da tu nema nista, cekali bi oni jutro

bit ce bordo sta se ba sikirate

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I meni je ovo odmah zapelo za oko i moram priznati da sam se uzbudioHead je napisao/la:Gledam slike, nema atletske staze.
Pa ne vidim problem u tome.Orton je napisao/la:Samo morate biti svijesni toga ukoliko dodje do ovog da ce i stadion nositi drugo ime
Isti sam ti.MortemHz je napisao/la:Jesam corav ili ja ne vidim te silne slike sto spominjete
Head je napisao/la:Pa ne vidim problem u tome.Orton je napisao/la:Samo morate biti svijesni toga ukoliko dodje do ovog da ce i stadion nositi drugo ime
pa cim su ovi sa 033 objavili odmah u startu znam da nije suplja, i iskreno se ja nadam da ce biti onako kako su nasi planirali i da ce se i poceti sto skorije sa tim, jer ovakvo Kosevo kao sto je danas je bas zastarjelo i neprivlacno, a novi izgled bi sigurno i dosta vise navijaca privukao a da ne pricam o dodatnim objektima koji bi se gradili, vrhunski bi sve to izgledalo....a ime stadiona, ko da pare nek se po njemu i zove i to je toBenko je napisao/la:samo malo skontajte, članak izlazi navecer u 12h![]()
da tu nema nista, cekali bi oni jutro
bit ce bordo sta se ba sikirate
Nisam samo danas, razmišljam već duže o ovome. Isto mi se čini kao super ideja ovo što je @mirso već iznio, u Visokom na prijateljskoj 80 novih članova, u Gradačcu na prijateljskoj 50-tak čini mi se i slično. Ne bi bilo loše, zapravo, bilo bi odlično malo to sve proširiti i na druge gradove, napraviti neke ispostave i slično, mislim da bi dalo rezultata. Konkretno moja ideja bi bila, recimo, ovo što molotovljev spominje vezano za banke i njihove ispostave, znam da je recimo Vakufska imala neku bordo karticu nešto, ne znam sad, evo recimo da oni, pa što da ne i NLB na ime tog sponzorstva ne bi napravili da se može u njihovim poslovnicama napraviti članska, hvala Bogu, imaju ispostave u gotovo svakom mjestu u državi, što bi približilo naš projekat svim navijačima i simpatizerima u Bosni, a ima nas... jer kao što reče obiteljski, jeste internet prioritet, ali nekako ljudi kod nas radije to rade nekako lično. Lijepo to izreklamirati, mislim da ne bi škodilo.molotovljev je napisao/la:obiteljskicovjek je napisao/la:Krajem 90-tih ako se ne varam,u nasem klubu je pokrenut projekat bordo card koji po mom misljenju nije bio los. Postojali su ljudi ovlasteni od kluba,koji su sa sobom nosili formulare i ispunjavali pristupnice na licu mjesta, kafana, mahala itd. Znam da se vremena mijenjaju i da je sad uclanjenje putem interneta prioritet i ima svojih prednosti. Ali taj neposredni kontakt sa ljudima istih sklonosti davao je dobre rezultate. Moj skromni prijedlog za ljude u maketingu, pogledajte stanje clanstva prije i poslje projekta sarajevo card (ili tako nesto) naravno uzimajuci u obzir sve ostale faktore. Moje je misljenje da je neposredni kontakt sa navijacem na utakmici, kafani, ulici, mahali, na poslu ili bilo gdje drugo presudan. Mozda malo zastarjeli segment marketinga ali uz pravi odabir ljudi koji bi bili anngazovani dao bi vrlo dobre rezultate. U nadi da neko ko treba da cita ovaj forum, to i radi i da ce uzeti u razmatranje ovaj prijedlog . Srdacan pozdrav za sve navijace najboljeg i najveceg kluba na cijelom dunjaluku.Vjeruj mi da sam danas nešto slično razmišljao... Mislim da bi trebali imati na određenim mjestima,
gdje postoji interesovanje, npr u Novom Gradu, nešto tipa štanda... evo sad ugovor sa NLB bankom,
sjajna prilika, zašto ne omogućiti, uz potrebnu reklamu u samoj banci, da svi oni koji žele naravno,
da se mogu učlaniti u klub... utrostručili bi članstvo za veoma kratak period, garantujem.
Nije bas najtacnijeBenko je napisao/la:Head je napisao/la:Pa ne vidim problem u tome.Orton je napisao/la:Samo morate biti svijesni toga ukoliko dodje do ovog da ce i stadion nositi drugo imeAFH ce se zvati u evropskim tekmma jer se tada ne smije zvati po imenu sponzora