FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 05 mar 2015, 21:41

Haj mi iskreno reci, gdje bi po tvom mišljenju bili klubovi iz Bosne i Hercegovine, pored grčkih, turskih i velikana iz susjednih država?

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 05 mar 2015, 21:41

Pa zavisi ako je liga od 16 bili bi onda 15. :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 mar 2015, 21:45

Orton je napisao/la:Pa zavisi ako je liga od 16 bili bi onda 15. :D
I 16. svakako :urnebes: :urnebes:

Ni kakve regionalne lige ne dolaze u obzir, jer bi tu najmanje bilo fudbala.. ludi ljudi žive ovdje.
Nama treba jaka Premijer liga Bosne i Hercegovine.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 mar 2015, 21:47

miden je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Postavi al' na pm ... da ne gusimo temu ovdje...ali ako nikome ne smeta sto da ne :thumbup:
slika

slika

Lik konstantno omalovažava, svakog golmana koji je trebao doci i koji je došao u FKS.
Posle prijateljske tekme sa nama se malo smiro, jer je Piric primio indentican gol, kao onaj što je Dejo primio protiv Borussie. Strijelac tog gola je bio Kovacevic, ako se neko ne sjeca.
Nije Piric primio onaj gol, Fejzic je branio u drugom poluvremenu.

Piric ce vjerovatno za koju godinu biti najbolji golman lige, ima sve predispozicije za to, ali u ovom trenutku nije ono sto treba Sarajevu, a i Ostrakovic je Husarin igrac, pa vjerovatno malo lobira i za njega.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 21:48

Jok to,ne bi nikad nista osvojili :plac:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 05 mar 2015, 21:51

Ma zezam se raja :D svejedno od ovog nece bit nista .
A mi bi bili tu negdje u vrhu ja sam uvjeren, kao jedini predstavnici iz BiH :rol:
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 05 mar 2015, 21:51

A drugo je sto i uefa ovo ne podrzava,tako da nemam pojma kako neki zvanicnik moze razmisljati i ovome.
Ono nidje veze

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 05 mar 2015, 22:01

Orton je napisao/la:A drugo je sto i uefa ovo ne podrzava,tako da nemam pojma kako neki zvanicnik moze razmisljati i ovome.
Ono nidje veze
ne ja sam cuo da je uefa otvorena za sve prijedloge ali se moraju ispunjavati uslovi koje oni zadaju. tako da odmah padamo na uslovu sigurnosti na stadionu... zamisli sastavit grke i makedonce, turke i srbe, nas i srbe, hrvate i srbe..
haos :D
BOLEST 1946

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 05 mar 2015, 22:04

Mirso1197 je napisao/la:
Orton je napisao/la:A drugo je sto i uefa ovo ne podrzava,tako da nemam pojma kako neki zvanicnik moze razmisljati i ovome.
Ono nidje veze
ne ja sam cuo da je uefa otvorena za sve prijedloge ali se moraju ispunjavati uslovi koje oni zadaju. tako da odmah padamo na uslovu sigurnosti na stadionu... zamisli sastavit grke i makedonce, turke i srbe, nas i srbe, hrvate i srbe..
Pa ispade samo srbi problem :lol:
4.10.2009.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 mar 2015, 22:07

Mirso1197 je napisao/la:
Ono nidje veze
Gdje ćeš albance izbaciti :urnebes: :urnebes:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 mar 2015, 22:11

Mirso1197 je napisao/la:
Ono nidje veze
1 kolo regionalne lige..sarajevo-partizan,crvena zvijezda-besiktas
ponuda u admiral kladionici
koliko povrijedjenih ocekujete na utakmici
50 kvota na preko 1.60
ispod 50 4,80 :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 05 mar 2015, 22:11

YNWA je napisao/la:
miden je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Postavi al' na pm ... da ne gusimo temu ovdje...ali ako nikome ne smeta sto da ne :thumbup:
slika

slika

Lik konstantno omalovažava, svakog golmana koji je trebao doci i koji je došao u FKS.
Posle prijateljske tekme sa nama se malo smiro, jer je Piric primio indentican gol, kao onaj što je Dejo primio protiv Borussie. Strijelac tog gola je bio Kovacevic, ako se neko ne sjeca.
Nije Piric primio onaj gol, Fejzic je branio u drugom poluvremenu.

Piric ce vjerovatno za koju godinu biti najbolji golman lige, ima sve predispozicije za to, ali u ovom trenutku nije ono sto treba Sarajevu, a i Ostrakovic je Husarin igrac, pa vjerovatno malo lobira i za njega.
Moja greška, mislio sam da je on branio cijelu tekmu.
Das Ist Walter

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 05 mar 2015, 22:14

koalem je napisao/la:
Mirso1197 je napisao/la:
Ono nidje veze
Pa ispade samo srbi problem :lol:
hahahaha ja ba :D sto kaze @hilmo jos albance ubacit i neka igre započnu :D
gladijatorske
BOLEST 1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 05 mar 2015, 22:20

Regionalna liga je nemoguca mislija na ovim prostorima.
Das Ist Walter

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 mar 2015, 22:22

Ma kakva regionalna liga, da je skratiti ovu nasu posteno, a ne po nekim zagarantovanim mjestima kako ovih iz RS-a zele.
Bahati, bahati Željkan!
1946

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 mar 2015, 22:25

O Marijana, slatka mala Marijana ... :njanjanja:
F.K.SARAJEVO

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 mar 2015, 22:39

Regionalna liga, mislim na ex yu samo, je itekako moguca i sa bezbjednosne strane cak i nije toliki problem ko sto se predstavlja, nego je veci problem sama organizacija, kako sta, ko ce igrati u prvoj sezoni, koliko ce ta liga imati mjesta u evropi, sta cemo sa domacim takmicenjima itd itd, mnogo veci je to problem od bezbjednosti jer prvi belaj i tim navijacima ili navijackim skupinama se moze zabraniti odredjen broj utakmica, ne samo u gostima nego i kuci, naslo bi se neko rijesenje...sto se tice ove lige sa grcima i turcima, pa ja sam nekako ubijedjen da bismo vecih problema imali sa grckim grupama nego sa komsijama tako da takva liga ni pod razno
Pyro is not a crime !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 mar 2015, 22:47

nije problem ni bezbjedonosni,donosi takva liga i para,i spponzora,moglo bi se placati i dodatno obezbjedjenje,redari,stadioni bi bili puni,nesumnjam primjerice da bi kosevo dupke docekalo partizan,zvijezdu,maribor,rijeku,dinamo,olimpijakos bla bla...
za mene licno je problem,a dokaza imamo,kosarka rukomet...
nasi papci totalno zanemare domace takmicenje koje je ionako jadno....umjesto da gledaju da ga poprave,sve oci bi bile uprte u reginalnu ligu..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 mar 2015, 22:52

Regonalna liga nije nikakva utopija. To je ideja koja se razmatra jako dugo. Po mom misljenju nije izgledna za dvije ali za 5-6 godina ko zna. Na kraju krajeva nasa uprava nema nista protiv toga,naprotiv mi smo bili inicijatori org neceg slicnog na omladinskom nivou.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 mar 2015, 22:56

solinas je napisao/la:nije problem ni bezbjedonosni,donosi takva liga i para,i spponzora,moglo bi se placati i dodatno obezbjedjenje,redari,stadioni bi bili puni,nesumnjam primjerice da bi kosevo dupke docekalo partizan,zvijezdu,maribor,rijeku,dinamo,olimpijakos bla bla...
za mene licno je problem,a dokaza imamo,kosarka rukomet...
nasi papci totalno zanemare domace takmicenje koje je ionako jadno....umjesto da gledaju da ga poprave,sve oci bi bile uprte u reginalnu ligu..
pa to i jeste jedan od problema sta sa domacim takmicenjem, tako da mi jos uvijek ne mozemo razmisljati o regionalnoj ligi dok se domace takmicenje ne dovede u red, pa ako se to desi onda za par godina se moze ozbiljnije i o tome poceti pricati jer sigurno je da bi to mnogo vise sponzora privuklo, da ne pricam i o televizijskim kucama jer liga bi zanimljiva bila mnogima u startu jer se radi o 'ludim' balkancima :D posjete bi zasigurno bile mnogo vece i sta sve ne ali kazem prvo domacu ligu dovesti u red pa tek onda razmisljati o tome
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Serha i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []