Ja koliko znam, bar koliko sam cuo dok je bio ovaj Holiday-Market, ove slike sto sam postavio su zapravo nasa nova unikatna garnitura. Navodno je Cviko isao u Belgiju da pregovara, i evo koliko vidim uspio je. E ono sto ja ne znam, da li se radilo o pregovorima sa firmom PATRICK koja trenutno proizvodi dresove za nas, ili o nekoj drugoj.Elegant je napisao/la:Da li je negdje receno da ce se mjenjati garnitura ili to vi samo nagađate ?
Znam takoder da su raja pricala, da je Amar prezadovoljan PATRICKOM, jer su konacno dobili sve sto su trazili. (Prvenstveno na dodatnu opremu, jer su ovi poslali ama bas sve sto smo zeljeli) A pisalo se bilo i na ovom forumu o tome, samo sto se vecini raje kao i meni nije uopste svidao dizajna dresova u kojim smo nastupali jer se iz aviona moglo vidjeti da se radilo o dizajnu CLASSIC, koji je u vise navrata znao biti u humanitarnim akcijama PATRICKA. Ovi novi dizajni sa ovim slika su zaista za mene perfektni i vjeruj da se radi o unikatima jer nisam bar ja jos primijetio niti jedan drugi tim koji nosi PATRICK da ima ovakve dresove....
E sada, dobacujte i nadopunjajite me, ako treba, jer ovo sto sam naveo je samo sto sam ja zapravo cuo i nista od ovoga ne mora znaciti da je prava istina. Sakupljeni podaci i prica rekla-kazala...