osamstohiljada puta si pitao sta je sa yoshidom i izgradnjom grbaviceElegant je napisao/la:A sta bi sa Yoshidom ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Pa nismo celikBILAKRV1950 je napisao/la:nemam pojma koliko tražite sve se da rješiti uz dobar postotak od sljedeće prodaje

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Danas u startnoj postavi Southamptona u FA Cup protiv ChelseaElegant je napisao/la:A sta bi sa Yoshidom ?

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Sta ovo nigdje nema Boccaccia od kako je postao forumas godine

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Presidente

Hvala na pohvalama za temu Željovci, svoje komentare i prijedloge šaljite na [email protected]. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... es-begovic" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... es-begovic" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
malo se zapioZZtop10 je napisao/la:Sta ovo nigdje nema Boccaccia od kako je postao forumas godine![]()

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
nime_tm87 je napisao/la:STADION GRBAVICA BIT ĆE PO STANDARDIMA UEFA-e I FIFA-e
Nedžad Koldžo
Najavljujete učešće Općine u sanaciji stadiona Grbavica. Na koji način ćete sudjelovati u tom projektu, odnosno, koji je to projekat koji bi građanima omogućio veći pristup sportsko – rekreativnim terenima?
U cilju stvaranja sportskog prostora za djecu i omladinu izgradili smo nekoliko sportskih igrališta, izgradili i rekonstruisali brojne parkove, sanirali pomoćno igralište na Grbavici postavljanjem vještačke trave, kao i svlačionica, prilagodivši ih osobama sa posebnim potrebama, a na fudbalskom stadionu Grbavica postavili nove reflektore. Najveći projekat je svakako, višenamjenska, savremena sportska dvorana na Grbavici kapaciteta od 2. 500 do 3. 500 gledalaca, a čija je izgradnja pri kraju. Da brinemo o svojim najmlađim sugrađanima govori izgradnja „Šarenog parka“ na Trgu heroja, te parka na Vilsonovom šetalištu.
Što se tiče stadiona Grbavica, zajedno sa gospodinom Ivicom Osimom, pokrenuo sam inicijativu čiji je cilj da, u realnim okvirima koji odgovaraju i potrebama i mogućnostima današnjice, napravimo stadion u skladu sa standardima FIFE i UEFE, kako bi se utakmice reprezentacije BiH, ali i fudbalskih klubova mogle igrati u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.
Tim povodom održali smo niz sastanaka, kako sa predstavnicima svih nivoa vlasti, tako i sa predstavnicima Fudbalskog saveza BiH i FK “Željezničar”, te predstavnicima BH TELECOM-a, kako bi se ulaganjem zajedničkih snaga i kapaciteta započele potrebne radnje na dogradnji i rekonstrukciji stadiona „Grbavica“, što su predstavnici navedenih institucija i podržali. Nažalost, česte smjene u vlasti su nam kočnica, budući da smo u situaciji da stalno iznova prezentiramo naše ideje.
Općina Novo Sarajevo preuzela je na sebe potrebne predradnje vezane za izradu projektne dokumentacije i idejnog projekta za rekonstrukciju stadiona, a prezentacija projektnog rješenja rekonstrukcije i dogradnje stadiona Grbavica upriličena je u oktobru 2012. godine.
Budući stadion Grbavica, po projektnom zadatku, trebao bi biti kapaciteta oko 20.500 gledalaca, a uređen po standardima FIFE i UEFE – K4, s posebnim naglaskom na sigurnosni aspekt. Na ovom stadionu bi tako bili stvoreni uslovi za odigravanje utakmica na evropskom i svjetskom nivou. Nadam se da će svi prepoznati značaj i dati svoju podršku projektu gradnje jednog ovakvog objekta, koji ne bi trebao biti briga samo „Željezničara“, već i šire društvene zajednice, iako ćemo mi i nadalje biti koordinatori realizacije cjelokupnog projekta.
sportsport.ba hajde jedan intervju sa Koldzom po ovom pitanju ali ono bas u detalj..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Šta zajedničko imaju Željezničar i magla?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-Uvijek su iznad Sarajeva!!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-Uvijek su iznad Sarajeva!!!!
Konjić Muhamed
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... med-konjic" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... med-konjic" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ni za milion godina ne bih pogodio da je on Zeljovac ali eto niceipetm je napisao/la:Konjić Muhamed

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
-
- Kontakt:
nikad nam nije bilo ovolikog mira,da niko nista nema reci,u jednu ruku zabrinjava me,a u drugu jak osjecaj 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Sretan praznik svima koji slave!
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
http://www.drzava.zeljo.com/2013/01/jam ... lavih.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dinamo obnovio interes za Antolovića
Golman Željezničara se sjajnim odbranama protekle jeseni vratio na radar hrvatskog prvaka.
Dvadesettrogodišnji hrvatski internacionalac je nakon neslavne epizode u banjalučkom Borcu, zablistao na golu našeg prvaka, a mnoge od njegovih odbrana su direktno donosile bodove timu Amara Osima.
Sjajne partije golmana pod ugovorom sa varšavskom Legijom nisu prošle neopaženo ni u njegovoj rodnoj zemlji, a oko na Antolovića je ponovo bacio zagrebački Dinamo.
Zdravko Mamić je, prije Antolovićevog transfera u Legiu, pokušao dovesti tada čuvara mreže vinkovačke Cibalie, ali su Poljaci bili brži i konkretniji, te su dogovorili četverogodišnji ugovor sa najperspektivnijim golmanom Prve HNL.
Saznajemo da bi Dinamo mogao ponovo krenuti u lov na Antolovića, ali je izvijesno da se to neće desiti prije ljetnog prelaznog roka, obzirom da je Željezničar već ostao bez važnih igrača, a na izlaznim vratima su i Eldin Adilović i Muamer Svraka.
Posudba Marijana Antolovića traje do kraja sezone, a također saznajemo da će Željezničar i na ljeto imati pravo na značajan dio obeštećenja za hrvatskog internacionalca, pa će Amar Osim imati sasvim dovoljno vremena da unovči već isplaćenu investiciju.
Golman Željezničara se sjajnim odbranama protekle jeseni vratio na radar hrvatskog prvaka.
Dvadesettrogodišnji hrvatski internacionalac je nakon neslavne epizode u banjalučkom Borcu, zablistao na golu našeg prvaka, a mnoge od njegovih odbrana su direktno donosile bodove timu Amara Osima.
Sjajne partije golmana pod ugovorom sa varšavskom Legijom nisu prošle neopaženo ni u njegovoj rodnoj zemlji, a oko na Antolovića je ponovo bacio zagrebački Dinamo.
Zdravko Mamić je, prije Antolovićevog transfera u Legiu, pokušao dovesti tada čuvara mreže vinkovačke Cibalie, ali su Poljaci bili brži i konkretniji, te su dogovorili četverogodišnji ugovor sa najperspektivnijim golmanom Prve HNL.
Saznajemo da bi Dinamo mogao ponovo krenuti u lov na Antolovića, ali je izvijesno da se to neće desiti prije ljetnog prelaznog roka, obzirom da je Željezničar već ostao bez važnih igrača, a na izlaznim vratima su i Eldin Adilović i Muamer Svraka.
Posudba Marijana Antolovića traje do kraja sezone, a također saznajemo da će Željezničar i na ljeto imati pravo na značajan dio obeštećenja za hrvatskog internacionalca, pa će Amar Osim imati sasvim dovoljno vremena da unovči već isplaćenu investiciju.
Neko na koji način bi se mogla dobit ošteta za Marijana pošto je on samo posudjen igrač u Želji ?
Jednostavno ako ima tako nesto u ugovoru a izgleda da imaZekoo je napisao/la:Neko na koji način bi se mogla dobit ošteta za Marijana pošto je on samo posudjen igrač u Želji ?

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87, sassari i 46 gostiju.