FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odlican igrac za svoje godiste!!! Pokazat ce to siguran sam ako ga izbjegnu povrede i pritisak. Buljubasic - Vrancic - Julardzija.
- f0rest1946
- Kontakt:
Svi u napad jedan je Hasebordobijeli4 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 13:23Odlican igrac za svoje godiste!!! Pokazat ce to siguran sam ako ga izbjegnu povrede i pritisak. Buljubasic - Vrancic - Julardzija.
Imal u Domazalama neki mlad stoper za dovest? 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Njeg prati Ismir i lajka mu slike
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad bi mu dao šansu u kontinuitetu možda bi vidio. Jedno su treninzi, drugo su utakmice. Sretno ovom momku u svakom slučaju, nadam se da ce razvaliti, mi smo mu šesti klub u zadnje tri godine.
-
- Kontakt:
Stoper????
Mozda ma engleskom CB????
Yebat ce nam Trako, Soldo i Besim majku majcinu ove sezone
Mozda ma engleskom CB????
Yebat ce nam Trako, Soldo i Besim majku majcinu ove sezone
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Hljeb te yebo nikad zadovoljni
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nek mu je s srećom. Nema se šta drugo reći, doslovno 50-50 šanse da bude top ili flop.
Ne možeš da vjeruješ šta ovdje sve možeš pročitati. Jel ti uopšte znaš šta znači riječ kopile ili te nosi samo antipatija i preciznije mržnja. Možemo ga voliti ili ne voliti činjenica je da je besplatno došao, odigrao polusezonu u kojoj au nas njegovi golovi odveli u Evropu i napravio drugi najveći izlazni trofej. Možemo to sve poštovati ili ne ali koristiti ove nazive ne moramo. Dovoljno je napisati ako imaš nesto daleko im kuća. Malo poštovanja i odgoja nije na odmet.JVVVST je napisao/la: ↑19 avg 2023, 13:18Avramovski je beskrajno bolji igrac od mirzinog kopileta. I ako nije doprinosio golovima i asistencijama, makar nije upropastio po 3 4 odlicne prilike po utakmici sutanjem na zetru/jezero.
Prestanite spominjati gov.nara, nije vise dio kluba, daleko im kuca obojici.
-
- Kontakt:
Odličan posao sa malim Jorganžijom 

Gledao sam vas na kosevu protiv posusja, ne sredite li odbranu bit ce nemoguce srusit Zrnjskog sa trona.
Prvo ne napada se evropa pojacanjima iz Igmana u odbrani i nekakvima Trakama , to hitno recite onom ko vam dovodi igrace.
Prvo ne napada se evropa pojacanjima iz Igmana u odbrani i nekakvima Trakama , to hitno recite onom ko vam dovodi igrace.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ovo je tema FKS
Tebi kao ne navijacu FKS ovdje nije mjesto
Voz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
2:25
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 19 avg 2023, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Veseliji bi bio, da je potpisao neki stoper ali nejse. Samo ne znam gdje cemo mi ove igrace sve ugurati u ofanzivnom dijelu.
Pored sad vec Jurganzdije, imamo tu jos Viverosa i Penarandu koji nisu dobijali puno prilika do sad.
Sve u svemu sretno Edine

Pored sad vec Jurganzdije, imamo tu jos Viverosa i Penarandu koji nisu dobijali puno prilika do sad.
Sve u svemu sretno Edine

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Djurica ne mozes dobiti ispod 1.0 Mio €.
Doci ce vam i stoperElCartel11 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 14:47Veseliji bi bio, da je potpisao neki stoper ali nejse. Samo ne znam gdje cemo mi ove igrace sve ugurati u ofanzivnom dijelu.
Sve u svemu sretno Edine![]()
![]()
It's better when it's live