FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Haj mi iskreno reci, gdje bi po tvom mišljenju bili klubovi iz Bosne i Hercegovine, pored grčkih, turskih i velikana iz susjednih država?
Pa zavisi ako je liga od 16 bili bi onda 15. 
I 16. svakakoOrton je napisao/la:Pa zavisi ako je liga od 16 bili bi onda 15.
Ni kakve regionalne lige ne dolaze u obzir, jer bi tu najmanje bilo fudbala.. ludi ljudi žive ovdje.
Nama treba jaka Premijer liga Bosne i Hercegovine.
Nije Piric primio onaj gol, Fejzic je branio u drugom poluvremenu.miden je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Postavi al' na pm ... da ne gusimo temu ovdje...ali ako nikome ne smeta sto da ne
Lik konstantno omalovažava, svakog golmana koji je trebao doci i koji je došao u FKS.
Posle prijateljske tekme sa nama se malo smiro, jer je Piric primio indentican gol, kao onaj što je Dejo primio protiv Borussie. Strijelac tog gola je bio Kovacevic, ako se neko ne sjeca.
Piric ce vjerovatno za koju godinu biti najbolji golman lige, ima sve predispozicije za to, ali u ovom trenutku nije ono sto treba Sarajevu, a i Ostrakovic je Husarin igrac, pa vjerovatno malo lobira i za njega.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jok to,ne bi nikad nista osvojili 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma zezam se raja
svejedno od ovog nece bit nista .
A mi bi bili tu negdje u vrhu ja sam uvjeren, kao jedini predstavnici iz BiH
A mi bi bili tu negdje u vrhu ja sam uvjeren, kao jedini predstavnici iz BiH
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
A drugo je sto i uefa ovo ne podrzava,tako da nemam pojma kako neki zvanicnik moze razmisljati i ovome.
Ono nidje veze
Ono nidje veze
ne ja sam cuo da je uefa otvorena za sve prijedloge ali se moraju ispunjavati uslovi koje oni zadaju. tako da odmah padamo na uslovu sigurnosti na stadionu... zamisli sastavit grke i makedonce, turke i srbe, nas i srbe, hrvate i srbe..Orton je napisao/la:A drugo je sto i uefa ovo ne podrzava,tako da nemam pojma kako neki zvanicnik moze razmisljati i ovome.
Ono nidje veze
haos
BOLEST 1946
Pa ispade samo srbi problemMirso1197 je napisao/la:ne ja sam cuo da je uefa otvorena za sve prijedloge ali se moraju ispunjavati uslovi koje oni zadaju. tako da odmah padamo na uslovu sigurnosti na stadionu... zamisli sastavit grke i makedonce, turke i srbe, nas i srbe, hrvate i srbe..Orton je napisao/la:A drugo je sto i uefa ovo ne podrzava,tako da nemam pojma kako neki zvanicnik moze razmisljati i ovome.
Ono nidje veze
haos
4.10.2009.
Gdje ćeš albance izbacitiMirso1197 je napisao/la:ne ja sam cuo da je uefa otvorena za sve prijedloge ali se moraju ispunjavati uslovi koje oni zadaju. tako da odmah padamo na uslovu sigurnosti na stadionu... zamisli sastavit grke i makedonce, turke i srbe, nas i srbe, hrvate i srbe..Orton je napisao/la:A drugo je sto i uefa ovo ne podrzava,tako da nemam pojma kako neki zvanicnik moze razmisljati i ovome.
Ono nidje veze
haos
1 kolo regionalne lige..sarajevo-partizan,crvena zvijezda-besiktasMirso1197 je napisao/la:ne ja sam cuo da je uefa otvorena za sve prijedloge ali se moraju ispunjavati uslovi koje oni zadaju. tako da odmah padamo na uslovu sigurnosti na stadionu... zamisli sastavit grke i makedonce, turke i srbe, nas i srbe, hrvate i srbe..Orton je napisao/la:A drugo je sto i uefa ovo ne podrzava,tako da nemam pojma kako neki zvanicnik moze razmisljati i ovome.
Ono nidje veze
haos
ponuda u admiral kladionici
koliko povrijedjenih ocekujete na utakmici
50 kvota na preko 1.60
ispod 50 4,80
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Moja greška, mislio sam da je on branio cijelu tekmu.YNWA je napisao/la:Nije Piric primio onaj gol, Fejzic je branio u drugom poluvremenu.miden je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Postavi al' na pm ... da ne gusimo temu ovdje...ali ako nikome ne smeta sto da ne
Lik konstantno omalovažava, svakog golmana koji je trebao doci i koji je došao u FKS.
Posle prijateljske tekme sa nama se malo smiro, jer je Piric primio indentican gol, kao onaj što je Dejo primio protiv Borussie. Strijelac tog gola je bio Kovacevic, ako se neko ne sjeca.
Piric ce vjerovatno za koju godinu biti najbolji golman lige, ima sve predispozicije za to, ali u ovom trenutku nije ono sto treba Sarajevu, a i Ostrakovic je Husarin igrac, pa vjerovatno malo lobira i za njega.
Das Ist Walter
hahahaha ja bakoalem je napisao/la:Pa ispade samo srbi problemMirso1197 je napisao/la:ne ja sam cuo da je uefa otvorena za sve prijedloge ali se moraju ispunjavati uslovi koje oni zadaju. tako da odmah padamo na uslovu sigurnosti na stadionu... zamisli sastavit grke i makedonce, turke i srbe, nas i srbe, hrvate i srbe..Orton je napisao/la:A drugo je sto i uefa ovo ne podrzava,tako da nemam pojma kako neki zvanicnik moze razmisljati i ovome.
Ono nidje veze
haos
gladijatorske
BOLEST 1946
Ma kakva regionalna liga, da je skratiti ovu nasu posteno, a ne po nekim zagarantovanim mjestima kako ovih iz RS-a zele.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- molotovljev
Regionalna liga, mislim na ex yu samo, je itekako moguca i sa bezbjednosne strane cak i nije toliki problem ko sto se predstavlja, nego je veci problem sama organizacija, kako sta, ko ce igrati u prvoj sezoni, koliko ce ta liga imati mjesta u evropi, sta cemo sa domacim takmicenjima itd itd, mnogo veci je to problem od bezbjednosti jer prvi belaj i tim navijacima ili navijackim skupinama se moze zabraniti odredjen broj utakmica, ne samo u gostima nego i kuci, naslo bi se neko rijesenje...sto se tice ove lige sa grcima i turcima, pa ja sam nekako ubijedjen da bismo vecih problema imali sa grckim grupama nego sa komsijama tako da takva liga ni pod razno
Pyro is not a crime !
nije problem ni bezbjedonosni,donosi takva liga i para,i spponzora,moglo bi se placati i dodatno obezbjedjenje,redari,stadioni bi bili puni,nesumnjam primjerice da bi kosevo dupke docekalo partizan,zvijezdu,maribor,rijeku,dinamo,olimpijakos bla bla...
za mene licno je problem,a dokaza imamo,kosarka rukomet...
nasi papci totalno zanemare domace takmicenje koje je ionako jadno....umjesto da gledaju da ga poprave,sve oci bi bile uprte u reginalnu ligu..
nasi papci totalno zanemare domace takmicenje koje je ionako jadno....umjesto da gledaju da ga poprave,sve oci bi bile uprte u reginalnu ligu..
"Modra boja,na bijelome platnu,
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Regonalna liga nije nikakva utopija. To je ideja koja se razmatra jako dugo. Po mom misljenju nije izgledna za dvije ali za 5-6 godina ko zna. Na kraju krajeva nasa uprava nema nista protiv toga,naprotiv mi smo bili inicijatori org neceg slicnog na omladinskom nivou.
pa to i jeste jedan od problema sta sa domacim takmicenjem, tako da mi jos uvijek ne mozemo razmisljati o regionalnoj ligi dok se domace takmicenje ne dovede u red, pa ako se to desi onda za par godina se moze ozbiljnije i o tome poceti pricati jer sigurno je da bi to mnogo vise sponzora privuklo, da ne pricam i o televizijskim kucama jer liga bi zanimljiva bila mnogima u startu jer se radi o 'ludim' balkancimasolinas je napisao/la:nije problem ni bezbjedonosni,donosi takva liga i para,i spponzora,moglo bi se placati i dodatno obezbjedjenje,redari,stadioni bi bili puni,nesumnjam primjerice da bi kosevo dupke docekalo partizan,zvijezdu,maribor,rijeku,dinamo,olimpijakos bla bla...
Pyro is not a crime !