Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma na stranu to.nego je imao ideju veliku.....
- Nakon što sam dobio otkaz uzeo sam slobodno vrijeme da se odmorim poslije čega je uslijedio poziv ljudi iz kluba koji su mi dali zadatak da formiram Akademiju FK Željezničar. Prihvatio sam poziv da radim u našem Omladinskom pogonu. Akademija FK Željezničar će biti sasvim različita od onoga što imaju komšije sa Koševa, riječ je o sasvim drugom modelu međutim jako svrsishodan i biće jako dobar potez našeg kluba, te ćemo to u budućnosti oformiti, rekao je Adžem i zatim dodao:
- Akademija iziskuje mnogo sredstava, a mi smo se odlučili za formiranje elitne grupe i njima posvetiti maksimalnu pažnju i oni će biti projekat kluba, te ćemo učiniti sve da ih napravimo što boljim igračima kako bi naš klub od njih imao mnogo koristi.
Prekinuse ga nakon dvije godine gradnje akademije koja nije akademija ko fks akademija
- Nakon što sam dobio otkaz uzeo sam slobodno vrijeme da se odmorim poslije čega je uslijedio poziv ljudi iz kluba koji su mi dali zadatak da formiram Akademiju FK Željezničar. Prihvatio sam poziv da radim u našem Omladinskom pogonu. Akademija FK Željezničar će biti sasvim različita od onoga što imaju komšije sa Koševa, riječ je o sasvim drugom modelu međutim jako svrsishodan i biće jako dobar potez našeg kluba, te ćemo to u budućnosti oformiti, rekao je Adžem i zatim dodao:
- Akademija iziskuje mnogo sredstava, a mi smo se odlučili za formiranje elitne grupe i njima posvetiti maksimalnu pažnju i oni će biti projekat kluba, te ćemo učiniti sve da ih napravimo što boljim igračima kako bi naš klub od njih imao mnogo koristi.
Prekinuse ga nakon dvije godine gradnje akademije koja nije akademija ko fks akademija
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- PovratakKralja
- Kontakt:
Tako je kad su cetnici iz sarajeva i borca na vrhu hierarhije.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Pa svuda se igra
Sta je sad problem?
Placete sto se ne igra placete sto se igra
Kao da samo volite plakat
Sta je sad problem?
Placete sto se ne igra placete sto se igra
Kao da samo volite plakat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Komsija ima akademiju, nece da kopiraju....Pantelija je napisao/la: ↑27 jul 2020, 20:07Ma na stranu to.nego je imao ideju veliku.....
Eno Azmir pravi neboder, City propali projekat, ljepota....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Skini taj cvijet Srebrenice konjino.PovratakKralja je napisao/la: ↑27 jul 2020, 20:31Tako je kad su cetnici iz sarajeva i borca na vrhu hierarhije.
P.S.
U potpisu se piše "svjetlo", a ne "svijetlo".
Glupane!
Fonetsko nacelo pisanja kod nas, nevezano jesi li cetnik ili balija, je da se jedan isti glas uvijek pise istim znakom i „stogod se izgovara, neka se i pise.PovratakKralja je napisao/la: ↑27 jul 2020, 20:31Tako je kad su cetnici iz sarajeva i borca na vrhu hierarhije.
Fonem J problematican je samo u:
1) Odredjenim medjusamoglasnickim sklopovima
2) Kod nepismenih ljudi, koji ne znaju niti izgovarati a tek pisati.
U rijeci hijerarhija, fonem J se prislanja na samoglasnik (ispred ili iza sebe) a u medjusamoglasnickom sklopu 'ie'.... , ok jeste mozda malo teze za izgovoriti ali zato se ide u skolu, i ko ide u skolu nema problem s tim. Tu se otklanja dilema da je tebi problematican zbog gornjeg clana 1. i u tvom slucaju, clan 2 je vjerovatno istina i tu je problem (neodlazak u skolu na vrijeme)
Naucio si vrijedjati, 'cetnici iz Sarajeva' itd, a nisi naucio kako tacno izgovoriti ili napisati? Da pogodim, navijas za Zelju? Vidi mozes se i izvaditi za to neobrazovanje, za pocetak ustanes i kazes Sarajevo....Jesi shvatio ista od ovoga?
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Igrat ce se dok Vico kaze do kada. Znaci ne brini se ti za to.. Ne upravlja korona kada ce se prvenstvo zavrsiti nego pozicija na tabeli privatne rs-prcije i tanova-nanonva azijska qurava.
@igrajlopte 🐦
"Da još nije prestalo,
Da nikad neće prestati.
Mogu proći stoljeća,
Mogu ti umrijeti,
A ti me nisi prestala i nikad nećeš prestati"

Da nikad neće prestati.
Mogu proći stoljeća,
Mogu ti umrijeti,
A ti me nisi prestala i nikad nećeš prestati"
- Kockoglavi
Je.o ti klub koji uigrava igrace koji nece biti tu, golem si meljo hahahahah.
Igramo dok zeljo ne bankrotira pa ga prijave za kantonalnu, dan poslije prekid i registrovanje tabele 
Mi kukamo kad nam neko dodje i nije u prvih 11,napadamo upravu za los potez a kod njih Zekan ugovor na 4 godine
E Cuj "Rex" , je li to po onoj njemačkoj seriji o policajcu i njegovom vjernom pratiocu Ili po vašem treneru i njegovom ljubimcu...
Ako je po ovom drugom ,onda si se zayebunio malo...
Naziv tvog profila bi trebao poceti sa velikim L....
- Kockoglavi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 11:49E Cuj "Rex" , je li to po onoj njemačkoj seriji o policajcu i njegovom vjernom pratiocu Ili po vašem treneru i njegovom ljubimcu...
Ako je po ovom drugom ,onda si se zayebunio malo...
Naziv tvog profila bi trebao poceti sa velikim L....
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zašto @Irfo briše postove na temi komšinica u kojima se proziva uprava i iznose informacije o kašnjenu plata i predstojećim tužbama igrača? 
- jedanjeborac
- Kontakt:
S malim zakašnjenjem, iz skoro pa opravdanih razloga, čestitao bih navijačima manjeg sarajevskog kluba drugo mjesto u prošloj sezoni. Športski pozdrav iz Banjaluke.
Za Srbiju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.