Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Previše se mlati o kojekakvoj prijateljskoj između Zvezde i Borca. Nije tu riječ o fudbalu. To nije ništa do direktiva neočetničkih lakrdijaša da simbolički spoje dvije mutne vode smrdstva.
Pa stavi opet bi svi rekli vau favorit je veci klub ali nikad ne znas....to je to...Vjeverica777 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:56Cuj blentovino ajd fino ...Sad umjesto Osijeka,Voše,Belupa stavi Zelju, Sarajevo, Zrinjski 3 nase najjace ekipe i onda reci tu teoriju kao lopta je okrugla i nema garancija fudbalu,u pravu si nema garancija osim u slucaju nasih klubova,ne prosipaj se bezveze jer bas nemas nikakve osnove da branis nesto neobranjivoDenchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:49čekaj blentovino, jel ti misliš da se taj Osijek može porediti sa PSV-om???? ili Voša sa Sampdoriom? Belupo i Vila?Vjeverica777 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:41Stvarno zar ima netko srama da nasu ligu opravdava? Pa covjece zadnja rupa smo , neznam sta vam treba vise je li mozda da cekamo kvalifikacije nasih klubova pa da krene paljba kako smo najlosiji....I likova sto govore kao JSL i HNL su kur.ac bez Dinama,Partizana,Zvezde pa jel onda i Bundesliga ju.rac bez Bayerna...pa dobro je gore jedan rekao da im je jos jedan takav klub kao npr Dinamo,Zvezda lige bi se uspoređivale sa Ruskom ili Portugalskom,pa ako su ostali za ku.rac oni su bar nesto napravili npr Osijek je u obje utakmice dobio PSV i izbacio ga,Vojvodina je izbacila Sampdoriu demolirala je u uzvratu,pa je.beni Belupo je pobjeđivao Aston Vilu...O Rijeci ne treba trošiti rijeci pobjede protiv Milana,izbacivali Stuttgart,Red Bull....dajte ljudi realnosti
jer to su sve različite galaxije, manje-više što ja marconatu govorim a on se opire, to što je neko na papiru jači, ne mora biti na terenu...nema garancija u fudbalu i sigurica, ko da bi kladionice ovako zarađivale da je to tako jednostavno![]()
Lige uzimaju organizovani timovi, moze se svakom poklopiti pa i u njemackoj izleti nekad nekim ludilom neki wolfsburg, hoffenheim, ali znas ko je najveci i najbolje organizovan tim sa ogromnim stekom love iza sebe...to naravno ne znaci da ne moze Bayern imati kurahc sezonu i tad ih natambura objektivno manji tim....i Barcu nekad klepi neki Hercules iz ne znam 3 ili 4 spanske, a top ekipa....jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne molimo se ,reprezentacija ce igrati pa makar i mi sa foruma morali igrati u prvih 11
Pa dokle doguramo
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Vjeverice koji je uspjeh Vosa napravila u evropi? Sarajevo je 3 plqy offa igralo onako za tvoj infoDenchi je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:00Pa stavi opet bi svi rekli vau favorit je veci klub ali nikad ne znas....to je to...Vjeverica777 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:56Cuj blentovino ajd fino ...Sad umjesto Osijeka,Voše,Belupa stavi Zelju, Sarajevo, Zrinjski 3 nase najjace ekipe i onda reci tu teoriju kao lopta je okrugla i nema garancija fudbalu,u pravu si nema garancija osim u slucaju nasih klubova,ne prosipaj se bezveze jer bas nemas nikakve osnove da branis nesto neobranjivoDenchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:49
čekaj blentovino, jel ti misliš da se taj Osijek može porediti sa PSV-om???? ili Voša sa Sampdoriom? Belupo i Vila?
jer to su sve različite galaxije, manje-više što ja marconatu govorim a on se opire, to što je neko na papiru jači, ne mora biti na terenu...nema garancija u fudbalu i sigurica, ko da bi kladionice ovako zarađivale da je to tako jednostavno![]()
Lige uzimaju organizovani timovi, moze se svakom poklopiti pa i u njemackoj izleti nekad nekim ludilom neki wolfsburg, hoffenheim, ali znas ko je najveci i najbolje organizovan tim sa ogromnim stekom love iza sebe...to naravno ne znaci da ne moze Bayern imati kurahc sezonu i tad ih natambura objektivno manji tim....i Barcu nekad klepi neki Hercules iz ne znam 3 ili 4 spanske, a top ekipa....jbg
Porediti PL sa SLS i HNL je gubljenje vremena.
Naša klasa su Malta (eventualno), Farska Ostrva, Sjeverna Irska i naravno Andora.
Naša klasa su Malta (eventualno), Farska Ostrva, Sjeverna Irska i naravno Andora.
-
- Kontakt:
Sad si presao na nesto totalno drugo,sve to stoji da ne pobjeđuje uvijek favorit bla bla,ali pricali smo o nasoj ligi i tu sva ta teorija o onoj kao nogomet svi igraju i lopta je okrugla pada u vodu,to ne vrijedi druze za nase klubove,pa oni ne mogu nikoga iznenaditi,nisu do sada a i nece u dogledno vrijeme,to ti ocu da kazem,zadnja rupa smo i ostati cemo,vidjeli smo da su medu prvima u Europi prekinuli prvenstvo i tako jos vise se odmakli od ozbiljnog fudbala...Denchi je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:00Pa stavi opet bi svi rekli vau favorit je veci klub ali nikad ne znas....to je to...Vjeverica777 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:56Cuj blentovino ajd fino ...Sad umjesto Osijeka,Voše,Belupa stavi Zelju, Sarajevo, Zrinjski 3 nase najjace ekipe i onda reci tu teoriju kao lopta je okrugla i nema garancija fudbalu,u pravu si nema garancija osim u slucaju nasih klubova,ne prosipaj se bezveze jer bas nemas nikakve osnove da branis nesto neobranjivoDenchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:49
čekaj blentovino, jel ti misliš da se taj Osijek može porediti sa PSV-om???? ili Voša sa Sampdoriom? Belupo i Vila?
Genk,Levski,Hagesund,Helsinborg,Orebro,Aromitos,Trnava itd. nisu ni iz Irske ni sa Malte il Andore il mi je mozda geografija losija strana?
bjez ba pricaju o srbijanskoj ligi kao necemu vow a da ih upitas da nabroje sve timove njihovog grupnjaka od lige ne bi znali jer ono je kao kup sajamskih gradova a ne liga gdje pola lige je kao negdje ovdje kantonalna sve timovi oko beograda smijurija od lige gdje bi nasa udarna trojka sigurno bila u vrhu od tsc se pravi dinamo u najmanju ruku a ispasti ce sad u evropi na prvoj prepreci
Zamalo bi ti povjerovao da nisam gledao sarajevo s gentom, levskim,besiktasem,atalantom,itdVjeverica777 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:05Sad si presao na nesto totalno drugo,sve to stoji da ne pobjeđuje uvijek favorit bla bla,ali pricali smo o nasoj ligi i tu sva ta teorija o onoj kao nogomet svi igraju i lopta je okrugla pada u vodu,to ne vrijedi druze za nase klubove,pa oni ne mogu nikoga iznenaditi,nisu do sada a i nece u dogledno vrijeme,to ti ocu da kazem,zadnja rupa smo i ostati cemo,vidjeli smo da su medu prvima u Europi prekinuli prvenstvo i tako jos vise se odmakli od ozbiljnog fudbala...Denchi je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:00Pa stavi opet bi svi rekli vau favorit je veci klub ali nikad ne znas....to je to...Vjeverica777 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:56
Cuj blentovino ajd fino ...Sad umjesto Osijeka,Voše,Belupa stavi Zelju, Sarajevo, Zrinjski 3 nase najjace ekipe i onda reci tu teoriju kao lopta je okrugla i nema garancija fudbalu,u pravu si nema garancija osim u slucaju nasih klubova,ne prosipaj se bezveze jer bas nemas nikakve osnove da branis nesto neobranjivo
A pogotovo sad ako bude po jedna tekma samo...
Nista ja nisam presao covjek tvrdi i garantuje neke rezultate a svake godine desi se hiljade neocekivanih rezultata od velikih do najmanjih liga....svaka ekipa ima slabe momente i jake momente u sezoni....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Evo i za tvoju inf...Vosa je 2014 u Play offu ispala od Sherifa,2016 u Play offu ispala od Plzena ali prije toga izbacila SAMPDORIU demoliravsi je kuci 4-0, i jos j dnom ispali od Az u Play offu,mozda je ovo daleko ali 1999 u finalu Intertoto kupa igrali protiv Werdera tijesno izgubili,i da napomenem Vosa je ekipa koja ne moze prismrditi Zvezdu a cak ni Partizanu mnogo godina i evo ti usporedbe sa Sarajevom koje se konta kao najuspješniji klub u BHzagor1987 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:03Vjeverice koji je uspjeh Vosa napravila u evropi? Sarajevo je 3 plqy offa igralo onako za tvoj infoDenchi je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:00Pa stavi opet bi svi rekli vau favorit je veci klub ali nikad ne znas....to je to...Vjeverica777 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:56
Cuj blentovino ajd fino ...Sad umjesto Osijeka,Voše,Belupa stavi Zelju, Sarajevo, Zrinjski 3 nase najjace ekipe i onda reci tu teoriju kao lopta je okrugla i nema garancija fudbalu,u pravu si nema garancija osim u slucaju nasih klubova,ne prosipaj se bezveze jer bas nemas nikakve osnove da branis nesto neobranjivo
Igralo je Sarajevo play off LP i LE protiv Cluja i Kup UEFA protiv Basela. Otkad ti pratiš naš fudbal uopšte i pišeš nebuloze.Vjeverica777 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:12Evo i za tvoju inf...Vosa je 2014 u Play offu ispala od Sherifa,2016 u Play offu ispala od Plzena ali prije toga izbacila SAMPDORIU demoliravsi je kuci 4-0, i jos j dnom ispali od Az u Play offu,mozda je ovo daleko ali 1999 u finalu Intertoto kupa igrali protiv Werdera tijesno izgubili,i da napomenem Vosa je ekipa koja ne moze prismrditi Zvezdu a cak ni Partizanu mnogo godina i evo ti usporedbe sa Sarajevom koje se konta kao najuspješniji klub u BHzagor1987 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:03Vjeverice koji je uspjeh Vosa napravila u evropi? Sarajevo je 3 plqy offa igralo onako za tvoj infoDenchi je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:00
Pa stavi opet bi svi rekli vau favorit je veci klub ali nikad ne znas....to je to...
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 30 jul 2020, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
To ti je kolega vec spomenuo,on mi je rekao da napise uspjeh Vose i napisao sam....o cemu ti
- MocMahale444
-
- Kontakt:
pri tome se u ovoj polemici kao polazna tačka uzima ova utakmica zvezda borac. zaboravlja se da je borac praktično dojučerašnji član 1. lige rs. a znam da je to krš liga realno. 4. su zbog vanfudbalskih stvari, po kvaliteti sigurno nisu. bolji od njih je bio i široki i velež i sloga sh, a možda i radnik. čak i mi ovakvi kakvi jesmo smo ih raznijeli na Tušnju.
znači, zvezda je jučer igrala protiv osrednje ekipe PL
znači, zvezda je jučer igrala protiv osrednje ekipe PL

A i najočigledniji primjer ili najveća razlika je jučer bila fizička spremnost. U Borcu nemaš 2 kvalitetna igrača, imaš samo bivše dobre igrače u vidu Vranjesa i Zakarica koji je u padu realno, jedino se daju spomenuti Danilovic i Ziljkic (a ni oni nisu nesto super).Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:18pri tome se u ovoj polemici kao polazna tačka uzima ova utakmica zvezda borac. zaboravlja se da je borac praktično dojučerašnji član 1. lige rs. a znam da je to krš liga realno. 4. su zbog vanfudbalskih stvari, po kvaliteti sigurno nisu. bolji od njih je bio i široki i velež i sloga sh, a možda i radnik. čak i mi ovakvi kakvi jesmo ih raznijeli na Tušnju.
znači, zvezda je jučer igrala protiv osrednje ekipe PL![]()
Tako da se slažem s tobom u vezi toga da je Borac OSREDNJA EKIPA. Svi znaju kako su došli do europe uz bezbroj penala i smiješnih sudijskih odluka.
Velež je sigurno jači, a i Tuzla City je tu negdje.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Bez pomoći sudija i kriznog štaba/ministarstva max. 6. bi bili.forgempp je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:22A i najočigledniji primjer ili najveća razlika je jučer bila fizička spremnost. U Borcu nemaš 2 kvalitetna igrača, imaš samo bivše dobre igrače u vidu Vranjesa i Zakarica koji je u padu realno, jedino se daju spomenuti Danilovic i Ziljkic (a ni oni nisu nesto super).Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:18pri tome se u ovoj polemici kao polazna tačka uzima ova utakmica zvezda borac. zaboravlja se da je borac praktično dojučerašnji član 1. lige rs. a znam da je to krš liga realno. 4. su zbog vanfudbalskih stvari, po kvaliteti sigurno nisu. bolji od njih je bio i široki i velež i sloga sh, a možda i radnik. čak i mi ovakvi kakvi jesmo ih raznijeli na Tušnju.
znači, zvezda je jučer igrala protiv osrednje ekipe PL![]()
Tako da se slažem s tobom u vezi toga da je Borac OSREDNJA EKIPA. Svi znaju kako su došli do europe uz bezbroj penala i smiješnih sudijskih odluka.
Velež je sigurno jači, a i Tuzla City je tu negdje.
Nisam pitao koga su izbacili vec jesul igrali play off. Sarajevo igralo sa Dinamom play of LP i dva puta play off EC, izbacivali predstavnike Grcke,Bugarske,Belgije,Svedske itd i niko ne poredi Zvezdu sa Sarajevom. Sarajevo je bilo pred bankrotom zbog 2,3 mil duga,a Zvezda prije Vucica nije mogla meda u evropi sa 20 il 30 mil duga sad je vec druga prica kad drzava stane iza isteVjeverica777 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:12Evo i za tvoju inf...Vosa je 2014 u Play offu ispala od Sherifa,2016 u Play offu ispala od Plzena ali prije toga izbacila SAMPDORIU demoliravsi je kuci 4-0, i jos j dnom ispali od Az u Play offu,mozda je ovo daleko ali 1999 u finalu Intertoto kupa igrali protiv Werdera tijesno izgubili,i da napomenem Vosa je ekipa koja ne moze prismrditi Zvezdu a cak ni Partizanu mnogo godina i evo ti usporedbe sa Sarajevom koje se konta kao najuspješniji klub u BHzagor1987 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:03Vjeverice koji je uspjeh Vosa napravila u evropi? Sarajevo je 3 plqy offa igralo onako za tvoj infoDenchi je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:00
Pa stavi opet bi svi rekli vau favorit je veci klub ali nikad ne znas....to je to...
-
- Kontakt:
A sve te jeblo nisam bio na forumu 15 dana i sta sve ljudi pisu...Drago mi je za Sarajevo sto su preuzeli Kosevo znaci jos jedan ekstra teren u ligi, mi sljedece godine dotjerujemo svoj ( trava, istok)...ovo poredjenje nase i ostalih liga nema svrhe...nasa liga je interesantnija prvenstveno zbog tog nacionalnog naboja, veci rivalitet dok sto se tice kvaliteta realno ne mozemo prismrditi...cinjenice Sarajevo je jedino u rangu Vosee, Mi, Zeljo, Zrinjski nismo cak ni u rangu Cuke vise Spartaka ili Radnickog. Zvezda nas natambura sa pola snage, malo jaci trening odradili,a mi ko picke svi na svojoj polovini i primimo tri komada...i da ne kontam likove koji odgovaraju plavcu, kerimu, let3, StevAnu...vecih trovaca nema na forumu...ps dresovi su nam perverzija, u subotu po tri boda protiv Mladosti...Aj Borac
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
-
- Kontakt:
kad smo već kod j.e.b.ene zvezde:
u Zvezdi: PROSINEČKI, PIKSI STOJKOVIĆ, GENIJE SAVIĆEVIĆ, PANČEV, MRKELA, pa nakon prvog poluvremena 3 0 za Slobodu
Kad bi se opet napravila zajednička liga kroz 5-6 godina bismo ih opet ovako "preslišavali"
u Zvezdi: PROSINEČKI, PIKSI STOJKOVIĆ, GENIJE SAVIĆEVIĆ, PANČEV, MRKELA, pa nakon prvog poluvremena 3 0 za Slobodu
Kad bi se opet napravila zajednička liga kroz 5-6 godina bismo ih opet ovako "preslišavali"
E jbg sad druže.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:41kad smo već kod j.e.b.ene zvezde:
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 30 gostiju.