I kod tebe pretpostavljam dozvoljeno sudiji psovati najmilije bez ikakvih posljedica, sastaviš mu 10-15s trpanja uže porodice i Lahoz to proguta samoZutti je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:16Čekaj, ako si bolji od protivnika za 3 gola sudija ima pravo dijelit nepostojeće crvene protivniku, svirat tebi nepostojeće faulove, ne svirat protivniku čiste faulove, izmišljat ti kornere, sve 50:50 situacije svirat u tvoju korist itd jer ti si bolji za tri gola razlike. Ako to govorite onda s vama nešto debelo nije uredu.
Da sam najgori na svijetu, da protivnik ima 13 prečki, 27 pogođenih stativa, 47 promašenih 1 na 1 situacija nemaš me pravo za jedan aut zakinut, a da ne pričam o većim stvarima.

Stvarno je onaj korner za suspenzije. Mislim da se to ne bi smjelo dešavati ni pomoćniku Musi a ni Stjepanoviću. Bruka. Martinović se izgubio, što i nije neočekivano s obzirom na 14 ukazivanja pomoći u drugom poluvremenu. Teška utakmica za suditi, i srećom nije potegao da svira penal na Oliveiri, jer bi vjerovatno onda bio i prelaz, i kupljeno i sve