ja sam kupio u Alpha shopu Comando vijetnamku, skuham se na ovim minusima u njojTribalian je napisao/la:U potpunosti se slazem,jakna za sva vremena.Heller je napisao/la:
Bolje kupi vijetnamku Alpha
@ Griffoni ,ja furam takve naocare vec izvesno vreme. Imas moju moralnu podrsku za kupovinu
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Imaš u Sarajevu u skoro svakoj radnji sportske obuće, koštaju oko 100 KM možda i manjesikirica je napisao/la:
Gdje se ovo ima uzeti u Bosni ?? Posto je otprilike ?
DRUG NEBI TI PUNCA
-
Madridista_23
- Kontakt:
Pozz
dugo pratim ovu temu pa rekh da se priključim
evo jedne moje

kupio prije 2 god, nosim ih stalno (osim po snijegu i kiši) i jako zadovoljan
a nisu bile ni skupe
a ove kupio jesenas
po suhom odlične, jako udobne i tople
ali se nisu pokazale na kiši i snijegu, znaju pustiti vodu
evo jedne moje
a nisu bile ni skupe
a ove kupio jesenas
po suhom odlične, jako udobne i tople
ali se nisu pokazale na kiši i snijegu, znaju pustiti vodu
Zadnja izmjena: Madridista_23, dana/u 11 feb 2012, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
U najboljoj namjeri ti zelim da se poderuMadridista_23 je napisao/la:Pozz
evo jedne moje
a nisu bile ni skupe
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
-
Madridista_23
- Kontakt:
Soni je napisao/la:U najboljoj namjeri ti zelim da se poderuMadridista_23 je napisao/la:Pozz
evo jedne moje
a nisu bile ni skupe
hehe, hvala
ali, vjeruj, da se na njima uopšte ne primijeti da su toliko nošene, da li što su kvalitetne ili što ja to redovno održavam
ali za ovo ljeto, aBd treba kupiti nove
Izgleda da nije skonto namjeru @Soni-evog posta 
-
Madridista_23
- Kontakt:
Nista mi nema draze od polo majici

Volim ovako jednobojne sa nekim znakom na sebi malim na prsima
Volim i one na pruge

Volim ovako jednobojne sa nekim znakom na sebi malim na prsima
Volim i one na pruge
Koji broj nosis? Ima jedan lik ovakve iste, samo crne.. jos je iz Visokogsikirica je napisao/la:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
43,44 tako nesto..adis.p je napisao/la:Koji broj nosis? Ima jedan lik ovakve iste, samo crne.. jos je iz Visokogsikirica je napisao/la:
Meni se svidaju ove bijele,ali necu ih jos uzimati.Kasnije nekad kad bude toplije.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Haha,takodjer,kad vidim ovaj znak ferrari na tenama...Soni je napisao/la:U najboljoj namjeri ti zelim da se poderu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ocajne suNarin je napisao/la:Haha,takodjer,kad vidim ovaj znak ferrari na tenama...Soni je napisao/la:U najboljoj namjeri ti zelim da se poderu

kod mene su iste samo sto su bijele pertle umjesto ovih nandjarastih
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- the scouser
- Kontakt:
Zna li neko kako se zove model, ili da li neko možda ima sliku adidas old school tena, sa tri čepića (ne znam kako drukčije da ih nazovem), kod pete, ali sa strane ? Malkice sam glupo objasnio, ali skontaćete valjda 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
pretpostavljam na koje tene misliš, ali ne znam ono što ti tražiš, sigurno. te boje "čepića" su različite, je li tako?the scouser je napisao/la:Zna li neko kako se zove model, ili da li neko možda ima sliku adidas old school tena, sa tri čepića (ne znam kako drukčije da ih nazovem), kod pete, ali sa strane ? Malkice sam glupo objasnio, ali skontaćete valjda
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- the scouser
- Kontakt:
Daanonimni je napisao/la:pretpostavljam na koje tene misliš, ali ne znam ono što ti tražiš, sigurno. te boje "čepića" su različite, je li tako?the scouser je napisao/la:Zna li neko kako se zove model, ili da li neko možda ima sliku adidas old school tena, sa tri čepića (ne znam kako drukčije da ih nazovem), kod pete, ali sa strane ? Malkice sam glupo objasnio, ali skontaćete valjda
Evo slike čepića, ali ne mislim na ovaj model tena, već onaj klasični.
Nije sto navijas za RealMadridista_23 je napisao/la:Pozz
evo jedne moje
![]()

btw. O ukusima se ne raspravlja, ali mor'o sam
Don't hate what you don't understand.
@scouser, znam na koji model misliš, bijele, bez ovog "L.A. TRAINER", ovdje ih možeš kupiti.. stvarno ne znam kako se zovu, mada bih volio da ti mogu pomoći
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- the scouser
- Kontakt:
Hvalaanonimni je napisao/la:@scouser, znam na koji model misliš, bijele, bez ovog "L.A. TRAINER", ovdje ih možeš kupiti.. stvarno ne znam kako se zovu, mada bih volio da ti mogu pomoći
-
SemperFideliss
- Kontakt:
Ljudi kad bi uplatio pare nekom na bankovni racun u Poljskoj ili kad bi to sve obavili preko paypala jesam li ja tu zasticen htio bi da narucim ove 2 stvari iz Posljske iz najpoznatijeg njihovog streetwear shopa koji ima cak i svoj magazin ali me strah da me gdje ne zajebu ili posalju malo ,inace cjena 210km sa postarinom...

sto ne vidis u Visokom da li ima ? Imaju momci koji prodajuSemperFideliss je napisao/la:Ljudi kad bi uplatio pare nekom na bankovni racun u Poljskoj ili kad bi to sve obavili preko paypala jesam li ja tu zasticen htio bi da narucim ove 2 stvari iz Posljske iz najpoznatijeg njihovog streetwear shopa koji ima cak i svoj magazin ali me strah da me gdje ne zajebu ili posalju malo ,inace cjena 210km sa postarinom...
Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.