http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/inf ... -krvi/2151" onclick="window.open(this.href);return false;BeSha1992 je napisao/la: p.s. ima li neko da je davao krv i da su ga zvali gospoda iz kluba, moze i na pm odgovor...
ako misliš na ovo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/inf ... -krvi/2151" onclick="window.open(this.href);return false;BeSha1992 je napisao/la: p.s. ima li neko da je davao krv i da su ga zvali gospoda iz kluba, moze i na pm odgovor...
procitao sam to, ali rekla je neka gospodja, da ce zvati telefon osobe koje su davale krv, kao da pitaju za koju ce tribinu kartu, pa mi sutra nekako ofirno otici...hilmo je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/inf ... -krvi/2151" onclick="window.open(this.href);return false;BeSha1992 je napisao/la: p.s. ima li neko da je davao krv i da su ga zvali gospoda iz kluba, moze i na pm odgovor...
ako misliš na ovo.

I 16. svakakoOrton je napisao/la:Pa zavisi ako je liga od 16 bili bi onda 15.
Nije Piric primio onaj gol, Fejzic je branio u drugom poluvremenu.miden je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Postavi al' na pm ... da ne gusimo temu ovdje...ali ako nikome ne smeta sto da ne
Lik konstantno omalovažava, svakog golmana koji je trebao doci i koji je došao u FKS.
Posle prijateljske tekme sa nama se malo smiro, jer je Piric primio indentican gol, kao onaj što je Dejo primio protiv Borussie. Strijelac tog gola je bio Kovacevic, ako se neko ne sjeca.
ne ja sam cuo da je uefa otvorena za sve prijedloge ali se moraju ispunjavati uslovi koje oni zadaju. tako da odmah padamo na uslovu sigurnosti na stadionu... zamisli sastavit grke i makedonce, turke i srbe, nas i srbe, hrvate i srbe..Orton je napisao/la:A drugo je sto i uefa ovo ne podrzava,tako da nemam pojma kako neki zvanicnik moze razmisljati i ovome.
Ono nidje veze
Pa ispade samo srbi problemMirso1197 je napisao/la:ne ja sam cuo da je uefa otvorena za sve prijedloge ali se moraju ispunjavati uslovi koje oni zadaju. tako da odmah padamo na uslovu sigurnosti na stadionu... zamisli sastavit grke i makedonce, turke i srbe, nas i srbe, hrvate i srbe..Orton je napisao/la:A drugo je sto i uefa ovo ne podrzava,tako da nemam pojma kako neki zvanicnik moze razmisljati i ovome.
Ono nidje veze
haos
Gdje ćeš albance izbacitiMirso1197 je napisao/la:ne ja sam cuo da je uefa otvorena za sve prijedloge ali se moraju ispunjavati uslovi koje oni zadaju. tako da odmah padamo na uslovu sigurnosti na stadionu... zamisli sastavit grke i makedonce, turke i srbe, nas i srbe, hrvate i srbe..Orton je napisao/la:A drugo je sto i uefa ovo ne podrzava,tako da nemam pojma kako neki zvanicnik moze razmisljati i ovome.
Ono nidje veze
haos
1 kolo regionalne lige..sarajevo-partizan,crvena zvijezda-besiktasMirso1197 je napisao/la:ne ja sam cuo da je uefa otvorena za sve prijedloge ali se moraju ispunjavati uslovi koje oni zadaju. tako da odmah padamo na uslovu sigurnosti na stadionu... zamisli sastavit grke i makedonce, turke i srbe, nas i srbe, hrvate i srbe..Orton je napisao/la:A drugo je sto i uefa ovo ne podrzava,tako da nemam pojma kako neki zvanicnik moze razmisljati i ovome.
Ono nidje veze
haos
Moja greška, mislio sam da je on branio cijelu tekmu.YNWA je napisao/la:Nije Piric primio onaj gol, Fejzic je branio u drugom poluvremenu.miden je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Postavi al' na pm ... da ne gusimo temu ovdje...ali ako nikome ne smeta sto da ne
Lik konstantno omalovažava, svakog golmana koji je trebao doci i koji je došao u FKS.
Posle prijateljske tekme sa nama se malo smiro, jer je Piric primio indentican gol, kao onaj što je Dejo primio protiv Borussie. Strijelac tog gola je bio Kovacevic, ako se neko ne sjeca.
Piric ce vjerovatno za koju godinu biti najbolji golman lige, ima sve predispozicije za to, ali u ovom trenutku nije ono sto treba Sarajevu, a i Ostrakovic je Husarin igrac, pa vjerovatno malo lobira i za njega.
hahahaha ja bakoalem je napisao/la:Pa ispade samo srbi problemMirso1197 je napisao/la:ne ja sam cuo da je uefa otvorena za sve prijedloge ali se moraju ispunjavati uslovi koje oni zadaju. tako da odmah padamo na uslovu sigurnosti na stadionu... zamisli sastavit grke i makedonce, turke i srbe, nas i srbe, hrvate i srbe..Orton je napisao/la:A drugo je sto i uefa ovo ne podrzava,tako da nemam pojma kako neki zvanicnik moze razmisljati i ovome.
Ono nidje veze
haos
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.