reks je napisao/la:DzoleZeljo je napisao/la:crown je napisao/la:Pocetak je priprema, igraci, AO i ostatak struke se polako privikavaju na radnu "kolotecinu"...
Treba malo vremena na pocetku da se posloze stvari.
Lose je vrijeme na pripremama, kisa i hladno. Kvesa je novi reprezentativac, sto podize ekipu i atmosferu na jedan visi nivo, cekaju se eventualni transferi Adila i Svrake, a kao lideri na tabeli i tim koji je ogledalo u posljednjih nekoliko godina na nasoj fusbalskoj sceni, imamo i najvecu paznju...
Mislim da svi znamo da na pripemama svaki igrac koji je pozvan dobije svoju priliku, tako da nije upitno i za ove pripreme...jako mi je drago sto su danas u prvoj pripremnoj utakmici golove postigli Obucina i Hodzic, lijevo krilo, napadac jer ako nastave tako, mogu biti od velike pomoci u napadackim opcijama, dati dodatnu sirinu, mada su jos uvijek jako mladi.
S druge strane bi volio, kad bi se mozda podjednako uigravale (po jedno poluvrijeme) varijante sa Svrakom na sredini terena pa sa Tomicem ili nekim drugim na njegovom mjestu, ako je Svraka blizu transfera vani, ali pripreme su tek pocele...
P.S. Vrijeme je u Hercegovini katastrofa (zivim blizu), nista bolje nego u ostatku zemlje
Zaista fino receno, hvala majstore..

Slažem se .korektan post . ali razlog mog citiranja je ovaj P.S,Ovo me podsjetilo na prošlogodišnje zimske pripreme i silan snijeg,selidbe i nemogućnost adekvatnih priprema .Nadam se da se na ovu besparicu neće još nakalemiti i loši vremenski uslovi.Dobre pripreme su nam zaista neophodne i stvarno se nadam da će nas vrijeme pripaziti.Nisam optimista kad su neka pojačanja u pitanju.realnost je očigledna .Titula ili titule kako god je preduslov našeg napretka odnosno kontinuiteta istog
U ovo doba godine vrijeme zaista moze utjecati na adekvatnost priprema...danas je, nakon duze vremena, vrijeme stabilno kad su padavine u pitanju, sunce, lijepo ali puse jak vjetar, tako da s jedne strane kisa, blato i skliski tereni pa se trebaju cuvati povreda ili nekih nezgoda, pa danas vjetar sto otezava igranje utakmica, uigravanje...najvaznije je da se ne dese povrede ili nezgode igracima, pa da propuste veci dio priprema, a vjerujem da ce vrijeme biti ok kasnije