Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Vedo se vratio OFICIJALNO!
- JohnCleese
- Kontakt:
Rijesio je Vedo da sljedece godine igra LP sa Herthom, bravo majstore
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Doppelpack!!!!
Op Op. Bravo Vedo. 
Toliko mi je drago radi Vede taj momak zasluzuje da daje goloveee
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
2-0
3-0
3-0
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 03 okt 2015, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Strucnjaci na forumu su pricali kako je njegovo proslo i da nema mjesta u reprezentaciji vise.. Strucnjaci
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ooooooo oko ooo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Šta radi "kločina"
Bravo Vedo majstore, samo trpaj!
Bravo Vedo majstore, samo trpaj!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- provokatorII
- Kontakt:
Bravo kralju nas!
Gledao sam cijelu utakmicu, i golovi raduju, ali jos vise raduje kretanje, i borbenost na terenu. Vedo je definitivno onaj stari.
Gledao sam cijelu utakmicu, i golovi raduju, ali jos vise raduje kretanje, i borbenost na terenu. Vedo je definitivno onaj stari.
Da, takvih je ovdje bilo 90%. Bio sam jedan od rijetkih koji je i ovoj Dragongirl prigovorio da nema govora o katastrofalnoj formi, da se covjek preporodio u Herthi, da onakve sanse sjajnim, nebeskim skokom glavom i iz okreta protiv Andore ne moze praviti neki levat i igrac u totalnom padus formom. Njemu je falio gol da to i potvrdi. I dosao je. Majstor probija granicu od 100 bundesligaskih golova jos ove sezone, ako Bog da.Scholl je napisao/la:Strucnjaci na forumu su pricali kako je njegovo proslo i da nema mjesta u reprezentaciji vise.. Strucnjaci
HvalaNerminovic je napisao/la:BRAVO KRALJU!!
A bio je pravi danas.
Edin Dzeko je institucija bosanskog fudbala.
Kako mi je godra kao da sam ih ja zabio. Vedo sezona je tvoja.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Evo da citiram samoga sebe:
- "(Postao/la hurem » 09 sep 2015, 02:27)
Vedo ce da zabije do Walesa 4 gola za Hertu, ne znam ni kada ni kako, ali 4...a potom protiv Kipra jos jedan historijski, akoBogda, kao i protiv Litvanije."
- "(Postao/la hurem » 03 okt 2015, 14:35
...- rekao sam da ce do Walesa zabiti 4 komada za Hertu, to znaci da danas morati dati min. 2
Naprijed plavooki bombarderu..."
Neki su govorili da je Vedo zavrsio s fudbalom, sada isto govore i za Salihovica.
Vedo ce da zabije do Walesa 4 gola za Hertu, ne znam ni kada ni kako, ali 4...a potom protiv Kipra jos jedan historijski, akoBogda, kao i protiv Litvanije."
...- rekao sam da ce do Walesa zabiti 4 komada za Hertu, to znaci da danas morati dati min. 2
Neki su govorili da je Vedo zavrsio s fudbalom, sada isto govore i za Salihovica.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 03 okt 2015, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Gledam intervju trenera Herthe i posebno hvali Vedino kretanje, inteligentnu igru, kako sam razumio rece i da je on to sto je Herthi falilo...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- DragonGirl
- Kontakt:
Nemoj ti na mene...Biki je napisao/la:Da, takvih je ovdje bilo 90%. Bio sam jedan od rijetkih koji je i ovoj Dragongirl prigovorio da nema govora o katastrofalnoj formi, da se covjek preporodio u Herthi, da onakve sanse sjajnim, nebeskim skokom glavom i iz okreta protiv Andore ne moze praviti neki levat i igrac u totalnom padus formom. Njemu je falio gol da to i potvrdi. I dosao je. Majstor probija granicu od 100 bundesligaskih golova jos ove sezone, ako Bog da.Scholl je napisao/la:Strucnjaci na forumu su pricali kako je njegovo proslo i da nema mjesta u reprezentaciji vise.. Strucnjaci
Plavoooooki bombarder is back!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Aferim brate...hurem je napisao/la:Evo da citiram samoga sebe:![]()
...- rekao sam da ce do Walesa zabiti 4 komada za Hertu, to znaci da danas morati dati min. 2![]()
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Chevalier, EdinTz, FerdinandF, Goalgetter, marlostanf1eld, Micron, Proximic, Sheyi, tuzlanskinacin, Venom, zikerrz21 i 148 gostiju.