Ovdje Sikalo moze biti man of the match ako ga taj proljev prodjeBazinga12345 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 12:22Ova Bosna nakon 5 kola ima 4 boda u trećoj ligi, ovdje možemo drugi tim poslati lagano

Ovdje Sikalo moze biti man of the match ako ga taj proljev prodjeBazinga12345 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 12:22Ova Bosna nakon 5 kola ima 4 boda u trećoj ligi, ovdje možemo drugi tim poslati lagano
Samo Orec da bude 100% spreman ovaj Jovic je opasan s loptom. Mada kuci, nabrijana atmosfera i nasa sansa da povezemo 9 bodova, mislim da nemaju sta traziti.Mostarac45 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:32Nadam se da ce hrkac i olivera poceti protiv sloge treba nam njihova visina protiv sloge i pvih njihovi bandera
Kad se sjetim Osima i prosle sezone i 3-0 u Modrici, povraca mi se odmah.Reds93 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:48Ne treba ih olako shvatiti. Tim Sloge je dosta visok i imaju 2 strasna igraca, Jovica i ovog Vidica. Ako nas nivo bude zadovoljavajući, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
Vezali smo 2 pobjede, ne smijemo sebi dozvoliti da poletimo, pogotovo zato je igra jos nije na zadovoljavajućem nivou. Moramo ostati budni i dobro se spremiti za ovu utakmicu. Ovo su utakmice na kojima se izbori Evropa.
Tako je, ali mislim da smo fizički spremniji od njih. Utrpat im gol u prvih 20 min i raspast će seReds93 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:48Ne treba ih olako shvatiti. Tim Sloge je dosta visok i imaju 2 strasna igraca, Jovica i ovog Vidica. Ako nas nivo bude zadovoljavajući, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
Vezali smo 2 pobjede, ne smijemo sebi dozvoliti da poletimo, pogotovo zato je igra jos nije na zadovoljavajućem nivou. Moramo ostati budni i dobro se spremiti za ovu utakmicu. Ovo su utakmice na kojima se izbori Evropa.
Jašta bola,ovo se ne može naučiti ni glumiti.
Uf,uf.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.