FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar
Ako je to ugovor s produzenjem onda ok,ako nije,ne valja
hvala na info
hvala na info
Pa nije Osim glup dati nekom kontrakt na sest mjesici (pogotovo mladom perspektivnom).. Nismo mi ko neki klub...SarajlijaTM je napisao/la:Ako je to ugovor s produzenjem onda ok,ako nije,ne valja
hvala na info

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ovako sam ja shvatio što ne mora da znači da je tako ali poznavajući Osima 100% nije samo na pola godine.SarajlijaTM je napisao/la:Ako je to ugovor s produzenjem onda ok,ako nije,ne valja
hvala na info
- BegBasagic
Neznam stvarno to oko ugovora, medjutim u Smederevu i dalje racunaju na njega i koliko ja znam ima ugovor sa njima, jer je u Smederevo dosao tek u julu prosle godine, poznajem Ognjena Karišika menadzera Dejana, i znam da je zakuhao sa ljudima iz FK Smederevo i to opasno, inace nista cudno za njegaSarajlijaTM je napisao/la:@beg basagic
Po tvojim komentarima se vidi da znas malo vise o ovom obucini,pa nam reci sta vise o tom ugovoru na pola godine.
Jel mu to mi trebamo da se probije gdje dalje ili sta?
Ko nije htio duzi ugovor,on il amar?

"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
Alexandre Dumas
- BegBasagic

"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
Alexandre Dumas
- inacefindecko
- Kontakt:
Jamak kapiten 

Stanic isto kao malo djete, stoji i dere se, a Hajrudin Djurbuzovic samo: Sssschhh
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Koliko ce te dati para za Obucinu?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
0 kmSarajlijc@ je napisao/la:Koliko ce te dati para za Obucinu?
Doci ce kod nas na posudbu pola godine ako se pokaze potpisat ce...nesto slicno ko sesar kad je otisao od vas...Sarajlijc@ je napisao/la:Koliko ce te dati para za Obucinu?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Aha, posto je jos mlad cini mi se ide ona naknada za treniranje ili kako vec.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Pocetak je priprema, igraci, AO i ostatak struke se polako privikavaju na radnu "kolotecinu"...
Treba malo vremena na pocetku da se posloze stvari.
Lose je vrijeme na pripremama, kisa i hladno. Kvesa je novi reprezentativac, sto podize ekipu i atmosferu na jedan visi nivo, cekaju se eventualni transferi Adila i Svrake, a kao lideri na tabeli i tim koji je ogledalo u posljednjih nekoliko godina na nasoj fusbalskoj sceni, imamo i najvecu paznju...
Mislim da svi znamo da na pripemama svaki igrac koji je pozvan dobije svoju priliku, tako da nije upitno i za ove pripreme...jako mi je drago sto su danas u prvoj pripremnoj utakmici golove postigli Obucina i Hodzic, lijevo krilo, napadac jer ako nastave tako, mogu biti od velike pomoci u napadackim opcijama, dati dodatnu sirinu, mada su jos uvijek jako mladi.
S druge strane bi volio, kad bi se mozda podjednako uigravale (po jedno poluvrijeme) varijante sa Svrakom na sredini terena pa sa Tomicem ili nekim drugim na njegovom mjestu, ako je Svraka blizu transfera vani, ali pripreme su tek pocele...
P.S. Vrijeme je u Hercegovini katastrofa (zivim blizu), nista bolje nego u ostatku zemlje
Lose je vrijeme na pripremama, kisa i hladno. Kvesa je novi reprezentativac, sto podize ekipu i atmosferu na jedan visi nivo, cekaju se eventualni transferi Adila i Svrake, a kao lideri na tabeli i tim koji je ogledalo u posljednjih nekoliko godina na nasoj fusbalskoj sceni, imamo i najvecu paznju...
Mislim da svi znamo da na pripemama svaki igrac koji je pozvan dobije svoju priliku, tako da nije upitno i za ove pripreme...jako mi je drago sto su danas u prvoj pripremnoj utakmici golove postigli Obucina i Hodzic, lijevo krilo, napadac jer ako nastave tako, mogu biti od velike pomoci u napadackim opcijama, dati dodatnu sirinu, mada su jos uvijek jako mladi.
S druge strane bi volio, kad bi se mozda podjednako uigravale (po jedno poluvrijeme) varijante sa Svrakom na sredini terena pa sa Tomicem ili nekim drugim na njegovom mjestu, ako je Svraka blizu transfera vani, ali pripreme su tek pocele...
P.S. Vrijeme je u Hercegovini katastrofa (zivim blizu), nista bolje nego u ostatku zemlje
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Zaista fino receno, hvala majstore..crown je napisao/la:Pocetak je priprema, igraci, AO i ostatak struke se polako privikavaju na radnu "kolotecinu"...

Prica se da bi neki crnac sa obale slonovace trebao na probu....napadac...
Meni sve Drogba pred ocima

Nisam mogao da odolim, a gdje je pečat xD

e sad sam skontao , znaci Adil ima ponudu iz kine i to je sigurno Shangai Senhua. Nama Drogba njima Adilnime_tm87 je napisao/la:Prica se da bi neki crnac sa obale slonovace trebao na probu....napadac...

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
igrači želje nemaju pečat, igrači želje nemaju prava.Zekoo je napisao/la:Nisam mogao da odolim, a gdje je pečat xD

Odlazi Safete.
Ma nista to, moraju nam doplatiti , nismo ni mi vise budaleZZtop10 je napisao/la:e sad sam skontao , znaci Adil ima ponudu iz kine i to je sigurno Shangai Senhua. Nama Drogba njima Adilnime_tm87 je napisao/la:Prica se da bi neki crnac sa obale slonovace trebao na probu....napadac...
Meni sve Drogba pred ocimaTo je to.
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
Cini mi se da je i došao na preporuku nekog iz Austrije a pošto imamo dobre i prijateljske vezeSarajlijc@ je napisao/la:Aha, posto je jos mlad cini mi se ide ona naknada za treniranje ili kako vec.

Einigkeit und Recht und Freiheit
- pintol_TM87
- Kontakt:
Nego gledam ove sastave i nema Svrake..jesam li ja nesto propustio ili?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.