FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Colo Colo
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Colo Colo » 26 jul 2011, 22:06

Tomić ga zabi :mrgreen:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Стјепан Косанчић
Kontakt:

Post Postao/la Стјепан Косанчић » 26 jul 2011, 22:07

Odlično. :) Edu sjajan večeras. Sad mirno privest ovo kraju,kad se samo sjetim nekih komentara,kako su belgijanci bolji itd.

p.s. Rendžers gubi kući,mi bi mogli bit i nosioci u četvrtom kolu. :)

Naprijed Partizan,Grobari sjajni.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 jul 2011, 22:08

2 na Partizan 6 € na Bwinu... :D

Eto penal za ovu stoku... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jul 2011, 22:10

Bravo Nemanja. Da nije bilo crvenog Babovica mozda nebi ni usao. :mrgreen:

Puuuu `ebem ti penal. :x :x
Kud` bas ti Tomicu taman te hvalim.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 26 jul 2011, 22:12

Sami sebi zagorčaše život. :roll: A lijepo igra Partizan pravo,Grobari predobri,svaka čast.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jul 2011, 22:19

Na kojem gledate rtrs , rts ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 26 jul 2011, 22:32

2:1 za Genk :cry:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jul 2011, 22:32

Nevjerovatno gdje ispade odbrana Partizana. Koncentracija je popustila kada je bilo najpotrebnije. Ozbiljne ekipe nesmiju sebi dozvoliti da primaju ovakve golove u zadnjim sekundama meca. Gdje je krenuo Stojkovic? :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Стјепан Косанчић
Kontakt:

Post Postao/la Стјепан Косанчић » 26 jul 2011, 22:39

Nezasluženo potpuno smo izgubili.
No skrpljena odbrana nas je koštala,Rnić o majko božija koja njega stavi na mjesto štopera.
Nadam se da mu je ovo poslednja utakmica,iskreno se nadam. Volkov is the man of the match.
Što se ostalih tiče,Baboviću,Rankoviću se zahvaliti i uputiti ih u vip ložu. Jovanče mora bit starter,mnogo više je pokazao od Šćepka. Poraz ko poraz,još kad je ovako nezaslužen boli.Medjutim ne sumnjam da ćemo u revanšu ih ladno tući sa 2-3 razlike,oni mogu bolje,al u grotlu i paklu,jadna im majka.
Što se nas tiče definitivno odbrana je zakazala kod oba gola. Akstentijević od večeras može mirnije spavat mislim da je on siguran za revanš.
Ono što posebno treba žaliti je ovaj drugi gol,ali hajde,bilo pa prošlo, Rangersi gube kući od Malmea,tako da se nadam da bi oni mogli ispast,a mi proći šampiona Belgije i onda nosioci u završnoj rundi,valjda će i Djura iskeširat kakvih para za jedno krilo i možda štopera.

P.S. Kako je odigrao Volkov pa ne mogu se načudit koliko je dobar,a Medo odličan.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 26 jul 2011, 22:42

Kako ide tekst pjesme Grobara "Sanjam" na ritam istoimene pjesme Lepe Brene :D ozbiljno pitam

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 26 jul 2011, 22:43

Partizan je veceras bio jako los, ni sijenka ekipe iz prosle godine. I pored toga ima jako dobar rezultat i kuci bi trebao proci dalje. Eto srece da je Borac dobio Partizan sad bi Borac igrao u Belgiji. 8-)

Dongle
Kontakt:

Post Postao/la Dongle » 26 jul 2011, 22:44

Iako je povoljan rezultat za Partizan,moram reci da sam razocaran igrom,pogotovo u 2 poluvremenu.Onako slaba ekipa Genka i pozorisna atmosfera,i opet na kraju poraz Partizana.Ovako izgleda mogu odigrati samo klubovi sa prostora bivse Yuge.Nema sumnje da ce atmosfera na uzvratnoj utakmici u Beogradu biti fenomenalna ali bojim se da to za baksuznu ekipu Partizana nece biti plus nego minus. :roll:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 jul 2011, 22:47

Partizan je mogao i mnogo bolje proći, bezveze su golove primili, imali su u jednom momentu igrača više na terenu, imali su vođstvo...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jul 2011, 22:49

Kraj!

2:1 za Genk. Nije los toliko rezultat ali kada se uzme u obzir koliko je Partizan imao igraca vise, ona glupost Babovica pa vodstvo, moguci offside kod izjednacujuceg gola Belgijanaca iz penala te primljen gol u sudijskoj nadoknadi ovaj rezultat postaje razocaravajuci.

U prvom dijelu se moglo do gola. Genk je izgledao slabo i bezidejno dok je Partizan napadao i "visio" na polovici Belgijanaca ali do ozbiljnijih sansi nije mogao, sanse eto. :? Vukic je izgledao dobro kao i Ilic mada nisam ocekivao da ce igrati od prve do posljednje oboica ali nema svrhe sada o tome naglabati. U drugom dijelu dosta bolja utakmica. Prvo imamo onu slucajnu stativu Genka, nevjerujem da je covjek gadjao onako nego je htio da centrira a Stojkovic napravio korak naprijed, lopta ga preletila u stativu i sretno se odbi dalje od gola. Onda imamo onu idiotariju Babovica, vec je zaradio zuti karton u prvom dijelu i tako se "izbacio" iz uzvratnog meca vec tada. Onda je u drugom dijelu imao jos jedan svoj momenat. Dobro je prosao jednog igraca Genka a onda je imao samog Vukica na nekih 18-19 metara od gola sa desne strane, umjesto pasa pokusao je opet driblingom i tu je prvo pogrijesio, izgubio je loptu. U nastavku akcije nepotrebno i prilicno glupo pravi grub prekrsaj i opravdano dobija drugi zuti karton.

Nakon toga izlazi Scepovic koji je mozda trebao vec na poluvremenu biti zamjenjen a ulazi Tomic. Odmah po ulasku nakon kornera Tomic je vratio loptu skoro do peterca a Ilic odlicno odreagovao ali nazalost precka. Nakon toga i gol Tomica. Nisam bas jasno vidio zbog sranja od streama ali mislim da je Eduardo pokusao a Tomic natrcao na odbijenu i poslao je u mrezu, opet ponavljam da nisam jasno vidio. Genk je izjednacio iz penala. Mozda je mogao sudac svirati i offside ali nije i tu je kraj price. Vossen je bio siguran za 1:1.

Sve bi bilo dobro da je ostalo ovako ali onda ona sudijska nadoknada i pad koncentracije kod igraca Partizana. Prije toga Vossen je izasao a usao Ogunjimi koji je i iskoristio jednu dobru loptu i lobovao istrcalog Stojkovica. Steta! U drugom mecu ocekujem Jovancica od prve minute umjesto Scepovica kojeg treba izgleda malo "ohladiti" klupom. Kamari treba objasniti malo da se na svojoj poziciji ne moze zajebavati driblinzima jer ih je veceras imao dva-tri a svaki put bi gubio loptu osim toga nije bio los. :mrgreen: Rnic hmmmm na tribine u uzvratu. Volkov odlican zaista, odlican u odbrani a u napadu se ubacivao dosta ali cesto ga Vukic i Ilic nisu vidjeli tako da je moglo i bolje ali se momak pokazao kao odlicno pojacanje.
R.I.P

MIRZA RASCIC

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 jul 2011, 22:57

Nisam gledao utakmicu, ali vidim da je svašta bilo, 2 crvena, preokreti... Biti će gadno u uzvratu, ima Partizan relativno povoljan rezultat ali jedna nesmotrenost u Beogradu će ih skupo koštati.
Стјепан " je napisao/la:Odlično. :) Edu sjajan večeras. Sad mirno privest ovo kraju,kad se samo sjetim nekih komentara,kako su belgijanci bolji itd.

Ako Rangers ispadne onda u 4. pretkolu status nositelja dobija Rosenborg jer su prvi ispod 'crte', naravno ako prođu.

Rangers 56,028
Kopenhagen 51,111
BATE 23,216
Maccabi 21,400
Dinamo 20,224
-----------------------
Rosenborg 19,375
Partizan 15,850
APOEL 13,124
Wisla 10,183
Sturm 8,640
...što je više lome to je volim jače...

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 26 jul 2011, 23:11

Pokazalo se da Genk nije bauk kako je bio predstavljen medju mnogima.

Cak bih rekao da je i slabiji od proslogodisnjeg Anderlechta, a na momente su delovali kao seoska ekipa.

Stanojevic je postavio dobru taktiku,ali je posle izmenama pokvario utisak.

Nejasno mi je zasto je izveo Brazilca,bio je najbolji na terenu.

Jedino logicno objasnjenje je to da nije fizicki spreman za celu utakmicu.

Babovic je jos jednom pokazao da ima manjak inteligencije i da je beskoristan u mecevima gde se forsira nesto brzi tempo.

Ovaj mec je pokazao da je Genk najtanji u odbrani,a ista situacija je kod desnog dela Partizanove odbrane.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 26 jul 2011, 23:12

jacky09 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali vidim da je svašta bilo, 2 crvena, preokreti... Biti će gadno u uzvratu, ima Partizan relativno povoljan rezultat ali jedna nesmotrenost u Beogradu će ih skupo koštati.
Стјепан " je napisao/la:Odlično. :) Edu sjajan večeras. Sad mirno privest ovo kraju,kad se samo sjetim nekih komentara,kako su belgijanci bolji itd.

Ako Rangers ispadne onda u 4. pretkolu status nositelja dobija Rosenborg jer su prvi ispod 'crte', naravno ako prođu.

Rangers 56,028
Kopenhagen 51,111
BATE 23,216
Maccabi 21,400
Dinamo 20,224
-----------------------
Rosenborg 19,375
Partizan 15,850
APOEL 13,124
Wisla 10,183
Sturm 8,640
Hmm,a zar koeficijent ne preuzima onaj ko izbaci nositelja (do kraja kvalifikacija) ? Ili sam ja to nešto krivo skontao :) kad je izvlačenje za 4.pretkolo ? Sad u petak između utakmica ili kasnije?
it's football day

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 jul 2011, 23:13

Ne, mislim da je izvlačenje posle uzvrata.
...što je više lome to je volim jače...

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 26 jul 2011, 23:22

jacky09 je napisao/la:Ne, mislim da je izvlačenje posle uzvrata.
Da,sad sam pogledao,izvlačenje je 5.augsta..
it's football day

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 26 jul 2011, 23:24

Baboon je napisao/la: Hmm,a zar koeficijent ne preuzima onaj ko izbaci nositelja (do kraja kvalifikacija) ? Ili sam ja to nešto krivo skontao :) kad je izvlačenje za 4.pretkolo ? Sad u petak između utakmica ili kasnije?
To je slucaj kad se izvlace parovi za sljedece kolo prije nego je ovo zavrseno. Npr. Borac je bio nosilac u izvlacenju za 3. kolo zbog Makabijevog koeficijenta jer je izvlacenje bilo prije revans utakmice.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.