FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrRiccoli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 08 jan 2013, 23:29

znam i ja da je na transfer listi ali se vec spekulise da je cak i slobodan igrac, a to 20% iako je na transfer listi ne nadajte se da ce otici za neke pare... nisu ga ni oni bezveze stavili na transfer listu imao je i on tamo dosta dosta kikseva
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 jan 2013, 00:37

Elegant je napisao/la:Dobit cemo mi tih 400.000 €, sredit ce se to i Uefa je upoznata sa problemom. ;)
Samo da Zeljo ne prodje kao Zvezda sa drugim turskim klubom zvanim Kocaeli. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 09 jan 2013, 00:40

adilbeg je napisao/la:Kakve su sanse da nam se Jahic vrati,da li je moguce iskoristit dok je bez kluba??
Cafe-Paris opet ti bacas ljudima bombe. cccccccccc

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 09 jan 2013, 00:48

Da samo ne bude i u nas ovako :roll:

Graziano Pelle je 2011. godine prešao iz AZ Alkmaara u Parmu, a klubovi su se dogovorili za odštetu od oko milion eura, ali holandski klub još uvijek nije vidio taj novac. Ne dešava im se ovo prvi put.

Haris Medunjanin, reprezentativac Bosne i Hercegovine, 2008. godine je prešao iz AZ-a u Valladolid iz kojeg je otišao u Maccabi Tel Aviv za 800.000 eura, ali holandski klub još nije dobio 250.000 eura koje im pripadaju.

"Moraju se uvesti neke mjere da bi klubovi sigurno dobili novac. Treba osigurati klub tako da se transferi ne smiju finalizirati dok se ne isplati novac. Imamo pravi i na novac od Medunjanina. Vrijede me da se UEFA pozabavi ovim", rekao je Toon Gerbrands, direktor AZ-a.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 09 jan 2013, 00:50

Devil je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Dobit cemo mi tih 400.000 €, sredit ce se to i Uefa je upoznata sa problemom. ;)
Samo da Zeljo ne prodje kao Zvezda sa drugim turskim klubom zvanim Kocaeli. ;)
Nece Željo vidjeti ni banke. Nema kluba kojeg Turci nisu zajebali najveca ****.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 09 jan 2013, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 09 jan 2013, 00:55

Jedini problem sto se tice Mersina sto je to dionicarski klub i vrlo je moguce da Zeljo ostane bez marke. Poznata je sve oko dionicarski klubova....

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 jan 2013, 01:14

Dona je napisao/la:Jedini problem sto se tice Mersina sto je to dionicarski klub i vrlo je moguce da Zeljo ostane bez marke. Poznata je sve oko dionicarski klubova....
kad smo mi morali ticu us.ranog otplatit morace i oni sehu ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 09 jan 2013, 01:16

KB-TM87 je napisao/la:
Dona je napisao/la:Jedini problem sto se tice Mersina sto je to dionicarski klub i vrlo je moguce da Zeljo ostane bez marke. Poznata je sve oko dionicarski klubova....
kad smo mi morali ticu us.ranog otplatit morace i oni sehu ;)
Ali mi nismo dionicarski klub.Oni ga nece nikad morati otplatiti.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 jan 2013, 01:18

Ništa se ne sekiraj, kamata raste li raste ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 09 jan 2013, 01:36

bagrcavi je napisao/la:Ništa se ne sekiraj, kamata raste li raste ;)
Moze ona rasti do Bajrama.Raste vec ima par godina.Samo neka raste,ja bih volio da mi dobijemo pare,ali kad nismo do sad necemo ih ni dobiti. To nisu oni krivi,krivi su oni koji su ga prodavali.Trebali su se malo raspitati koje Mersin,ko ih drzi i sve ostalo.
Ko ima nekoga da poznaje tursku ligu,nek se malo raspita.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 jan 2013, 02:04

Nesto mi ne logicno to da se mogu izvuci a da ne plate. Neka nam neko objasni sa ekonomskopravne strane u vezi ovoga hahah.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 09 jan 2013, 03:23

terabajt je napisao/la:Nesto mi ne logicno to da se mogu izvuci a da ne plate. Neka nam neko objasni sa ekonomskopravne strane u vezi ovoga hahah.
Treba sacekati PL-BIH da nam on to objasni jedini pametan ovdje :lol: Sad ce on da obrazlozi koje kakav :lol: i sta treba :lol: On ima poznanike i u Turskoj i blizak je s upravom Mersina, i sta vec ne :lol: Njegovi izvori...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 jan 2013, 06:49

Dona je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Nesto mi ne logicno to da se mogu izvuci a da ne plate. Neka nam neko objasni sa ekonomskopravne strane u vezi ovoga hahah.
Treba sacekati PL-BIH da nam on to objasni jedini pametan ovdje :lol: Sad ce on da obrazlozi koje kakav :lol: i sta treba :lol: On ima poznanike i u Turskoj i blizak je s upravom Mersina, i sta vec ne :lol: Njegovi izvori...
A ti novi clan i znas sve na forumu. Zanimljivo.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 09 jan 2013, 09:26

SamoZeljo je napisao/la:
Dona je napisao/la:
A ti novi clan i znas sve na forumu. Zanimljivo.
Ma to je isti djecarac Mrle (Aldinn) kojeg benuju na 19 razlicitih imena...

Sto se tice Mersina odma da se razjasni jedna stvar. Oni nisu Turci. Vlasnici kluba su Kurdski mafijasi. Kod njih se u upravi kazu i pistolji nosaju. Navijaci su im vecinom isto kurdi. Ne gotive ih bas u Turskoj i svi se nadaju njihovome ispadanju. Ali Elazigspor i Gaziantep su im nada da ce ostati u ligi je nekako su mi ova dva kluba gora od njih.

Kasimpasa u koji je sad presao Ibrici je nedavno u vlasnistvu bogatasa i oni hoce da naprave klub da se izbore za Evropu pa ne bi bilo lose kad bi Ibrahimtu presao mada imaju solidnoga golmana.

Sto se tice dugovanja ono se moze naplatiti ali se mora ganjati konstantno. Mada ovi ne moraju platiti jer ispadaju Evrope ocima nece vidjeti tako da im Uefa ne moze mnogo nauditi.

Ja sam znao da su kurdi/cigani prije nego ce Sehic preci ali da nece uplatiti nisam ocekivao.

A neocekivano lose igra Viscin klub, mada su hibridni klub nesto kao kod nas Olimpic ustvari haman pa isto samo sto u njih grad ulaze novac ali dzaba. I iznenadjenje je sto Jahic dobija slobodne papire jer nije lose igrao ono vremena sto je igrao. Ali izgleda da ce ostati u turskoj ima vec ponuda barem tako ovdje pricaju. A mozda se zajedno vratimo u BiH u februaru :)

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 09 jan 2013, 09:28

U člancima "Šta novine kažu?" imaćete mogučnost svako jutro pogledati, pročitati isječke iz novina na temu FK Željezničar. U početku ćemo vam donositi isječke iz Dnevnog Avaza i Oslobođenja.

Šta novine kažu?
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... ovine-kazu" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 09 jan 2013, 09:56

ipetm je napisao/la:U člancima "Šta novine kažu?" imaćete mogučnost svako jutro pogledati, pročitati isječke iz novina na temu FK Željezničar. U početku ćemo vam donositi isječke iz Dnevnog Avaza i Oslobođenja.

Šta novine kažu?
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... ovine-kazu" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo datum ispravi 2013. Inace svaka cast, samo naprijed!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 09 jan 2013, 10:01

Izgleda da se još nisam navik'o... :D
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 jan 2013, 10:17

ipetm je napisao/la:U člancima "Šta novine kažu?" imaćete mogučnost svako jutro pogledati, pročitati isječke iz novina na temu FK Željezničar. U početku ćemo vam donositi isječke iz Dnevnog Avaza i Oslobođenja.

Šta novine kažu?

Moram da vas pohvalim, svaka cast!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 09 jan 2013, 11:12

@ipetm valja imat vremena i živaca sve ovo otkucavati, samo naprijed dok ti ne dosadi :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 09 jan 2013, 15:05

Ode Olimpik, steta sto vec nismo gostovali kod njega :(
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, Sarun i 53 gosta.