Hotel sa pratećim objektimaHead je napisao/la:Kakva je ovo zgradica pored stadiona, hotel ili nesto drugo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
kuknjava kuknjava da se ima gdje privesti nešto poslije utakmiceSarajevo22 je napisao/la:Hotel sa pratećim objektimaHead je napisao/la:Kakva je ovo zgradica pored stadiona, hotel ili nesto drugo.

.
Zadnja izmjena: Mirso1197, dana/u 07 mar 2015, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
Samo 49% navijaca moze privesti, ostalih 51% suhog qrca s utakmice.Benko je napisao/la:kuknjava kuknjava da se ima gdje privesti nešto poslije utakmiceSarajevo22 je napisao/la:Hotel sa pratećim objektimaHead je napisao/la:Kakva je ovo zgradica pored stadiona, hotel ili nesto drugo.

1946
obrnuto Head, obrnuto 

Opaa ovaj stadion je vrh vrhova , ovo kad Sarajevo napravi moce se qurciti po citavoj yugi
ABd da bude nesto od ovoga + ovo za članske karte da prosirite na vise gradova odlicna ideja pa u Bihacu ima hiljade hordasa, evo ja bi prvi se uclanio 

- prasovic89
- Kontakt:
[quote="Head"]
Vidi mene na ovoj slici jbt

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
-
- Kontakt:
pa bujrum brate na službenu stranicu i učlani seIceplayer je napisao/la:Opaa ovaj stadion je vrh vrhova , ovo kad Sarajevo napravi moce se qurciti po citavoj yugi![]()
![]()
ABd da bude nesto od ovoga + ovo za članske karte da prosirite na vise gradova odlicna ideja pa u Bihacu ima hiljade hordasa, evo ja bi prvi se uclanio
-
- Kontakt:
a jel ovo stablo patuljaste trešnje, jako popularno stablo trešnje u zadnje vrijemeprasovic89 je napisao/la:Head je napisao/la:
ih kako bi to nasi obrstili za 3 minute 

-
- Kontakt:
hahahahaha il pak gosti
Sarajevo22 je napisao/la:hahahahaha il pak gosti

Sto je nekome krivo za TA pa se dojavljuju bombe...
A vezano za stadion, on se moze raditi tribina po tribina i da se moze igrati na njemu utakmice... Mislim da je to izvedivo.. A sto se tice terena, to se svakako preko ljeta( nekog od ljeta) moze uraditi...
Uvjek se sjetim stadiona u Stutgartu, dok su inali onu stazu, pa su tribine priblizili terenu.. Pa ima i stadion Marseja..
Ovo bi bilo super kad bi se pocelo sredjivati..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A vezano za stadion, on se moze raditi tribina po tribina i da se moze igrati na njemu utakmice... Mislim da je to izvedivo.. A sto se tice terena, to se svakako preko ljeta( nekog od ljeta) moze uraditi...
Uvjek se sjetim stadiona u Stutgartu, dok su inali onu stazu, pa su tribine priblizili terenu.. Pa ima i stadion Marseja..
Ovo bi bilo super kad bi se pocelo sredjivati..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Daleko je ovo od realizacije, ali sam jednu stvar siguran. Ako ikad iko u ovoj drzavi bude pravio pravi stadion, mi cemo biti ti. U to nema sumnje.
Neznam jel ko primjetio al vec smo ulozili neke kesovine i radi se loza na zapadnoj, a s obzirom da je tribina zatvorena mozda i vise.
Postoje planovi, a sad kolko ce se ostvariti nezavisi samo od nas. S druge strane ukoliko ne dobijemo uslove koje trazimo i koje cemo moci "prodati" potencijalnom investitoru/ima, gledale su se i druge varijante. U tom slucaju Kosevo propada, nevjerujem da su toliko u biti glupi, al nikad neznas. 100 godina il 99 (nesto ko zrinjski) minimalna koncesija.
Zamisli Turkish Airlines Arena
Sto 40,000 plus kapacitet?
40,000 je minimalan kapacitet stadion koji mozes kandidovati za finale fifinog takmicenja
Imamo mi ljude koji misle o stvarima koje nama nepadaju na pamet i kojima ces lakse prodati ideju potencijalnom investitoru

Postoje planovi, a sad kolko ce se ostvariti nezavisi samo od nas. S druge strane ukoliko ne dobijemo uslove koje trazimo i koje cemo moci "prodati" potencijalnom investitoru/ima, gledale su se i druge varijante. U tom slucaju Kosevo propada, nevjerujem da su toliko u biti glupi, al nikad neznas. 100 godina il 99 (nesto ko zrinjski) minimalna koncesija.
Zamisli Turkish Airlines Arena

Sto 40,000 plus kapacitet?
40,000 je minimalan kapacitet stadion koji mozes kandidovati za finale fifinog takmicenja

Imamo mi ljude koji misle o stvarima koje nama nepadaju na pamet i kojima ces lakse prodati ideju potencijalnom investitoru

Zadnja izmjena: Ex1t, dana/u 07 mar 2015, 01:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Numquam Desistemus!
Nista me vise iznenaditi ne moze od nase uprave, pa i da nadju zrtvu koja ce renovirati AFH a kako citam u ovom clanku sporta033 Becirevic je uradio prve korake da se sve pripremi za koncesiju jos kad dodas tu ove nase vukove iz uprave, moglo bi to brzo biti objelodanjeno

Braco sta se radi nije milo par dana zauzet sam malo vidim ove slike tacno se covjek zapita na koji smo nivo dosli i vidim neki novi potencijalno jak sponzor, a ovo je sto bi se reklo kao kad Miroslav Ilic kaze tek smo poceli hahaha 

-
- Kontakt:
Bitno je da zamjenik načelnika popustiamidzaTan je napisao/la:Nista me vise iznenaditi ne moze od nase uprave, pa i da nadju zrtvu koja ce renovirati AFH a kako citam u ovom clanku sporta033 Becirevic je uradio prve korake da se sve pripremi za koncesiju jos kad dodas tu ove nase vukove iz uprave, moglo bi to brzo biti objelodanjeno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako bi se islo na renoviranje AFH mislim da je skoro nemoguce da samo jedan sponzor odluci sam podrzati takvo sta..
eventualno bi se mogli sastavit neki jaci tipa TA pa onda da se nesto uradi. ovako to meni izgleda samo kao san
Mada bi volio da dozivim taj san

eventualno bi se mogli sastavit neki jaci tipa TA pa onda da se nesto uradi. ovako to meni izgleda samo kao san
Mada bi volio da dozivim taj san

BOLEST 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi bi milionske cifre zaradjivali od prodaje karti kad bi upali u grupnu fazu EL..isplatilo bi se svakako za par godina samo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, admir1946, HyperOS, makron, Napapijri, perodeformero, Tracy3McGrady, ubipara i 68 gostiju.