AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 12 maj 2012, 03:19

Warrick je napisao/la:
meskalin je napisao/la:ako je iko bio rednova mustraija Milanova onda je to Bayern :)
sad citam Allegri je izmedju Gatta i Flaminia izabrao ovoga drugog.... ne znam samo da nosioci tima iduce godine ne budu Muntari, Princ, Montolivo, Traore, Aqvilani, jer realno gledajuci osim Princa nema tu neke svjetske klase...a gdje su bekovi i centarhalf
Polako,polako burazere dok se zavrsi sa ovim ostalim oko ugovora,pa onda ide najavljivanje cijelo ljeto hahahahahaahah,samo sto ce sad biti mister y hahaha
Ne znam ja sam nesta siguran da ce Silvio uloziti para..a Aquaman se vraca u Liverpool
Brate s onih 500 000 000 kazne od prosle godine mogao je cilu upravu Barce poslati na Una regatu ;)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 maj 2012, 09:12

This is not REVOLUTION ! - THIS IS EVOLUTION !!!

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 maj 2012, 09:56

Je li ovo ide i Van Bommel
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 12 maj 2012, 09:56

baresi#6 je napisao/la:
Juve, Del Piero salutes Milan fans: "opponents but never enemies"

slika

Beautiful gesture of the captain of Juventus, Alessandro Del Piero on his facebook page that greets AC Milan players who are leaving the football and the Rossoneri: "Sandro, Rino, Goofy, Clarence companions and / or opponents but never enemies. Happy to have played with and against you. I respect you, guys. Ale ".
bio i ostao gospodin.
Eh moj pinta, da je više sl. ljudi na svim stranama, ali u gadnom vremenu živimo.

Ja ne znam hoću li moći sutra gledati.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 maj 2012, 10:01

Antonio Cassano, izvodi iz konferencije za štampu

-Pato je potencijalno drugi najbolji fudbaler na svetu, posle Messi-ja. Nadam se da će njegovoj seriji povreda doći kraj i da će se vratiti još bolji nego što je bio.

-Znam da pričam samo o fudbalu, nemam alternativu. Pratim sve šampionate. Povremeno se svađam sa svojom ženom, jer bih stalno gledao fudbal na televiziji.

-Ovde u Milanu te maze i paze, kao da si car. Ko ode iz Milana, brzo se pokaje.

-Rekao sam već kada sam stigao, a evo i sada ponavljam: Milan je "Top", iznad Milana nema ničega... samo nebo.

-Berlusconi mi je, kada sam stigao u Milan, rekao: "Šta god da ti zatreba, evo ti moj broj telefona, pozovi me u bilo koje doba dana ili noći".

-Odlično sam se osećao. Bio sam zadovoljan što sam igrao protiv Rome, iako nisam bio na terenu od početka. Bio sam dobro raspoložen i u avionu sam pravio haos. Međutim, kada smo odlazili sa aerodroma, u autobusu, odjednom je počelo da mi se vrti u glavi i nisam dobro video na levom oku. Doktor mi je rekao: "Vodim te u bolnicu". Ja nisam hteo da idem, pa smo se raspravljali pola sata. Kada me ja napokon ubedio, na putu do bolnice, počeli su problemi sa govorom. Mozak mi je radio, mogao sam da razmišljam, ali reči nisu izlazile iz usta. Tada sam počeo da mislim na svog sina. Želeo sam da ga vidim makar još jedanput, a posle... (suze)

-Nisam vernik i ranije sam mnogo psovao. Ali, sada, posle operacije na srcu, nikako ne uspevam da opsujem.

-Čestitke Juventusu, ali da nismo imali milijardu povreda, osvojili bismo titulu sa 6-7 bodova prednosti, jer smo ubedljivo najjači tim u Italiji.

-Ja i Ibra smo dva otkačena tipa, ali između nas postoji određeni "feeling". Volimo da igramo zajedno, onako kako se nama dopada. 8-)

-Žao mi je saigrača koji odlaze. Pokajaće se brzo, iako jeste tačno da dođe trenutak kada treba reći "dosta je bilo", kao što je juče Nesta objasnio. Što se njega tiče, mislim da je još mogao Milanu da bude od koristi, ali... Poštujemo njegovu odluku, mada bih ja voleo da mogu da ga nateram da se predomisli.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 maj 2012, 10:18

Omerovic je napisao/la:HAZARD:"REKAO SAM NE INTERU, MILAN MI JE OBEĆAO DA ČEMO SE SASTATI NA KRAJU SEZONE!" :)
Je li ovo istina ,gdje si ovo procito link
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 maj 2012, 10:46

Gennaro Ivan Ramiro Gattuso

slika

slika

slika
_________________________________________________________________________________________________

Filipo Pippo Inzaghi

slika

slika

slika
_________________________________________________________________________________________________

Alesandro Sandro' Nesta

slika

slika

slika

Clarence Seedorf

slika

slika

slika

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 12 maj 2012, 11:02

Milan sam zavolio vjerovatno radi ovih igrača. Nešto me privuklo u tom luđačkom pogledu Gattusa, u 3x ofsajdima 1 golu Pippa, sjajnoj tehnici Sedorfa, borbenosti Neste..

Ovo je prvi put da se dešava ovakva smjena generacija od kada pratim jedan klub. Mnogo su dali Milanu i hvala im, ali bih bio sretniji da karijeru završe upravo u Milanu pa da dobiju neke od pozicija u klubu ( kad nije Maldini, ne znam bi li i oni, al eto.. )

Teško će biti gledati taj oproštaj, valjda će se i Curva Sud potruditi da ih dostojno isprati. :cry:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 maj 2012, 11:37

Ne mogu da vjerujem da Rino ode :- (((((((((((((((((((((((((((((((

LJUDNA je zasluzio ulicu u svakom dijelu Milana !!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 maj 2012, 11:49

Filippo Inzaghi :cry: , Gennaro Gattuso, Alessandro Nesta, Clarence Seedorf ! <3

Velikani, jednostavno legende Milana. Nisam se ovako osjećao ni kada se oprostio Paolo Maldini, ili kada je Pirlo napustio ACM i otišao put Torina u Juventus... Jbg, toliko su mi prirasli srcu i ostavili neizbrisiv i dubok trag u Milanu da ih je nemoguće tako olako zaboraviti. Posebno mi je žao Pippa, čovjeka koji je učinio fudbal boljim, zajedno s mnogim veličinama ovog sporta i postigao niz nevjerovatnih golova zbog čega mu se i dan-danas divim i poštujem ga. Međutim, došlo je vrijeme za promjene i podmlađivanje, što će reći da u klub treba dovesti provjerene igrače koji neće biti stariji od 27 godina (ja lično ne bih dovodio više od 2,3 preko 25) i koji će u budućnosti, zajedno s mladim snagama, činiti okosnicu Rossonera i koji će donijeti još mnogo trofeja i radosti Milanistima. Također, nadam se da će svi ovi igrači dobiti dostojan oproštaj u utakmici protiv Novare, koju ću s užitkom ispratiti i nadati se golovima i vanserijskim potezima stare garde. ;)

Postoje mnoge glasine oko pojačanja, al' ja više ne vjerujem dok navodne prinove ne stave potpis na ugovor i dok se njihov angažman ne obznani. Monto i Traore su kaparisani, a vjerujem da će biti kvalitetne prinove, pogotovo dugo vremena očekivani Ricardo. Vjerovatno stiže i Astori, tako da ćemo imati alternativu i u zadnjoj liniji po boku. Naravno, to nisu pojačanja kakva želimo, al' mora se ići postepeno.

Također, ove glasine oko Hazarda su, po meni, krajnje neosnovane, tim više jer je ta priča davno isfurala i što je i sam Eden dao hint kako će sljedeće sezone igrati u plavom dresu. Dakle, vjerovatno ćemo ga gledati u dresu Man. City-a. Ipak, možda @Omerovic zna nešto više od nas (toplo se nadam da to nisu novembarske špekulacije o prelasku odličnog Belgijanca u Italiju, tada je bilo neizvjesno u koji klub iz grada Milana :mrgreen: ).

Eto, ostaje da čekamo do završetka sezone; uzbudljiv prelazni rok je pred nama. Nije isključeno ni da se Allegriju zatrese stolica, a iskreno se nadam da će, u tom slučaju, njegovo mjesto uprazniti dobar i iskusan stručnjak.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 12 maj 2012, 13:36

sem njih izgleda da i Zambrota ode...tako je barem najavio Boateng na twitteru... ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 maj 2012, 14:43

Van Bommel također odlazi :cry: :cry:

slika

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 maj 2012, 14:50

IlPrincipe je napisao/la:Van Bommel također odlazi :cry: :cry:

slika
Vidi ga :( ,znaci sigurno odlaze : Nesta,Van Bommel ,Seedorf,Gatusso,Inzaghi jos se njima mozda pridruzi Zambrota ,sta ce biti sa Mesbahom ,Aquilanijem ,Muntarijem i Maxi Lopezom ,Merkelom i Strasserom da li ko zna :?:
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 maj 2012, 15:05

[youtube][/youtube]

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 12 maj 2012, 15:12

Hahahah necemo iduce sezone ni prvih 11 moci sastavit kako je krenulo :mrgreen:
Drago mi je sto NAPOKON odlaze ovi penzioneri, vrijeme da se nesto mijenja !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 12 maj 2012, 15:26

Milan je potvrdio da je osigurao dovodjenje Montoliva... ;)

"Nesta and Inzaghi will probably start from the bench tomorrow. The others that are leaving will start."Allegri.

Gattuso priznao da bi volio igrati za Rangerse ali to je izgleda nemoguće...

Van Bommel ide najvjerovatnije u PSv...

pročitah interesantan komentar jednog neutralnog lika na jednom forumu..."Milan are replacing their classy legends with mediocre pricks."
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 maj 2012, 15:46

Nadam se da ce se Montolivo pokazati kao Nocerino

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 maj 2012, 18:16

odlična vijest u vezi montoliva. već je dokazan igrač naročito za reprezentaciju zadnje vrijeme.

pato je pozvan u reprezentaciju.

kaladze se oprašta također i bavit će se politikom. veliki igrač i veliki čovjek, hvala mu za sve.

slika

slika

slika

slika

ciao campioni grazie di tutto!
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 12 maj 2012, 20:25

slika

Da nam je opet ova ekipa, u najboljim danima ..
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 maj 2012, 20:58

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

sutra u 15h na san siru protiv novare oproštajna utakmica za gigante poput neste, seedorfa, gattusa, inzaghija, zambrotte...
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.