FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hairlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hairlija » 25 jun 2010, 21:38

@gavran pod broj jedan govoris o pojedinim forumasima sto dolaze na vasu temu sve lose a isti si.

pod broj dva i da dovedemo mustafu mujezinovica da igra to tebe nebi treba toliko da intrigira.

opsjednut si Sarajevom,i jesi kupio stap za pecanje valja fatati lopte po Miljackoj koje su se tu nasle od strane neporezne djece :mrgreen: ,mozda si i sam medju njima

Edit: i jos koliko si opsjednut nama dokaz je to da si svoj 100 post napisao na nasoj temi,neprocjenjivo
Zadnja izmjena: Hairlija, dana/u 25 jun 2010, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

UMobolnik
Kontakt:

Post Postao/la UMobolnik » 25 jun 2010, 21:39

adnanhz je napisao/la:Na ovoj temi nazalost definitivno ima puno djece pa tako i treba uzet za rezervu neke gluposti koje se napisu,a sta sam ja htio reci, to je da mumiju nema sta reci covjek dok je igrao bio jedan od najboljih i nije se stedio,jos se sjecam one golcine protiv spartka na AFH ,tako nek mu je sretno i covjek je zasluzio aplauz,al me je iznenadio rizvanovic sto ode u onaj klub, mislim mogu razumit nema se pare treba za egzistenciju al brate :roll:
Što BA, pa mi smo ti najmultietiĆniji klub u državi :P

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 26 jun 2010, 00:02

ajmo skupit para na forumu pa kupit dvije lopte da se ljudi vise ne blamiraju :P
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 26 jun 2010, 08:23

Ma bolan kako vas nije stid i na temi Sranjajeva postavljate klipove Prvaka hajd to, al sto je jos gore ovo ste postavili xy puta pa vam admini brisu bar na temi Zelje dodje djecak Rule koji veze s Hordama nema i postavi jednom ovaj klip pa mu admini obrisu dodje drugi put isto mu admini obrisu pa dodje jos neki bot pa i njegovo obrisu pa sto je najgore Rule postavi i treci put pa mu admini obrise pa su se valjda admini smilovali pa kad je postavio 4 put nisu obrisali ili barem nisu vidjeli, pa momak se vise trudi od Milana Stankovica koji neprestano pokazuje broj 8 nebil mu neko reko znate vec sta da ne kazujem beze i opet hajd to ima nesta gore sto sam ja 1. postavio taj klip iako sam navijac Zelje da pokazem svima tu slogu i jedinstvo meni bar ovo nije brukanje meni je veca sramota bila kad smo uzeli od vas lopte to sam zamjerio Osimu a to cu mu nastaviti zamjerati jer mislim mogao je i bez toga vama koji ste OK momci sve najbolje a ovom djecaku Ruletu porucite koga zna, da malo izadje napolje da iskoristi ovo vrijeme a da ne sjedi za comp. cijeli dan cekajuci kad ce admin izac sa foruma da stavi ovaj klip jer tako bruka vas simpatizere ili navijace sta ja vec znam sta ste, a bogami vam bruka i klub koji bar za neke navijace svetinja ali za Ruleta sigurno nije....

Budite pozdravljeni ;) ;) ;)
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 jun 2010, 10:37

SemPer_fi je napisao/la:ajmo skupit para na forumu pa kupit dvije lopte da se ljudi vise ne blamiraju :P
kako sam cuo da su jucer dobili dvije lopte od jednog gospodina i kako saznajem da osoblje hotela je lezalo na podu od smjeha,blago nama ima nam ko da ocisti Miljacku :D
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 26 jun 2010, 12:56

Šta je ovo rasprodaja na Koševu ?
Jbt Rizvanović odličan bio ocam, oni ga debili dadoše Zrinjskom :o
Pa kakav smo mi klub jbt igrači nam odu u zrnijski i borac. Pa umjesto da nama iz tih "malih" klubova dolaze igrači naši idu za hljebom tamo :shock:
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 jun 2010, 12:59

_BooS_ je napisao/la:Šta je ovo rasprodaja na Koševu ?
Jbt Rizvanović odličan bio ocam, oni ga debili dadoše Zrinjskom :o
Pa kakav smo mi klub jbt igrači nam odu u zrnijski i borac. Pa umjesto da nama iz tih "malih" klubova dolaze igrači naši idu za hljebom tamo :shock:
za ovo je kriva stara uprava i hebo ti tako pesimisticne navijace koji vjeruju u klub samo kad su tu rezultati :cry:

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 26 jun 2010, 13:03

Hairlija je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:ajmo skupit para na forumu pa kupit dvije lopte da se ljudi vise ne blamiraju :P
kako sam cuo da su jucer dobili dvije lopte od jednog gospodina i kako saznajem da osoblje hotela je lezalo na podu od smjeha,blago nama ima nam ko da ocisti Miljacku :D
Molim vas da ako nemate šta pametno napisati o našem klubu, nemojte ni pisati gluposti i raspravljati o nekom drugom klubu na ovoj temi, u ovom slučaju Željezničaru. Ako se brukaju, njihova stvar, neka oni to rješavaju kako znaju, mi imamo svojih briga na koje trebamo obratiti pažnju, a ne tražiti samo mane kod drugih. Tema je Fk Sarajevo, a ne Željo, Zrinjski ili neko deseti. Ako imate šta pametno napisati o Fk Sarajevu, napišite, ostale klubove spominjite na temama predviđenim za iste. Pozdrav !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 jun 2010, 13:06

dobro bi nam dolsa ova trojica

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 26 jun 2010, 13:16

pa ljudi moji ovdje brisu sve sto se tice naseg kluba.... pa izbrisali cak i vclanak o novim pojacanjima.... bitno da je na zeljinoj temi teferic... zato i imaju 1000+ stranica...
Zadnja izmjena: adnan_hzsa, dana/u 26 jun 2010, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 jun 2010, 13:16

nestali za 60 sec :mrgreen: :mrgreen: 8-)

ajde ba sta ste se prepali..budite azurniji i nece bit potrebe da brisete :mrgreen: :D

Uglavnom,tri dobra igraca...jovanovic je bio pozivan i u reprezentaciju,zurzinov...dobar desni bocni...mjesam njega i zizovica...

ako je to onaj kreten sto je udario naseg igraca na mecu sa svinjskim u mostaru..onda nam ne treba :evil:

smajlovic...vec smo pisali o njemu :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 jun 2010, 13:18

da ne dajem dodatna objašnjenja, tu sam sve odgovorio komšiji.

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 89#p518189

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 26 jun 2010, 13:19

sarajlija89 je napisao/la: ako je to onaj kreten sto je udario naseg igraca na mecu sa svinjskim u mostaru..onda nam ne treba :evil:
To je taj :(
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 jun 2010, 13:22

admin je napisao/la:da ne dajem dodatna objašnjenja, tu sam sve odgovorio komšiji.

ma skonto sam...jbg... ;)

zato sam i reko ono gore 8-)

za zurzinova....nadam se da nece doci...trebo je dvaput dobit crveni na onoj tekmi...toliko je bezobrazan bio...takvi igraci nisu dobro dosli al eto
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 26 jun 2010, 13:22

admin je napisao/la:da ne dajem dodatna objašnjenja, tu sam sve odgovorio komšiji.

dobro izvini nece s eponoviti.. al kad pricas o necemu sto su transferi moras navesti izvor.. a ne da bude rekla kazala...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 jun 2010, 14:09

Dobro ce nam doci Zurzinov,Jovanovic i Smajlovic.Zurzinov i Jovanovic su dokazani igraci Jovanovic ima i 2 nastupa za repku.Zurzinova pamtimo po tome kako je mlatio Rizvanovica,a sad taj Rizvanovic ode u njegov klub :lol:.Smajlovic se je pokazao zadnju polusezonu u dresu Slobode.Ovima dodati jos Milosevica ili Vasilica i jos jednog napadaca,ali provjerenog napadaca i imat cemo dobru ekipu ;) ;) .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jun 2010, 14:16

SMAJLOVIĆ: SLOBODA JE BILA NAJKONKRETNIJA

Iako je bio nadomak prelaska u redove Sarajeva, napadač Slobode Damir Smajlović odlučio je ostati na Tušnju još godinu dana.

napadač Slobode Damir Smajlović bio je želja nove i ambiciozne Uprave Sarajeva, no bivši golgeter gradačačke Zvijezde neće mijenjati sredinu, bar ne u narednih godinu dana, na koliko je danas potpisao ugovor sa Slobodom.

"Dogovor sa Sarajevom već je bio postignut, ali ljudi iz Slobodine Uprave su me na kraju uspjeli nagovoriti da ostanem. Dakle, sigurno je da ne mijenjam sredinu ovog ljeta, pa ću i naredne sezone braniti 'crveno-crne' boje", kazao je Smajlović za SportSport.ba, te dodao.

"Sloboda je, ipak, moj klub i moram priznati da mi je na kraju drago što sam ostao. Kako sam ja obaviješten, još nekoliko pojačanja će doći u Slobodu i ove godine se sigurno borimo za izlazak na evropsku scenu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 jun 2010, 14:17

smajlovic produzio sa slobodom...

trazimo novog napadaca :!: :?:

gdje ces ti nac pojacanja u nasoj ligi..onako realno :mrgreen:

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 26 jun 2010, 15:10

Sada treba loviti Džafića za napad i Miloševića iz Slobode ..

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 jun 2010, 15:12

Respektiva je napisao/la:Sada treba loviti Džafića za napad i Miloševića iz Slobode ..
ma nevjerujem ja nesto da ce Dzafic doci u Sarajevo,izgleda njemu je cilj otici iz Bosne i igrati inostrani fudbal,pa makar otisao i u Koreju

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, dlakavijazavac, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, rimljanin90, Rule_hz i 42 gosta.