RSD Velež - Evropa

Sjevernokorejskipas
Kontakt:

Re: RSD Velež - Evropa

Post Postao/la Sjevernokorejskipas » 17 jul 2024, 12:53

Ne valja pregoniti..,treba umjeren biti i u
laganju, hrvića pamtim samo kao trenera i tehnika....tako se tad zvalo...evo mjesta za zvonu i kompaniju ....tehnico...i onda raja bila pogana, tek počne gombanje a začuje se leo mjenjaj pa ti igraj pred omp.

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 17 jul 2024, 19:25

Bh. timovi koji su krenuli od prve runde kvalifikacija za Konferencijsku ligu imaju zagarantovane prihode od 325.000 eura (oko 633.000 KM). To je iznos koji će inkasirati u slučaju eliminacije na startu takmičenja.

Ako odu stepenicu dalje, odnosno do drugog kruga kvalifikacija, Sarajevo i Velež na kontu će imati 700.000 eura (1.365.000 KM). Računica je jasna, Sarajevo i Velež u četvrtak igraju utakmice vrijedne 732.000 KM. Zbog toga rezultati bh. timova još više dobijaju na značaju.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 18 jul 2024, 00:16

Mostarwolf1981 je napisao/la:
17 jul 2024, 11:42
Direktan prenos je obezbijedila TV Arena Sport, a prenos će ići na Arena Sport 1 Premium kanalu.

Utakmica Inter Escaldes - Velež igra se sutra od 18 sati.
Obezbijedila Arena ili Velez? :mrgreen:

U nas na stranici procitah da je Velez sve obezbijedio, pretpostavljam da smo platili put, troskove i dnevnice ekipi iz Arena Sporta :mrgreen:
spin doctor (plural spin doctors)

(business, politics) A person employed to gloss over a poor public image (or present it in a better light) in business and politics, especially after unfavourable results have been achieved.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 18 jul 2024, 01:06

killafrommanilla je napisao/la:
18 jul 2024, 00:16
Mostarwolf1981 je napisao/la:
17 jul 2024, 11:42
Direktan prenos je obezbijedila TV Arena Sport, a prenos će ići na Arena Sport 1 Premium kanalu.

Utakmica Inter Escaldes - Velež igra se sutra od 18 sati.
Obezbijedila Arena ili Velez? :mrgreen:

U nas na stranici procitah da je Velez sve obezbijedio, pretpostavljam da smo platili put, troskove i dnevnice ekipi iz Arena Sporta :mrgreen:
spin doctor (plural spin doctors)

(business, politics) A person employed to gloss over a poor public image (or present it in a better light) in business and politics, especially after unfavourable results have been achieved.
Jbg ovo je sport 1 objavio prvi, ja kopirao i zalijepio da zna raja da ce biti prenos :thumbup:

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 18 jul 2024, 10:59

Kako komentarisete ovaj ponocni pozdrav iz Andore :mrgreen:

Je li u redu da se dodje oko 00:00 ili 01:00 u Andoru a taj dan u 18:00h igras veoma bitnu utakmicu? Zar klub nije mogao obezbijediti direktan charter let nego se moralo presjedati i putovati par sati duze?

Izgleda da nikad necemo doci do pameti. Dobijes pare i opet izmisljas toplu vodu da prodjes jeftinije a to sto ces izmrcvariti igrace nije bitno.

BigEM
Kontakt:

Post Postao/la BigEM » 18 jul 2024, 11:02

MostarskiSin je napisao/la:
18 jul 2024, 10:59

Je li u redu da se dodje oko 00:00 ili 01:00 u Andoru a taj dan u 18:00h igras veoma bitnu utakmicu? Zar klub nije mogao obezbijediti direktan charter let nego se moralo presjedati i putovati par sati duze?

Izgleda da nikad necemo doci do pameti. Dobijes pare i opet izmisljas toplu vodu da prodjes jeftinije a to sto ces izmrcvariti igrace nije bitno.
Jedino je greska sto se nije otislo dan ranije, a da uzimao charter let, preskupo.
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 18 jul 2024, 11:44

To niko nece spomenuti, bitno je da samo cvijece cvijeta a sto unutra 1001 problem koji ne bismo smjeli imati, to je najbolje pod tepih. Dok tepih ne nabubri. Tu dolazimo do toga da se ne radi kao sto se prica a sve se skriva iza projekta gradnje tribine, godisnjaka i slicnih mini-projekata koji su okej ali ovo o cemu ti pricas je osnovno.

Mislim, i ova objava da smo mi osigurali prenos je vjerovatno isto obmanjivanje javnosti. Nesto ne vjerujem da smo mi platili sve Areni sportu da odluce prenositi.

Neka nam Rahimica jer bez njega smo mrtvi. Kevelj ne moze voditi nista gdje se mora ista raditi

Valjda cemo proci danas jer je fina novcana naknada i pomoci ce nam da funkcionisemo.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

amsik
Kontakt:

Post Postao/la amsik » 18 jul 2024, 11:50

18 jul 2024, 11:44

To niko nece spomenuti, bitno je da samo cvijece cvijeta a sto unutra 1001 problem koji ne bismo smjeli imati, to je najbolje pod tepih. Dok tepih ne nabubri. Tu dolazimo do toga da se ne radi kao sto se prica a sve se skriva iza projekta gradnje tribine, godisnjaka i slicnih mini-projekata koji su okej ali ovo o cemu ti pricas je osnovno.

Mislim, i ova objava da smo mi osigurali prenos je vjerovatno isto obmanjivanje javnosti. Nesto ne vjerujem da smo mi platili sve Areni sportu da odluce prenositi.

Neka nam Rahimica jer bez njega smo mrtvi. Kevelj ne moze voditi nista gdje se mora ista raditi

Valjda cemo proci danas jer je fina novcana naknada i pomoci ce nam da funkcionisemo.
140 000 KM charter let bio

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 18 jul 2024, 11:54

amsik je napisao/la:
18 jul 2024, 11:50
18 jul 2024, 11:44

140 000 KM charter let bio
A dan ranije? To je rjesenje ako je charter skup

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 18 jul 2024, 12:30

Red Army :tokralju: :ljepota:
Ti si naša ljubav jedina!

Objektivac
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac » 18 jul 2024, 12:37

Ja sam šokiran bio kad sam vidio da dolaze u hotel u ponoć.
Ne mogu zamisliti koliko je put trajao sa presjedanjima.
U ovim situacijama se sredi charter let bez obzira na cijenu.
Mostar-Andora.
Ne možeš očekivat 100% od igrača nakon ovoga, mrcvarenje teško dan prije utakmice :facepalm:

Mostarac1974
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1974 » 18 jul 2024, 12:50

Očito da je neko ovdje gledao na računicu.Stavili na papir kolika bi bila zarada u slučaju prolaska Intera i cjena charter leta.Pa za sljedeće putovanje ako se prođe i koliko para ostaje.To mi je malo amaterski i neozbiljno.Mislim radi mrcvarenja igrača a očekuješ da daju maksimum.To nam je jedan korak u nazad.Znam da je svaka marka bitna u tim troškovima ali kako mislimo da će odigrati dobro ako su igrači umorni.Neznam,nadam se da će priča završit pozitivno za nas.SRETNO ROĐENI :bih:

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 18 jul 2024, 13:49

14h je trajao put do Andore

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 18 jul 2024, 13:58

BigEM je napisao/la:
18 jul 2024, 11:02

Jedino je greska sto se nije otislo dan ranije, a da uzimao charter let, preskupo.
Cuj jedina je greska sto se nije otislo ranije, pa druze dodatnih 700 hiljada cemo imati na racunu kluba ako prodjemo dalje. Ne igra se ovo za kikiriki niti su nam igraci amateri da smo morali cekati da zavrse s primarnim poslom pa da onda krenu na put za Andoru.

Ne moze biti preskupo nikako u odnosu na ono sto mozes dobiti, to su price za malu djecu. Pare za put su im uplacene na racun ali to ti niko od doticnih nece reci nego su trazili da prodju sto jeftinije pa su putovali 10 sati dan pred utakmicu. To je sramota za nas koji se busamo da smo velili klub i svak ko kaze drugacije laze.

@Killa nece Kevelj jos dugo, zapamti sta ti kazem. Rahimic ne misli dizati sidro zadugo, barem tako kaze. Najvise je svojih para ulozio od svih u klubu.

Jurica95
Kontakt:

Post Postao/la Jurica95 » 18 jul 2024, 14:47

Objektivac je napisao/la:
18 jul 2024, 12:37
Ja sam šokiran bio kad sam vidio da dolaze u hotel u ponoć.
Ne mogu zamisliti koliko je put trajao sa presjedanjima.
U ovim situacijama se sredi charter let bez obzira na cijenu.
Mostar-Andora.
Ne možeš očekivat 100% od igrača nakon ovoga, mrcvarenje teško dan prije utakmice :facepalm:
Andora nema zračne luke ili ti aerodroma. Jedino da ih iznad Andore ispuste padobranima :mrgreen:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 jul 2024, 15:07

18 jul 2024, 13:58
BigEM je napisao/la:
18 jul 2024, 11:02

Cuj jedina je greska sto se nije otislo ranije, pa druze dodatnih 700 hiljada cemo imati na racunu kluba ako prodjemo dalje. Ne igra se ovo za kikiriki niti su nam igraci amateri da smo morali cekati da zavrse s primarnim poslom pa da onda krenu na put za Andoru.

Ne moze biti preskupo nikako u odnosu na ono sto mozes dobiti, to su price za malu djecu. Pare za put su im uplacene na racun ali to ti niko od doticnih nece reci nego su trazili da prodju sto jeftinije pa su putovali 10 sati dan pred utakmicu. To je sramota za nas koji se busamo da smo velili klub i svak ko kaze drugacije laze.

@Killa nece Kevelj jos dugo, zapamti sta ti kazem. Rahimic ne misli dizati sidro zadugo, barem tako kaze. Najvise je svojih para ulozio od svih u klubu.
632.000 eura je nagrada ako ove prodjemo, sto je odlicna svota novca. Plus, imas zagarantovane jos barem 2 utakmice. Sto znaci da sve sto si ulozio u ekipu, vraca se i ostaje ti jos finog novca za troskove funkcionisanja kluba.

Zato je jako bitno proci ove i onda ce tek spasti pritisak sa ekipe. :bih:

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 18 jul 2024, 16:52

Sta je sa hrkacom nema ga u zapisniku?

Prva postava: Hadzikic, Isasegi, Savic, Okeke, Sturm, Halilovic, Prses, Sikalo, Suljic, Mlinaric, Haskic

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 18 jul 2024, 17:00

Sta sad svi sokirani sto su uzeli redovne linije a ne charter ? Pa sta ? Pa reprezentacija sve osim fudbalske putuju busem ? Daj bolan nemojte od igraca pravit manekene i odma im alibi davat u slucaju lose igre, sad odjednom ne moze gospoda bez charter ? Smjesni ste.
U slucaju danasnjeg ispadanja dobija se 350k eura a u slucaju iduceg kola i ispadanja 700k eura
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 jul 2024, 17:02

CAZIN je napisao/la:
18 jul 2024, 16:52
Sta je sa hrkacom nema ga u zapisniku?

Prva postava: Hadzikic, Isasegi, Savic, Okeke, Sturm, Halilovic, Prses, Sikalo, Suljic, Mlinaric, Haskic
Vukao je sitnu povredu. Mozda ga Canadi cuva kako bi bio spreman za naredne utakmice?

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.