekada , gdje ce sigurno izboriti mjesto. Zebi je mjseto u Želji...
Pa on je vec potpiso za Split

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 jan 2013, 23:42

fibonacci je napisao/la:Zna li se gdje ce Zeba igrati, pisalo se da ide u Split i ima li istine u tome. Ja bih ga volio vidjeti u najdražem dresu sa brojem 10 i da se dobro spremi kao nekada , gdje ce sigurno izboriti mjesto. Zebi je mjseto u Želji...
uranio zoru prevario...
DRUG NEBI TI PUNCA

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 03 jan 2013, 04:37

Ti se probudio nakon mjesec dana
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 03 jan 2013, 05:37

Kralju, Zeba je neki dan imenovan za sportskog direktora Khimkija, karijeru je okončao prije ravnih devet godina. Poslije Želje igro'o malo u Splitu, pa prešao u Leeds. :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 jan 2013, 12:59

arelinho je napisao/la:
Pa on je vec potpiso za Split

Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Da, zanimljivo je da su na ledu.Jučer je podignuta optužnica protiv vlasnika..gle, možda nam se Zeba i vrati.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu je zbog zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju podiglo optužnicu protiv predsjednika RNK Split Slavena Žužula, bivšeg sportskog direktora Nenada Pralije, tajnika Špira Barbarića i knjigovotkinje Snježane Blažević. Uz pojedinačne optužnice, optužen je i splitski prvoligaški klub kao pravna osoba.

ISPARILO 12 MILIJUNA KUNA
Slaven Žužul uhićen treći put
Ne navodeći imena, u priopćenju DORH-a se navodi kako se okrivljenike tereti da su od 24. lipnja 2010. do 14. svibnja 2011. u nakani da izbjegavanjem plaćanja fiskalnih obveza u proračun Republike Hrvatske nogometnom klubu iz Splita pribave znatnu novčanu dobit, zaposlenicima, igračima i trenerima isplaćivali naknade bez evidentiranja u poslovnim knjigama i bez plaćanja pripadajućih poreza i doprinosa u proračun Republike Hrvatske, na što su oni i pristali.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 03 jan 2013, 13:15

Buu je napisao/la:
ublehas je napisao/la:Nisi u pravu, a evo i zašto.

Urađeno je preko 30ak projekata. Npr, oficijelna facebook stranica, Zvanična stranica, Plavo je srce u meni, postavljeni plakati na stadionu, akcija sa hengerima, plakati, nagradne igre na poluvremenu, ''djeca'' na poluvremenu, sve oko HM-a, džinglovi na radiju (da vrtili su se zadnjih nekoliko tekim i da i to košta).....i to je samo ono vidljivo. Što se tiče euforije oko travnika, akcija je ispala super, ali siguran sam da se 2-3 puta ne bi moglo ono ponoviti, to jeste ne bi sigurno došlo više raje.
Što se tiče posjete činjenica je da je na istu uticala i situacija oko paljenja zastave, pa raznih skandiranja (ovdje prije svega mislim na prenapuhanost incidenata od strane medija), dvije tekme bez publike......Pa protiv Širokog je bilo 8.000-9.000......
I kada saberemo sve ako pitarima oduzmemo derbi, a nama ove dvije tekme bez navijača, vidjećeš da nam je prosjek veći nego pitarima koji ovako nešto rade već dvije godine......
To sve sto su uradili jednostavno nije dovoljno.
Ta sranja na tribini jesu uticala, ali opet tu je marketing koji to treba "ponistiti". Pogotovo kod nas gdje ta desavanja nisu nista nova. Gdje nam je fudbal za k....
Protiv Sirokog je bila druga stvar.

Da smo igrali jos te dvije utakmice prosjek nam sigurno nebi bio preko 4500 sto je velika bruka.

@Dzole sav bi se taj trosak vratio od ulaznica
Kralju, pogledaj samo prosjeke timova iz okruženja....malo ih ima veći prosjak, a igraju u LP ili EL.....nema tog marketinge koji može dugotrajno popraviti prosjek ako se ne napravi novi stadion, ne organizuje zajednička liga ili ako se ne dovede neko pojačanje u evropski okvirima.....a i to bi vjerovatno bilo kratkoročno. Nažalos kod nas da svake godine igraš sa Chelsaem, Barcom i Bayernom bio bi stadion pun 2-3 puta, pa bi se polako praznio dok ne bi došao na prosjek 7.000-8.000.....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 jan 2013, 17:31

http://fkzeljeznicar.ba/aukcija-retro-d ... sima/3637/" onclick="window.open(this.href);return false;

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 jan 2013, 17:54

anonimni je napisao/la:je li njemu unuk Božo Đurasović, košarkaš koji je jedno vrijeme igr'o za Bosnu ?
Nije, Bozo je iz Trebinja.
Sport je lijek za tijelo i duh.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 jan 2013, 18:33

hvala na objašnjenju :)

Kapiten Blue Traina

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 03 jan 2013, 20:28

Davorin Popović

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... in-popovic" onclick="window.open(this.href);return false;

I 99% već imamo zamjenu za Adilovića... :D
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 03 jan 2013, 20:32

Samo da mi Adilovića tušnemo konačno, ja znam koja je zamjena za njega dobar i iskusan igrač igrao po inostranstvu, a nije star taman koliko treba.- :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Bing [Bot], perodeformero, ristagrad i 35 gostiju.