Dobar kod zadnjih 6 trenera nije igrao 1 postavusiroliver69 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 00:29Avramovski je svemirski brod za sve vecerasnje igrače koji su igrali prema naprijed, osim za Renana!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- napoleon72
- Kontakt:
Jedna stvar je bacila mrlju na ovo nocas a to je dobacivanje za vrijeme minute sutnje. Skoro uvijek kad je minuta sutnje neki mangup se mora napravit humoristican i dobacit neku glupost.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ne sjecam se tih amaterskih i rizicnih pasova iskreno, ako mozes nadji snimke njih pa postavi. Mozda mislis na ono kad je Saha morao izaci s gola, al i to je skolski odradio jer se u tim situacijama lopta ne vraca u okvir gola.Uinatsvima je napisao/la: ↑12 avg 2023, 00:31Amatersko i nesigurno vracanje lopte sahinovic vise puta gdje ga ukopava istom, buljubasicu daje loptu vise puta i trpa ga dok mu je igrač na leđima, žuti karton bezveze dobijen i prerano. Obzirom koliko je igrao da li treba ista vise od toga?Zutti je napisao/la: ↑12 avg 2023, 00:25Sta je Trako toliko lose veceras uradio?Uinatsvima je napisao/la: ↑12 avg 2023, 00:16
Mislim da nakon danas nece zaigrati, osim ako bas niko drugi ne bude mogao zbog povrede
Sto se tice pojedinih pasova Buljubasicu, slazem se, par ukopavanja, al se mali odlicno snalazio pa je proslo okej.
Zuti dobio nakon sto ga je igrac prosao, okej glupo ispao, al faul je korektan potpuno i opravdan karton. Pobjegao mu igrač vec, on daleko od svoje pozicije, a mi uzasni u zatvaranjima. Ne sjecam se tačno koliko nas nazad ostalo, al skolski faul i karton. Nakon kartona "pod rucnom" odlicno odigrao bez rizicnih situacija i npr odlicnim klizecim startom izvukao kapitenovu gresku.
Realno gledajuci cesto je los, al veceras je bio dobar i treba pohvalit samo sto je sad on dosao na tapetu pa kako god odigra pljuvacina.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Nije mogao kad je Dal na silu forsiran i na uštrb rezultata.f0rest1946 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 00:37Dobar kod zadnjih 6 trenera nije igrao 1 postavusiroliver69 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 00:29Avramovski je svemirski brod za sve vecerasnje igrače koji su igrali prema naprijed, osim za Renana!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ruku na srce bio je i povrijeđen konstantnoLucas je napisao/la: ↑12 avg 2023, 00:51Nije mogao kad je Dal na silu forsiran i na uštrb rezultata.f0rest1946 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 00:37Dobar kod zadnjih 6 trenera nije igrao 1 postavusiroliver69 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 00:29Avramovski je svemirski brod za sve vecerasnje igrače koji su igrali prema naprijed, osim za Renana!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odlicna asistencija, nisam ja nezadovoljan njegovom igrom, nego preagresivnoscu. Krsio ih je ko Pepe svojevremeno.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 avg 2023, 23:24
I sta kazes na asistenciju?? Decku je prva sezona, normalno da ce imati oscilacija
Bekovi kriminalni bili, nadam se da ce to biti sve bolje, timu treba vremena.
Saha iduci put isturi koljeno pa te nece razbiti.
Novi trener sasvim ok izvedba.
E Bogu hvala na ovakvoj desetki, samo sto tarpi6875 kaze hoce on glavom ali moze li tijelo izdrzati? Ali je otrov.
Bravo Sarajevo!
BRAVO HORDE!
Istok molim da prestane kuditi igrace nakon pogresnog pogleda
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Kako Penaranda udje tako kreni opet na instagramu navala iz južne Amerike , nisam znao da je onoliko visok bas izgleda korpulentan a oliveira je jak ko slon
-
- Kontakt:
Ma kad primi lik loptu,kao raketa brzina,momentalno izbaci igraca.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 avg 2023, 00:30Lik je munja, on trci kad primi loptu i moze mu se. Nece Rozman dozvoliti glupiranja, mada on voli lopte i to se vidjelo. Zeljan dokazivanja, samo da ne pregori. Kad je mogao onakve igrace Reala praviti budalama sta ocekivati drugo?Amcho1 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 00:08Pena izuzetno jak i baš tehnički potkovan. Slabo trči i izgleda sporo, nadati se da mu samo treba fizike. Pored toga malo i psihološki da ga neko uputi da nema šetkanja po terenu, da nema onog "ja sam zvijezda, ja sam ime ne moram ni trčati, dovoljno je da izađem, takvih smo imali i u prošlosti" Trka i zalaganje je osnova i broj 1 stvar za svakog igrača, bez toga nema ništa.
I dalkan ni sekunde nije falio, naprotiv.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
S vremenom i utakmicama ce biti sve bolji. On radi taj “nevidljivi posao” a opet se vidio. Jos mu treba vremena i smjelosti a to se najbolje vidjelo u pocetku utakmkce i sigurnih lopti unazad.JVVVST je napisao/la: ↑12 avg 2023, 00:55Odlicna asistencija, nisam ja nezadovoljan njegovom igrom, nego preagresivnoscu. Krsio ih je ko Pepe svojevremeno.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 avg 2023, 23:24
I sta kazes na asistenciju?? Decku je prva sezona, normalno da ce imati oscilacija
Bekovi kriminalni bili, nadam se da ce to biti sve bolje, timu treba vremena.
Saha iduci put isturi koljeno pa te nece razbiti.
Novi trener sasvim ok izvedba.
E Bogu hvala na ovakvoj desetki, samo sto tarpi6875 kaze hoce on glavom ali moze li tijelo izdrzati? Ali je otrov.
Bravo Sarajevo!
BRAVO HORDE!
Istok molim da prestane kuditi igrace nakon pogresnog pogleda
Cim se poceo otvarati prema suparnickom golu dosao je do one asistencije.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
S obzirom kako igra ovaj Duraković dobro je da smo doveli Kapetanovića
-
- Kontakt:
Je li Durakovic katastrofa ili samo tako izgleda sa daleke tribine stadiona Kosevo?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daleko najgori igrač na terenu večeras, gotovo sve je pogrešno bilo. Simon ga je zvao da mu nešto nasamo kaže, i trener nam se sjeb'obordobijeli4 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 01:11Je li Durakovic katastrofa ili samo tako izgleda sa daleke tribine stadiona Kosevo?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel ti problem da i to okačiš? Ako nije predugo ybg
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A da staviš onu opciju da može video vidjeti samo onaj kome link pošalješ? Pa ko hoće, u pp ti napiše i šibneš mu linkZutiFKS je napisao/la: ↑12 avg 2023, 01:18Ma nije ali rijetko koji sajt podržava tolike snimke osim yt a tamo ne smijemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2023, 01:16Jel ti problem da i to okačiš? Ako nije predugo ybg![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Baci se odmah na posao, nema odmoraZutiFKS je napisao/la: ↑12 avg 2023, 01:21Stavit ću negdje pa nek skine koga zanimaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2023, 01:19A da staviš onu opciju da može video vidjeti samo onaj kome link pošalješ? Pa ko hoće, u pp ti napiše i šibneš mu link![]()
![]()

MortemHz je napisao/la: ↑12 avg 2023, 01:14Daleko najgori igrač na terenu večeras, gotovo sve je pogrešno bilo. Simon ga je zvao da mu nešto nasamo kaže, i trener nam se sjeb'obordobijeli4 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 01:11Je li Durakovic katastrofa ili samo tako izgleda sa daleke tribine stadiona Kosevo?![]()
Izgubljen na terenu.
Verzija 2 Tomasevica.
Radovic mora biti starter
Da mi je samo dočekati da sada kada je Avramovski spreman, počne od prve minute 10 utakmica zaredom na svojoj poziciji.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Opet Dal nije dosao pred sjever...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
A hop-hop ?Vanja8 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 00:28Ono sto je bilo zaista lijepo cuti od, kako kaze @Pitara6785,Rizmana, na pressu je "...sigurno, da nastojimo na teren prenijeti ono sa treninga, da budemo sto vise okomitiji "
Konacno da jedan nas trener ne zeli ono sto smo do sada sa terena mogli cuti " Okolooo, ponovi okolo na drugu stranu..."![]()
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bvsic, laznokrilo, nokee, Proximic, Tatamata1946 i 74 gosta.