strumf je napisao/la:Nadam se da neko iz kluba cita forum pa ce mi moci odg na pitanje.
Do kada ce se u fan shopu voditi ova "seljacka" politika u vezi artikala i njihovog predstavljanja na stranici a posebno sakrivanje cijena sa pricom dodji i vidi koliko kosta.Ako vec imamo Shop i njegovu oficijalnu stranicu ne vidim razlog sto se kompletna ponuda ne bi slikala i postavila sa cijenama jer imamo navijace iz cijele drzave i mozda bi neki skupljali pare za nesto sto im se svidjelo da kad dodju u Sarajavo kupe a ovako moraju moliti da im neko ko je bio u shopu odg na komentar i napise kolko sta kosta SMIJESNO ako vec nemaju vremena nek zatraze pmoc siguran sam da ce se neko javiti sa dobrom aparatom i odraditi to.
Za ovo ne treba puno vremena a sig sam da bi puno znacilo u povecanju prodaje.
Ja redovno se javlja raja da pomogne.....

.....Numa prije 3-4 mjeseca tražio pomoć oko hengera, pa se javilo 7 (sedam) ljudi......a kad je na riječima svi su tu.
Buu je napisao/la:likusa je napisao/la:Aha izvini onda

taman se ponadas ide na bolje,a oni ovim sitnicama zeznu a da ne pricamo o online kupovini

Artikli su strasno losi, barem meni. Suveniri i ostale didje midje su ok. Ali salovi, kape, majice, dukserice ne odgovaraju mom ukusu

Artikli nisu loši. Ima ih raznih. Tačno je da su neki (za moje ukus) slabijeg kvaliteta, ali ih ima i extra. Npr ove nove jakne grme (čini mi se da su 85KM, a radio ih lik koji radi za Nort Face), ili one dukserice od 77 KM. Pa dobre su i trenrka, pa onda majice kratki rukav, šalovi su uglavnom dobri, pa nove kape......
P.S. i za online prodaju je tražena pomoć (ali ako nemo zna kako to izvesti da bude sve po zakonu, koji softver koristiti, kao to funkcioniše......, znači ne ono tipa: '' kako može ovaj ili onaj, a mi ne možemo'', nego konkretno), pa koliko znam niko od ljudi koji su se javili nije imao potpuna riješenja.....