Mnogo lijepih vijesti u protekla 24 sata, fakat ne može čovjek da odluči koja je bolja. Na dobrom je putu da se konačno počne rekonstrukcija stadiona, uz pogodnije vremenske uslove kreće gradnja trening kampa i ona o razrješenom sporu sa Pajom.. Maštao sam, ali nisam nikom govorio, da se izglade nesuglasice između Paje i Sarajeva i da taj čovjek bude dio ovog uspješnog tima koji gazi, namjerno kažem gazi a ne korača, prema naprijed.
Činjenica je da FKS i Predrag Pašić nisu imali nekih velikih nesuglasica osim što je Paja nekoliko puta neosnovano krivio našu upravu da smo mu oduzeli terene, a na kraju je shvatio da je pogriješio i mislim da smo izabrali najbolje moguće rješenje.
Kad su bile aktuelne ove teme uzdržavao sam se da negativno pričam o našoj legendi, ali da je pogriješio jeste, sad je došao "tobe" i trebamo čovjeku dati drugu priliku.
Nego gdje nam je @pep da kaže koju o Dini i upravi?
Poređenja Vujovića i Selimovića nisu baš poželjna, jer se radi o drugačijim sistemima ali ostaje ono jedno: Vujović je bio najbolji u to vrijeme a Selimović u ovo vrijeme.