Rekoh vam,ovaj vezni red je grehota neiskoristiti i ne igrati 433.Ako vec nemamo brutalnu 10ku,a nemamo i ako ne planiraju dovoditi nista prebaciti to u sistem od sinoc i to je to.Buljubasic mora biti zacementiran u prvi 11.Momak od 19 godina kojem su ovo prve utakmice u seniorskom fudbalu da se onako nudi za svaku loptu,svugdje ga ima po terenu,moli za loptu,zeljan igre,pozrtvovan jako i pored povreda a sta tek reci za onu asistenciju.Bez ikakvog straha a to znaci da ima sredjenu glavu sto je vec 50% posla prema dobroj karijeri odradjeno.S njim u vezni red upariti Vrancica koji ne grijesi sa pasom i samo napraviti izmjenu umjesto Mustafica Zeljkovic.Mirza mi je bio neprimjetan a sa Samirom bi jos vise dobili na trci i defanzivi.Ako se dovede stoper nek i Balta konkurise za to ali bio je odlican i na stoperu po meni.On je koliko se sjecam kod nas i doveden da bude stoper.
Sve u svemu vezni red
Vrancic-Buljubasic
Zeljkovic
Je dobitna kombinacija
Pena za ono malo vremena korektan,vidi se da mora jos poraditi na kondiciji.Bekovi se moraju dohavizati,ne znam sta im je stvarno.