Koliko su krali i pljačkali da im se 10% vrati od njih bi ostao samo malonogometni klub. A i on u drugoj ligi.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nit smo krali koliko ti predstavljas da jesmo nit nam je malonogometni klub u drugoj ligi. Jedna recenica, dvije neistine, bravo glupane.jurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:08Koliko su krali i pljačkali da im se 10% vrati od njih bi ostao samo malonogometni klub. A i on u drugoj ligi.
A 6 sudija suspendovano zbog pogresnih stucni ako se ne varamnastrojeni21 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:09Nit smo krali koliko ti predstavljas da jesmo nit nam je malonogometni klub u drugoj ligi. Jedna recenica, dvije neistine, bravo glupane.jurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:08Koliko su krali i pljačkali da im se 10% vrati od njih bi ostao samo malonogometni klub. A i on u drugoj ligi.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ti si sad bas ispao glup.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:09Nit smo krali koliko ti predstavljas da jesmo nit nam je malonogometni klub u drugoj ligi. Jedna recenica, dvije neistine, bravo glupane.jurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:08Koliko su krali i pljačkali da im se 10% vrati od njih bi ostao samo malonogometni klub. A i on u drugoj ligi.
Da ti raščlanim. Koliko ste pljačkali pravda bi bila zadovoljena da od vas ostane malonogometni klub Al da i on igra drugu ligu. Kontas ? Hahahahahaha
Vrijeme je i da Velež ispostuje i odigra pod ručnom 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Idemo Igman, trpaj, da nam Evropa bude na samo 8 bodova. 
Plavo proljeće.

Plavo proljeće.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pozdrav od navijaca aston ville 

Kad se pogleda tabela mislim da ni rodjenim nije krivo sto gube 

NEMA NAZAD
Nikada necu zaboraviti kada nam je jedan "eminentni" sudija pricao da je dobio direktivu da pokopa sarajevo u jednoj gostujucoj utakmici, koja nije bila uopste bitna, a na njegovo pitanje zašto kada je nebitna utakmica i kraj prvenstva, dobio je odgovor "jer mogu"... Odnoseci se na ove kone naše...
Vidimo se u federalnoj
Vidimo se u federalnoj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pusti ga ba dok se konsultuje s Knjigom mitova 88. Brkovicevi koferi na Sokocu, janjetina u susretima kod Gojka, kriminal tate Klocima u tatomitetu, i slicno, a onda kantanje od nekih tamo Litexa kad dodju utakmice koje se ne mogu kupiti, sve se to nije desilo, mi smo izmislili.holyman je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:11A 6 sudija suspendovano zbog pogresnih stucni ako se ne varamnastrojeni21 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:09Nit smo krali koliko ti predstavljas da jesmo nit nam je malonogometni klub u drugoj ligi. Jedna recenica, dvije neistine, bravo glupane.jurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:08
Koliko su krali i pljačkali da im se 10% vrati od njih bi ostao samo malonogometni klub. A i on u drugoj ligi.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- KONTRASVIH
- Kontakt:
nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:09Nit smo krali koliko ti predstavljas da jesmo nit nam je malonogometni klub u drugoj ligi. Jedna recenica, dvije neistine, bravo glupane.jurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:08Koliko su krali i pljačkali da im se 10% vrati od njih bi ostao samo malonogometni klub. A i on u drugoj ligi.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Daj ba jel moguce ovo igman vodi haha e jbg
Zao mi brata @ virte drug moj sta je reci misa mu malog ?
Zao mi brata @ virte drug moj sta je reci misa mu malog ?
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Ne kontam brate, pojasni.jurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:12Ti si sad bas ispao glup.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:09Nit smo krali koliko ti predstavljas da jesmo nit nam je malonogometni klub u drugoj ligi. Jedna recenica, dvije neistine, bravo glupane.jurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:08
Da ti raščlanim. Koliko ste pljačkali pravda bi bila zadovoljena da od vas ostane malonogometni klub Al da i on igra drugu ligu. Kontas ? Hahahahahaha

Mislim da Igman nije imao nikad ovoliko navijaca kao sad 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
32-19 = 8

To živi u deluzijama da kasne 8 bodova za 4 mjestom

Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 dec 2023, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Pardon, Slogu sam računao, i 13 je dostižno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Glupane znaš li kako je malonogometni izborio premier ligu, na poštenje nije sigurnonastrojeni21 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:09Nit smo krali koliko ti predstavljas da jesmo nit nam je malonogometni klub u drugoj ligi. Jedna recenica, dvije neistine, bravo glupane.jurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:08Koliko su krali i pljačkali da im se 10% vrati od njih bi ostao samo malonogometni klub. A i on u drugoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.