FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fcz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fcz » 08 jan 2013, 13:24

amerosm je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
ipetm je napisao/la:slika
Ako ih ne pohapse sve do tad,mogao bi zeba napadati svoje mjesto na pripremama...

p.s.-sad bas gledam stranicu rnk split-a ,nigdje se i ne spominje zeba...
Zeba je danas tek predstavljen kao novi igrac Splita...Evo cak i ima clanak na oficijelnoj stranici kluba.

Sretno Zebi u novoj sredini i hvala mu za sve sto je ucinio za nas klub. Zna li mozda neko od Vas koja su to nova imena koja se spominju u novoj upravi kluba. Hvala unaprijed na odgovoru.
Smajo Karacic (Sekretar RSBiH) i Zeljko Pervan (nije komicar, vec direktor BSO :D).

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jan 2013, 13:31

http://www.transfermarkt.co.uk/en/eldin ... 39941.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Gledaj napretka, od odlaska iz Celika cijena mu se uduplala. Jos da ga je prodati za ovu lovu i mirna Bosna
NO PYRO NO PARTY

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 jan 2013, 13:37

amerosm je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
ipetm je napisao/la:slika
Ako ih ne pohapse sve do tad,mogao bi zeba napadati svoje mjesto na pripremama...

p.s.-sad bas gledam stranicu rnk split-a ,nigdje se i ne spominje zeba...
Zeba je danas tek predstavljen kao novi igrac Splita...Evo cak i ima clanak na oficijelnoj stranici kluba.

Sretno Zebi u novoj sredini i hvala mu za sve sto je ucinio za nas klub. Zna li mozda neko od Vas koja su to nova imena koja se spominju u novoj upravi kluba. Hvala unaprijed na odgovoru.
Et demantovase me,po kratkom postupku :lol:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 08 jan 2013, 13:49

Moze li neko ukratko reci koju rijec o ovoj dvojici novih sto ulaze u predsjednistvo : Zeljko Pervan (BSO) i Smajo Karacic?!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 08 jan 2013, 13:56

A meni nikad neće biti jasno kako najbolji igrač PL nema mjesta u šampionu države, al' haj, nek' Šefova bude zadnja, uvijek na kraju on bude upravu..
Il club piu titolato al mondo!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 08 jan 2013, 13:57

Buu je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/eldin ... 39941.html

Gledaj napretka, od odlaska iz Celika cijena mu se uduplala. Jos da ga je prodati za ovu lovu i mirna Bosna
Ma ne vjerujem ovim stranicama u pogledu njihovih procjena kada su u pitanju cijene igraca pogledaj Stanica 4 puta manja vrijednost http://www.transfermarkt.co.uk/en/srdja ... 47470.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

MEGABASS
Kontakt:

Post Postao/la MEGABASS » 08 jan 2013, 14:02

E kako ide nastavak one pjesme : Veselo nam s tobom nekad bješe, dok je osim predvodio plave ?
TRPAJ LEVATE !
<3 1921

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 jan 2013, 14:08

MEGABASS je napisao/la:E kako ide nastavak one pjesme : Veselo nam s tobom nekad bješe, dok je osim predvodio plave ?
Tad smo bili na vrhuncu slave, dok je Osim predvodio plave.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

strumf
Kontakt:

Post Postao/la strumf » 08 jan 2013, 14:08

Nadam se da neko iz kluba cita forum pa ce mi moci odg na pitanje.

Do kada ce se u fan shopu voditi ova "seljacka" politika u vezi artikala i njihovog predstavljanja na stranici a posebno sakrivanje cijena sa pricom dodji i vidi koliko kosta.Ako vec imamo Shop i njegovu oficijalnu stranicu ne vidim razlog sto se kompletna ponuda ne bi slikala i postavila sa cijenama jer imamo navijace iz cijele drzave i mozda bi neki skupljali pare za nesto sto im se svidjelo da kad dodju u Sarajavo kupe a ovako moraju moliti da im neko ko je bio u shopu odg na komentar i napise kolko sta kosta SMIJESNO ako vec nemaju vremena nek zatraze pmoc siguran sam da ce se neko javiti sa dobrom aparatom i odraditi to.

Za ovo ne treba puno vremena a sig sam da bi puno znacilo u povecanju prodaje.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 08 jan 2013, 14:12

strumf je napisao/la:Nadam se da neko iz kluba cita forum pa ce mi moci odg na pitanje.

Do kada ce se u fan shopu voditi ova "seljacka" politika u vezi artikala i njihovog predstavljanja na stranici a posebno sakrivanje cijena sa pricom dodji i vidi koliko kosta.Ako vec imamo Shop i njegovu oficijalnu stranicu ne vidim razlog sto se kompletna ponuda ne bi slikala i postavila sa cijenama jer imamo navijace iz cijele drzave i mozda bi neki skupljali pare za nesto sto im se svidjelo da kad dodju u Sarajavo kupe a ovako moraju moliti da im neko ko je bio u shopu odg na komentar i napise kolko sta kosta SMIJESNO ako vec nemaju vremena nek zatraze pmoc siguran sam da ce se neko javiti sa dobrom aparatom i odraditi to.

pa sto ovu kritiku ne posaljes na mail ?
Željeznicar za život cijeli !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 jan 2013, 14:12

tm8782 je napisao/la:Moze li neko ukratko reci koju rijec o ovoj dvojici novih sto ulaze u predsjednistvo : Zeljko Pervan (BSO) i Smajo Karacic?!
Vrlo sposobna dva covjeka u svakom pogledu.Karacic je mnogo napravio za rukomet,covjek koji je sposoban dovesti jake sponzore,zna znanje i po meni veliki dobitak.
Pervan je prejak biznismen.O njemu ne znam nista vezano za njegovo zauzimanje u sportu,ali vezano za svoje privatne poslove i kompanije,ulovili smo vrhunskog lika.
Ovo je veoma pozitivno,no treba sacekati da vidimo kakva ce njihova zadaca u klubu da bude.To sto su u privatnom zivotu jaki individualci ne mora da znaci da ce uraditi neke ogromne stvari i za nas.Tu su i njihova djela cemo vidjeti u buducnosti.Ja sam optimista ako su nam ova dva covjeka dostupna u predsjednistvu,a vjerujem da nisu tu bez veze dosli,da bi se slikali,vec da urade dobar posao u klubu.Trebalo bi biti jos nekih novih imena,u svakom slucaju pojacani smo vrlo kvalitetnim ljudima do sada,njihova prezimena govore da se dobro radi na tome da klub bude mnogo stabilniji.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

strumf
Kontakt:

Post Postao/la strumf » 08 jan 2013, 14:22

likusa je napisao/la:
strumf je napisao/la:Nadam se da neko iz kluba cita forum pa ce mi moci odg na pitanje.

pa sto ovu kritiku ne posaljes na mail ?
ma salao sam i svadjao se ne komntarima na fb al dzaba

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 08 jan 2013, 14:24

Aha izvini onda ;) taman se ponadas ide na bolje,a oni ovim sitnicama zeznu a da ne pricamo o online kupovini :roll:
Željeznicar za život cijeli !

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 jan 2013, 14:26

Mislim da je ovaj Pervan iz Livna (znam da je jedan Pervan iz Livna u vrhu Sunce osiguranja pa možda to i nije taj), a sin mu igra u kadetima ili juniorima Želje, odličan igrač.
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 08 jan 2013, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 08 jan 2013, 14:26

boccaccio je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Moze li neko ukratko reci koju rijec o ovoj dvojici novih sto ulaze u predsjednistvo : Zeljko Pervan (BSO) i Smajo Karacic?!
Vrlo sposobna dva covjeka u svakom pogledu.Karacic je mnogo napravio za rukomet,covjek koji je sposoban dovesti jake sponzore,zna znanje i po meni veliki dobitak.
Pervan je prejak biznismen.O njemu ne znam nista vezano za njegovo zauzimanje u sportu,ali vezano za svoje privatne poslove i kompanije,ulovili smo vrhunskog lika.
Ovo je veoma pozitivno,no treba sacekati da vidimo kakva ce njihova zadaca u klubu da bude.To sto su u privatnom zivotu jaki individualci ne mora da znaci da ce uraditi neke ogromne stvari i za nas.Tu su i njihova djela cemo vidjeti u buducnosti.Ja sam optimista ako su nam ova dva covjeka dostupna u predsjednistvu,a vjerujem da nisu tu bez veze dosli,da bi se slikali,vec da urade dobar posao u klubu.Trebalo bi biti jos nekih novih imena,u svakom slucaju pojacani smo vrlo kvalitetnim ljudima do sada,njihova prezimena govore da se dobro radi na tome da klub bude mnogo stabilniji.
Za Karačića sam siguran da će nam biti od pomoći. Čovjek jednostavno istinski voli Želju, a poznavajući njegov rad u savezu, ne sumnjam da ćemo i mi hajrovati njegovim dolaskom. Ukratko, sposoban čovjek.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jan 2013, 14:34

likusa je napisao/la:Aha izvini onda ;) taman se ponadas ide na bolje,a oni ovim sitnicama zeznu a da ne pricamo o online kupovini :roll:
Artikli su strasno losi, barem meni. Suveniri i ostale didje midje su ok. Ali salovi, kape, majice, dukserice ne odgovaraju mom ukusu :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 jan 2013, 14:47

mavi je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
Za Karačića sam siguran da će nam biti od pomoći. Čovjek jednostavno istinski voli Želju, a poznavajući njegov rad u savezu, ne sumnjam da ćemo i mi hajrovati njegovim dolaskom. Ukratko, sposoban čovjek.
Obzirom da mi stara radi u BSO,znam da je ovaj frajer prejak biznismen,i da je vec do sad finansiski podrzavao Zelju i brojne sportske klubove i manifestacije.BSO je dio koncerna Agram,a to je najjace privatno osiguravajuce drustvo u Hrvatskoj i BiH.Dobar transfer
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 08 jan 2013, 15:43

Ja redovno se javlja raja da pomogne..... :o .....Numa prije 3-4 mjeseca tražio pomoć oko hengera, pa se javilo 7 (sedam) ljudi......a kad je na riječima svi su tu.
Buu je napisao/la:
likusa je napisao/la:Aha izvini onda ;) taman se ponadas ide na bolje,a oni ovim sitnicama zeznu a da ne pricamo o online kupovini :roll:
Artikli su strasno losi, barem meni. Suveniri i ostale didje midje su ok. Ali salovi, kape, majice, dukserice ne odgovaraju mom ukusu :mrgreen:
Artikli nisu loši. Ima ih raznih. Tačno je da su neki (za moje ukus) slabijeg kvaliteta, ali ih ima i extra. Npr ove nove jakne grme (čini mi se da su 85KM, a radio ih lik koji radi za Nort Face), ili one dukserice od 77 KM. Pa dobre su i trenrka, pa onda majice kratki rukav, šalovi su uglavnom dobri, pa nove kape......

P.S. i za online prodaju je tražena pomoć (ali ako nemo zna kako to izvesti da bude sve po zakonu, koji softver koristiti, kao to funkcioniše......, znači ne ono tipa: '' kako može ovaj ili onaj, a mi ne možemo'', nego konkretno), pa koliko znam niko od ljudi koji su se javili nije imao potpuna riješenja.....
Zadnja izmjena: ublehas, dana/u 08 jan 2013, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 08 jan 2013, 15:49

Hvala boccaccio @
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jan 2013, 15:59

ublehas je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Artikli nisu loši. Ima ih raznih. Tačno je da su neki (za moje ukus) slabijeg kvaliteta, ali ih ima i extra. Npr ove nove jakne grme (čini mi se da su 85KM, a radio ih lik koji radi za Nort Face), ili one dukserice od 77 KM. Pa dobre su i trenrka, pa onda majice kratki rukav, šalovi su uglavnom dobri, pa nove kape......
Sa jaknama su jedino pogodili. Pogledaj shop od CV, Partizana ili St. Paulia strasne stvari :)
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, kontra i 30 gostiju.