Evo i za tvoju inf...Vosa je 2014 u Play offu ispala od Sherifa,2016 u Play offu ispala od Plzena ali prije toga izbacila SAMPDORIU demoliravsi je kuci 4-0, i jos j dnom ispali od Az u Play offu,mozda je ovo daleko ali 1999 u finalu Intertoto kupa igrali protiv Werdera tijesno izgubili,i da napomenem Vosa je ekipa koja ne moze prismrditi Zvezdu a cak ni Partizanu mnogo godina i evo ti usporedbe sa Sarajevom koje se konta kao najuspješniji klub u BHzagor1987 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:03Vjeverice koji je uspjeh Vosa napravila u evropi? Sarajevo je 3 plqy offa igralo onako za tvoj infoDenchi je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:00Pa stavi opet bi svi rekli vau favorit je veci klub ali nikad ne znas....to je to...Vjeverica777 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:56
Cuj blentovino ajd fino ...Sad umjesto Osijeka,Voše,Belupa stavi Zelju, Sarajevo, Zrinjski 3 nase najjace ekipe i onda reci tu teoriju kao lopta je okrugla i nema garancija fudbalu,u pravu si nema garancija osim u slucaju nasih klubova,ne prosipaj se bezveze jer bas nemas nikakve osnove da branis nesto neobranjivo
Lige uzimaju organizovani timovi, moze se svakom poklopiti pa i u njemackoj izleti nekad nekim ludilom neki wolfsburg, hoffenheim, ali znas ko je najveci i najbolje organizovan tim sa ogromnim stekom love iza sebe...to naravno ne znaci da ne moze Bayern imati kurahc sezonu i tad ih natambura objektivno manji tim....i Barcu nekad klepi neki Hercules iz ne znam 3 ili 4 spanske, a top ekipa....jbg
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Igralo je Sarajevo play off LP i LE protiv Cluja i Kup UEFA protiv Basela. Otkad ti pratiš naš fudbal uopšte i pišeš nebuloze.Vjeverica777 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:12Evo i za tvoju inf...Vosa je 2014 u Play offu ispala od Sherifa,2016 u Play offu ispala od Plzena ali prije toga izbacila SAMPDORIU demoliravsi je kuci 4-0, i jos j dnom ispali od Az u Play offu,mozda je ovo daleko ali 1999 u finalu Intertoto kupa igrali protiv Werdera tijesno izgubili,i da napomenem Vosa je ekipa koja ne moze prismrditi Zvezdu a cak ni Partizanu mnogo godina i evo ti usporedbe sa Sarajevom koje se konta kao najuspješniji klub u BHzagor1987 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:03Vjeverice koji je uspjeh Vosa napravila u evropi? Sarajevo je 3 plqy offa igralo onako za tvoj infoDenchi je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:00
Pa stavi opet bi svi rekli vau favorit je veci klub ali nikad ne znas....to je to...
Lige uzimaju organizovani timovi, moze se svakom poklopiti pa i u njemackoj izleti nekad nekim ludilom neki wolfsburg, hoffenheim, ali znas ko je najveci i najbolje organizovan tim sa ogromnim stekom love iza sebe...to naravno ne znaci da ne moze Bayern imati kurahc sezonu i tad ih natambura objektivno manji tim....i Barcu nekad klepi neki Hercules iz ne znam 3 ili 4 spanske, a top ekipa....jbg
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 30 jul 2020, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
Vjeverica777
- Kontakt:
To ti je kolega vec spomenuo,on mi je rekao da napise uspjeh Vose i napisao sam....o cemu ti
- MocMahale444
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
pri tome se u ovoj polemici kao polazna tačka uzima ova utakmica zvezda borac. zaboravlja se da je borac praktično dojučerašnji član 1. lige rs. a znam da je to krš liga realno. 4. su zbog vanfudbalskih stvari, po kvaliteti sigurno nisu. bolji od njih je bio i široki i velež i sloga sh, a možda i radnik. čak i mi ovakvi kakvi jesmo smo ih raznijeli na Tušnju.
znači, zvezda je jučer igrala protiv osrednje ekipe PL
znači, zvezda je jučer igrala protiv osrednje ekipe PL
A i najočigledniji primjer ili najveća razlika je jučer bila fizička spremnost. U Borcu nemaš 2 kvalitetna igrača, imaš samo bivše dobre igrače u vidu Vranjesa i Zakarica koji je u padu realno, jedino se daju spomenuti Danilovic i Ziljkic (a ni oni nisu nesto super).Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:18pri tome se u ovoj polemici kao polazna tačka uzima ova utakmica zvezda borac. zaboravlja se da je borac praktično dojučerašnji član 1. lige rs. a znam da je to krš liga realno. 4. su zbog vanfudbalskih stvari, po kvaliteti sigurno nisu. bolji od njih je bio i široki i velež i sloga sh, a možda i radnik. čak i mi ovakvi kakvi jesmo ih raznijeli na Tušnju.
znači, zvezda je jučer igrala protiv osrednje ekipe PL![]()
Tako da se slažem s tobom u vezi toga da je Borac OSREDNJA EKIPA. Svi znaju kako su došli do europe uz bezbroj penala i smiješnih sudijskih odluka.
Velež je sigurno jači, a i Tuzla City je tu negdje.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Bez pomoći sudija i kriznog štaba/ministarstva max. 6. bi bili.forgempp je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:22A i najočigledniji primjer ili najveća razlika je jučer bila fizička spremnost. U Borcu nemaš 2 kvalitetna igrača, imaš samo bivše dobre igrače u vidu Vranjesa i Zakarica koji je u padu realno, jedino se daju spomenuti Danilovic i Ziljkic (a ni oni nisu nesto super).Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:18pri tome se u ovoj polemici kao polazna tačka uzima ova utakmica zvezda borac. zaboravlja se da je borac praktično dojučerašnji član 1. lige rs. a znam da je to krš liga realno. 4. su zbog vanfudbalskih stvari, po kvaliteti sigurno nisu. bolji od njih je bio i široki i velež i sloga sh, a možda i radnik. čak i mi ovakvi kakvi jesmo ih raznijeli na Tušnju.
znači, zvezda je jučer igrala protiv osrednje ekipe PL![]()
Tako da se slažem s tobom u vezi toga da je Borac OSREDNJA EKIPA. Svi znaju kako su došli do europe uz bezbroj penala i smiješnih sudijskih odluka.
Velež je sigurno jači, a i Tuzla City je tu negdje.
Nisam pitao koga su izbacili vec jesul igrali play off. Sarajevo igralo sa Dinamom play of LP i dva puta play off EC, izbacivali predstavnike Grcke,Bugarske,Belgije,Svedske itd i niko ne poredi Zvezdu sa Sarajevom. Sarajevo je bilo pred bankrotom zbog 2,3 mil duga,a Zvezda prije Vucica nije mogla meda u evropi sa 20 il 30 mil duga sad je vec druga prica kad drzava stane iza isteVjeverica777 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:12Evo i za tvoju inf...Vosa je 2014 u Play offu ispala od Sherifa,2016 u Play offu ispala od Plzena ali prije toga izbacila SAMPDORIU demoliravsi je kuci 4-0, i jos j dnom ispali od Az u Play offu,mozda je ovo daleko ali 1999 u finalu Intertoto kupa igrali protiv Werdera tijesno izgubili,i da napomenem Vosa je ekipa koja ne moze prismrditi Zvezdu a cak ni Partizanu mnogo godina i evo ti usporedbe sa Sarajevom koje se konta kao najuspješniji klub u BHzagor1987 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:03Vjeverice koji je uspjeh Vosa napravila u evropi? Sarajevo je 3 plqy offa igralo onako za tvoj infoDenchi je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:00
Pa stavi opet bi svi rekli vau favorit je veci klub ali nikad ne znas....to je to...
-
Fighter1926
- Kontakt:
A sve te jeblo nisam bio na forumu 15 dana i sta sve ljudi pisu...Drago mi je za Sarajevo sto su preuzeli Kosevo znaci jos jedan ekstra teren u ligi, mi sljedece godine dotjerujemo svoj ( trava, istok)...ovo poredjenje nase i ostalih liga nema svrhe...nasa liga je interesantnija prvenstveno zbog tog nacionalnog naboja, veci rivalitet dok sto se tice kvaliteta realno ne mozemo prismrditi...cinjenice Sarajevo je jedino u rangu Vosee, Mi, Zeljo, Zrinjski nismo cak ni u rangu Cuke vise Spartaka ili Radnickog. Zvezda nas natambura sa pola snage, malo jaci trening odradili,a mi ko picke svi na svojoj polovini i primimo tri komada...i da ne kontam likove koji odgovaraju plavcu, kerimu, let3, StevAnu...vecih trovaca nema na forumu...ps dresovi su nam perverzija, u subotu po tri boda protiv Mladosti...Aj Borac
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
kad smo već kod j.e.b.ene zvezde:
u Zvezdi: PROSINEČKI, PIKSI STOJKOVIĆ, GENIJE SAVIĆEVIĆ, PANČEV, MRKELA, pa nakon prvog poluvremena 3 0 za Slobodu
Kad bi se opet napravila zajednička liga kroz 5-6 godina bismo ih opet ovako "preslišavali"
u Zvezdi: PROSINEČKI, PIKSI STOJKOVIĆ, GENIJE SAVIĆEVIĆ, PANČEV, MRKELA, pa nakon prvog poluvremena 3 0 za Slobodu
Kad bi se opet napravila zajednička liga kroz 5-6 godina bismo ih opet ovako "preslišavali"
E jbg sad druže.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:41kad smo već kod j.e.b.ene zvezde:
Ma tereni su neka osnova a ne po onim kaljuzama i rovovima igratFighter1926 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:33A sve te jeblo nisam bio na forumu 15 dana i sta sve ljudi pisu...Drago mi je za Sarajevo sto su preuzeli Kosevo znaci jos jedan ekstra teren u ligi, mi sljedece godine dotjerujemo svoj ( trava, istok)...ovo poredjenje nase i ostalih liga nema svrhe...nasa liga je interesantnija prvenstveno zbog tog nacionalnog naboja, veci rivalitet dok sto se tice kvaliteta realno ne mozemo prismrditi...cinjenice Sarajevo je jedino u rangu Vosee, Mi, Zeljo, Zrinjski nismo cak ni u rangu Cuke vise Spartaka ili Radnickog. Zvezda nas natambura sa pola snage, malo jaci trening odradili,a mi ko picke svi na svojoj polovini i primimo tri komada...i da ne kontam likove koji odgovaraju plavcu, kerimu, let3, StevAnu...vecih trovaca nema na forumu...ps dresovi su nam perverzija, u subotu po tri boda protiv Mladosti...Aj Borac
-
Chwila1921
- Kontakt:
Mogul sa rajom sutra termin opalit na Koševu? Dacemo 2km Bogam
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Memara je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:45E jbg sad druže.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:41kad smo već kod j.e.b.ene zvezde:
kad igraš u istoj ligi, prilagođavaš se tim najboljim klubovima i samim tim i ti postaješ bolji. mogli smo tad, i opet bi. garantujem da bi se desilo ovo što sam gore napisao.
- ElCartel11
- Kontakt:
Da zavrsimo pricu ko je bolji.
Kad bude JSL imala igraca koji je igrao u toj ligi i kasnije osvojio zlatnu loptu mogu da pričaju sa nama
Kad bude JSL imala igraca koji je igrao u toj ligi i kasnije osvojio zlatnu loptu mogu da pričaju sa nama
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
jsl jeste jača liga, ali mnogo jača nije. sami igrači koji su igrali u obje lige to potvrđuju
i svi izdvajaju cz i partizan. ali svakako je tako bilo i prije rata.
a trenutni borac nije neki reprezentativni tim PL.
Zadnja izmjena: Bosnausrcu9, dana/u 30 jul 2020, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Druze realno vi 20 godina i u ovoj ligi nista niste mogli.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:49Memara je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:45E jbg sad druže.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:41kad smo već kod j.e.b.ene zvezde:
Kad bi se opet napravila zajednička liga kroz 5-6 godina bismo ih opet ovako "preslišavali"![]()
kad igraš u istoj ligi, prilagođavaš se tim najboljim klubovima i samim tim i ti postaješ bolji. mogli smo tad, i opet bi. garantujem da bi se desilo ovo što sam gore napisao.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
u ligi koja je neregularna zadnjih 20 godina (osim nekog blagog pomaka zadnjih 4 5 god)zagor1987 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:54Druze realno vi 20 godina i u ovoj ligi nista niste mogli.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:49![]()
-
Fighter1926
- Kontakt:
Kako nije kad je proslu sezonu od 12 klubova 9 pobjedio...zavrsio 4. i igra evropu?Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:53jsl jeste jača liga, ali mnogo jača nije. sami igrači koji su igrali u obje lige to potvrđujui svi izdvajaju cz i partizan. ali svakako je tako bilo i prije rata.
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Niste ni konkurisali nikad za prvo mjesto a ne sta drugo pa kakva god da je bila ligaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:57u ligi koja je neregularna zadnjih 20 godina (osim nekog blagog pomaka zadnjih 4 5 god)zagor1987 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:54Druze realno vi 20 godina i u ovoj ligi nista niste mogli.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:49
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.