Srecom, niti jednog nema na teniskoj mapi vec duze vrijeme pa su svi naviknuti.
Tennis tipping - Opšta tema
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Tennis tipping - Opšta tema
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- bilirubin46
- Kontakt:
Takmicenje bez mene i Delinja nema nikakvog smisla. Bas kao i pravi turnir bez Rafe i Rogera. Zeljno iscekujemo kraj ove ogavne sezone pa da rasturimo konkurenciju u iducoj. Repriza 2017. Sportski pozdrav teniskim fanaticima. 
A to ti je ,kad macki nema onda misevi kolo vode. 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Zanimljiva grupa. U prvom kolu cu prepustiti ulogu favorita Bodiju123, ali samo to, taktika je razradjena, zelim trofej za krajBosniaBoston je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:35Izvlačenje je završeno.
Grupa Borg:
Maestro^^(1)
S-Y-L-A-R(3)
BosniaBoston(5)
ronaldo99(7)
Grupa Agassi:
bodi123(2)
FCB1986(4)
Arvid(6)
Mig_Mig(8)
Parovi 1. kola završnog mastersa u Torinu će biti:
Grupa Borg:
1. Maestro^^(1) vs ronaldo99(7)
2. S-Y-L-A-R(3) vs BosniaBoston(5)
Grupa Agassi:
1. bodi123(2) vs Mig_Mig(8)
2. FCB1986(4) vs Arvid(6)
Sad čekamo žrijeb pravih grupa i tipovanje može početi. Da opet ponovim, tipuje se u pp kod mene, dok ću ja tipovati javno čim dobijem poruku od protivnika da bi sve bilo transparentno.
Sretno svima![]()
Max Allegri
@bostone sta u slucaju da je set zavrsen tie-breakom, ja sam tipovao pobijedu sa takvim rezultatom, ali u istom setu se je dogodio i brejk sto je tipovao moj protivnik, kako to racunas??
Mislim po logici da se racuna tie break, ali samo da se uvijerim
Mislim po logici da se racuna tie break, ali samo da se uvijerim
⚽FK Garaže⚽
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gleda se broj brejkova prednosti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
E to me zanimalo, znaci i u slucaju recimo 6:4 igrac1 napravio 2 brejka, igrac2 napravio 1brejk, tacna prognoza bi bila 1 brejk?
Hvala na dodatnom objasnjenju
⚽FK Garaže⚽
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tako jeFCB1986 je napisao/la: ↑12 nov 2021, 17:19E to me zanimalo, znaci i u slucaju recimo 6:4 igrac1 napravio 2 brejka, igrac2 napravio 1brejk, tacna prognoza bi bila 1 brejk?
Hvala na dodatnom objasnjenju![]()
#Punoljetstvo
Takmičenje je syebao organizator, kad je sebi dao za pravo da prijeti suspenzijama i zabranama bez ikakvog osnova.
Inače, Mig Mig sretno do titule, a delinjo sretno do trona dogodine.
Inače, Mig Mig sretno do titule, a delinjo sretno do trona dogodine.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Hahaha Bodi i ja kao da smo prepisivali jedan od drugog
nijanse nas bas dijele.
Max Allegri
Maestro i ja skoro pa isto sve tipovali,pobjednike sve isto,jedino nijanse u tome ko ce kako dobiti 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dok se nije zakuhalo da pojasnim samo dodatno iako se podrazumijeva. Tačno pogodjeni setovi će se bodovati neovisno o ishodu meča.
To znači ako odigrate Zverev Beretini 2 0(1 brejk, 1 brejk), i ako Beretini dobije meč 2-1, a Zverev je dobio prvi ili drugi set onako kako ste tipovali(u ovom slučaju s 1 brejkom) dobit ćete bodove, odnosno 3 boda bi bila za 1 brejk prednosti u ovom slučaju.
I slučaju da igrači imaju isto bodova na kraju grupne faze odlučivat će međusobni omjer, pa zatim poen razlika.
To znači ako odigrate Zverev Beretini 2 0(1 brejk, 1 brejk), i ako Beretini dobije meč 2-1, a Zverev je dobio prvi ili drugi set onako kako ste tipovali(u ovom slučaju s 1 brejkom) dobit ćete bodove, odnosno 3 boda bi bila za 1 brejk prednosti u ovom slučaju.
I slučaju da igrači imaju isto bodova na kraju grupne faze odlučivat će međusobni omjer, pa zatim poen razlika.
bodi123 je napisao/la: .
Maestro^^ je napisao/la: .
S-Y-L-A-R je napisao/la: .
FCB1986 je napisao/la: .
Arvid je napisao/la: .
ronaldo99 je napisao/la: .
Mig_Mig je napisao/la: .
#Punoljetstvo
Dijeli nas samo ovaj meč po pitanju ishoda, ostala 3 meča smo isto tipovali.
Ako Medvedev okrene imat ću finu prednost od 10 bodova a sad s brejkovima svašta može bit.
Najviše me strah Zvereva, imamo obratno setove, TB i 1 brejk te 1 brejk i TB, neko će ga popušit
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Na prvu mislio sam zanimljiv nacin tipovanja, a sad vidim jako neugodan.bodi123 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 15:19Dijeli nas samo ovaj meč po pitanju ishoda, ostala 3 meča smo isto tipovali.
Ako Medvedev okrene imat ću finu prednost od 10 bodova a sad s brejkovima svašta može bit.![]()
Najviše me strah Zvereva, imamo obratno setove, TB i 1 brejk te 1 brejk i TB, neko će ga popušit![]()
Max Allegri
Jeste jako zajeban, u suštini kako sam skontao najvažnije je pogodit tačan rezultat meča jer je to 30 bodova u startu, a setovi dođu samo kao dodatni bonus da se napravi razlika od najboljih i dobrih tipsteraMig_Mig je napisao/la: ↑14 nov 2021, 15:21Na prvu mislio sam zanimljiv nacin tipovanja, a sad vidim jako neugodan.bodi123 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 15:19Dijeli nas samo ovaj meč po pitanju ishoda, ostala 3 meča smo isto tipovali.
Ako Medvedev okrene imat ću finu prednost od 10 bodova a sad s brejkovima svašta može bit.![]()
Najviše me strah Zvereva, imamo obratno setove, TB i 1 brejk te 1 brejk i TB, neko će ga popušit![]()
![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Al fascinantno je kako smo skoro svi tu negdje tipovali,evo maestro i ja rwzlika samo u prvom setu kod zvereva on stavio TB ja 2 brejka i kod Novaka prvi set on stavio 1b ja stavio 2b,a inace tipovi su nam identicni
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Nema sta extra jak zavrsni turnir,nijanse ce odlucivati 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Beretini predao. Što se tiče tipovanja, kako to obicno i kladionice urade, prvi setovi će biti racunati. Oni koji su pogodili na koji način će Zverev dobiti prvi set će dobiti bodove, ostalo se poništava sve.
Stanje poslije drugog meča:

Sylar, Maestro i FCB1986 poveli, Mig Mig smanjio zaostatak.
Zanimljivo da prva 4 nosioca vode, znači da nisu džaba tu gdje jesu
Sutra rasplet prvog kola, bit ce svega
Stanje poslije drugog meča:

Sylar, Maestro i FCB1986 poveli, Mig Mig smanjio zaostatak.
Zanimljivo da prva 4 nosioca vode, znači da nisu džaba tu gdje jesu
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.