FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U srijedu aBd 49 000 protiv Borca 

obiteljskicovjek je napisao/la:U srijedu aBd 49 000 protiv Borca
Ma vala bruka sve ispod 5 milja.
Još samo da je fes u pravoj,temeljnoj zelenoj boji bila bi divna idilična slika....Mirso1197 je napisao/la:Boja fesa boja dresa

Imaju VIS Indexi jednu staru legendarnu,ali uvijek rado slušanu pjesmu Sanjam.........HordeBL je napisao/la:Besic je napisao/la:Ovi tereni u kampu bit ce bolji od pola terena na stadionima BhtPl
Bice posebna drenaza (npr Milan je koristi , msm na sistem drenaze)...pa kad pljusti 2 dana kisa , ti 3 dan izadjes na teren a on tek i samo mokar. Sva voda prosla kroz travu i otisla kroz drenazu....to su nam donirali iz Milana taj sistem...isto je kod njih u Milanelu
- Burberry46
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:obiteljskicovjek je napisao/la:U srijedu aBd 49 000 protiv Borca
Ma vala bruka sve ispod 5 milja.

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Meni su danas deblokirali put, tako da aBd ja doazim u srijedu...
Hvala bratu 1946 na avataru

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Vala onaj ko ne dođe, a u mogucnosti je, da bog da mu dijete navijalo za želju.

Das Ist Walter
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas me 6 likova pitalo da idem sa njima na utakmicu a nisu redovni...bit ce sve vise i vise 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U srijedu max 5000, ali zato u subotu ocekujem debelo preko 10 000 ljudi na kosevu da dodje pozdraviti Mehin stroj 

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Moje prognoze za naredne dvije tekme: Srijeda 7000+ subota 12000+
obiteljskicovjek je napisao/la:Moje prognoze za naredne dvije tekme: Srijeda 7000+ subota 12000+

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Toliko informacija u par dana, syebo sam se posteno. Sto se stadiona tice, uvijek sam bio za to da se kosevo fino upakuje, a ne da pravimo nesto trece koliko god to privlacno zvucalo, jer je hase uvijek bio, jeste, i bice defakto nas dom. Tesko da bi se ja emotivno mogao rastati sa kosevom, a vjerujem i velika vecina vas sto je od malih nogu gore. ****, hejbet godina me veze za taj stadion... Btw, Amidza ako ostane sta materijala proslijedi vamo, da i ja ovu svoju cerpicaru oserbetim 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Gdje zivis buraz, kad ti je put blokiran?belosevic28 je napisao/la:Meni su danas deblokirali put, tako da aBd ja doazim u srijedu...![]()
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TRENUTNI BROJ ČLANOVA
5,612
Update uradjen sinoc
5,612
Update uradjen sinoc

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Za Sarajevo malo, za ostale nedostiznoMortemHz je napisao/la:TRENUTNI BROJ ČLANOVA
5,612
Update uradjen sinoc

@ziko skini ti gace i naguzi se zajedno sa svojim kamenjasima.Ziko je napisao/la:Još samo da je fes u pravoj,temeljnoj zelenoj boji bila bi divna idilična slika....Mirso1197 je napisao/la:Boja fesa boja dresa
![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Malo clanova ali,popravljamo taj broj vec od ponedjeljka.
-
- Kontakt:
S obzirom da smo na onakvoj havariji od terena uzeli Zvijezdu, gdje su momci pokazali i kvalitet i ogromnu dozu požrtvovanosti, kakvo god Koševo da ih dočeka tj. teren , poslije onog će biti kao Nou Camp. U pobjedu uz onakav pristup i podršku ne sumnjam ni najmanje.hilmo je napisao/la:Mogu misliti kakav je teren, ali eto najavljuju lijepo vrijeme pa nadati se da do srijede bude bar malo normalan.Amca007 je napisao/la:Ima li slika sa stadiona nakon ciscenja?
I zna li neko, ako bi vec krenulo renoviranje Koseva, kada se moze ocekivati zavrsetak radova. Vjerovatno ima neki plan.
Što se tiče ovog drugog, ma bitno je da krene, ali poznavajući našu državu biće tu osporavanja, podmetanja noge i svega ostalog...
Ma na tekmu se mora doći. Ostalo su sitnice.miden je napisao/la:Vala onaj ko ne dođe, a u mogucnosti je, da bog da mu dijete navijalo za želju.
Aljegri, out!