Po mom misljenju:BosniaBoston je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:32Tesko. I zrinjski i borac su nezgodni. Bit ce tijesno sa te 2 ekipe
1. Željkan
2. Zrinjski
3. Borac
Mi, Velež i Široki ćemo ganjati to mjesto za evropu.
Po mom misljenju:BosniaBoston je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:32Tesko. I zrinjski i borac su nezgodni. Bit ce tijesno sa te 2 ekipe
Ma da nam nisu poklonili titulu, ko zna da li bismo i drugi bili.
Nadigrao bih i ja Dudica sa Zvonicem u odbrani i Bobicem na golu. Manev, koji je bio top 3 stopera lige, je krpio 80% za Zvonicem koji ima blazi stepen retardacije. Kada ostanes bez takvog igraca, a pri tome imas bekove koji igraju te pozicije silom prilika, sta drugo mozes ocekivati? I da ne spominjem Hasanovica, jedinog destruktivca u ekipi, koji prekine bruku napada prije nego sto dodju do Zvonica. Nazalost ali jbga, mislim da nam je prizemljenje doslo u pravo vrijeme. Ne volim kad se najavljuju neke stvari, europa itd, a usao si sa 30% slabijom ekipu u sezonu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:20Vidjet cemo kad zagusti..Osim je na vrlo lak nacin nadmudrio Dudica, i iskreno mislio sam da ce Dudic bolje postaviti ekipu, ali treba on jos pure..Zeljo je bio dobar danas, 442 formacija im jako dobro pase, pogotovo jer imaju 2 razlicita tipa napadaca
Steta za njih sto ce im vjerovatno otici Lendric pa nece imati sirine za tu formaciju
Evidentno je da zeljo i nije fizicki nesto dobar
Vidjet cemo. Ko ce s vama realno, jaci ste od Arsenala...Zip je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:35Kad se oni vrate, nema sumnje da cete opet vidi vicesampioni...zeljovac21 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:32Ma nije ovo najjaci sastav Zelje bio veceras. Alispahic, Stilic, Bojo, Veselinovic su falili.
Majku, sestru, i sav ostali zenski spol seljacino iz ljutog doca
Zaboravio sam napisati da ste totalno fulili sa zamjenama Fajica i Maneva..ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑02 avg 2020, 01:09Nadigrao bih i ja Dudica sa Zvonicem u odbrani i Bobicem na golu. Manev, koji je bio top 3 stopera lige, je krpio 80% za Zvonicem koji ima blazi stepen retardacije. Kada ostanes bez takvog igraca, a pri tome imas bekove koji igraju te pozicije silom prilika, sta drugo mozes ocekivati? I da ne spominjem Hasanovica, jedinog destruktivca u ekipi, koji prekine bruku napada prije nego sto dodju do Zvonica. Nazalost ali jbga, mislim da nam je prizemljenje doslo u pravo vrijeme. Ne volim kad se najavljuju neke stvari, europa itd, a usao si sa 30% slabijom ekipu u sezonu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:20Vidjet cemo kad zagusti..Osim je na vrlo lak nacin nadmudrio Dudica, i iskreno mislio sam da ce Dudic bolje postaviti ekipu, ali treba on jos pure..Zeljo je bio dobar danas, 442 formacija im jako dobro pase, pogotovo jer imaju 2 razlicita tipa napadaca
Steta za njih sto ce im vjerovatno otici Lendric pa nece imati sirine za tu formaciju
Ma nije to bila puno bolja ekipa vjeruj mi nego je Zeljo igrao na rezultat, 3-0 vode, mi losi jasta ce se nego cuvat ljudi. Treba biti realan. Da Mulic nije fulio onaj zicer na pocetku mozda bi otisla utakmica u drugom smjeru ali jbga, da je babi muda...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 01:15Zaboravio sam napisati da ste totalno fulili sa zamjenama Fajica i Maneva..ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑02 avg 2020, 01:09Nadigrao bih i ja Dudica sa Zvonicem u odbrani i Bobicem na golu. Manev, koji je bio top 3 stopera lige, je krpio 80% za Zvonicem koji ima blazi stepen retardacije. Kada ostanes bez takvog igraca, a pri tome imas bekove koji igraju te pozicije silom prilika, sta drugo mozes ocekivati? I da ne spominjem Hasanovica, jedinog destruktivca u ekipi, koji prekine bruku napada prije nego sto dodju do Zvonica. Nazalost ali jbga, mislim da nam je prizemljenje doslo u pravo vrijeme. Ne volim kad se najavljuju neke stvari, europa itd, a usao si sa 30% slabijom ekipu u sezonu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:20Vidjet cemo kad zagusti..Osim je na vrlo lak nacin nadmudrio Dudica, i iskreno mislio sam da ce Dudic bolje postaviti ekipu, ali treba on jos pure..Zeljo je bio dobar danas, 442 formacija im jako dobro pase, pogotovo jer imaju 2 razlicita tipa napadaca
Dudiceva krivica je i odabir prvih 11..kad je napravio 4 izmjene to je bila punoo bolja ekipa..
Mulic je silovit na sutu, ali jako je spor i trom i svaku akciju je usporio..onaj stoper sto vam je dosao je komedija bio veceras..prvi gol je neobjasnjiva greska 2 stopera..ne mozes nikako onako ostaviti igraca, ama bas nikako..
A Halilovicem necete fuliti..veoma dobar igrac, koji se dokazao i kod nas, a bio je solidan i u inostranstvu..ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑02 avg 2020, 01:25Ma nije to bila puno bolja ekipa vjeruj mi nego je Zeljo igrao na rezultat, 3-0 vode, mi losi jasta ce se nego cuvat ljudi. Treba biti realan. Da Mulic nije fulio onaj zicer na pocetku mozda bi otisla utakmica u drugom smjeru ali jbga, da je babi muda...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 01:15Zaboravio sam napisati da ste totalno fulili sa zamjenama Fajica i Maneva..ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑02 avg 2020, 01:09
Nadigrao bih i ja Dudica sa Zvonicem u odbrani i Bobicem na golu. Manev, koji je bio top 3 stopera lige, je krpio 80% za Zvonicem koji ima blazi stepen retardacije. Kada ostanes bez takvog igraca, a pri tome imas bekove koji igraju te pozicije silom prilika, sta drugo mozes ocekivati? I da ne spominjem Hasanovica, jedinog destruktivca u ekipi, koji prekine bruku napada prije nego sto dodju do Zvonica. Nazalost ali jbga, mislim da nam je prizemljenje doslo u pravo vrijeme. Ne volim kad se najavljuju neke stvari, europa itd, a usao si sa 30% slabijom ekipu u sezonu.
Dudiceva krivica je i odabir prvih 11..kad je napravio 4 izmjene to je bila punoo bolja ekipa..
Mulic je silovit na sutu, ali jako je spor i trom i svaku akciju je usporio..onaj stoper sto vam je dosao je komedija bio veceras..prvi gol je neobjasnjiva greska 2 stopera..ne mozes nikako onako ostaviti igraca, ama bas nikako..
Ako dodje Emir Halilovic, lijevi bek i vjerujem da ce Dudic stopera traziti vec ujutro mozda bi i mogli nadati se nekom 5 mjestu ove godine.
Mi smo seko doprvaci
Eto obecao je da dolazi, pao je dogovor prije 2 3 sedmice. Cekamo da gore raskine ugovor i navodno dolazi u Mostar, ali ovdje u nasoj kukuz ligi me vise nista ne moze iznenaditi. Ja bih dao svih 11 sto su danas igrali za oporavljenog Hasanovica i Maneva ali jbga.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 01:31A Halilovicem necete fuliti..veoma dobar igrac, koji se dokazao i kod nas, a bio je solidan i u inostranstvu..ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑02 avg 2020, 01:25Ma nije to bila puno bolja ekipa vjeruj mi nego je Zeljo igrao na rezultat, 3-0 vode, mi losi jasta ce se nego cuvat ljudi. Treba biti realan. Da Mulic nije fulio onaj zicer na pocetku mozda bi otisla utakmica u drugom smjeru ali jbga, da je babi muda...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 01:15
Zaboravio sam napisati da ste totalno fulili sa zamjenama Fajica i Maneva..
Ako dodje Emir Halilovic, lijevi bek i vjerujem da ce Dudic stopera traziti vec ujutro mozda bi i mogli nadati se nekom 5 mjestu ove godine.
Najbolje sacekati zvanicno..Fatos je isto s nama sve dogovorio, i na kraju se ispali u WisluManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑02 avg 2020, 01:42Eto obecao je da dolazi, pao je dogovor prije 2 3 sedmice. Cekamo da gore raskine ugovor i navodno dolazi u Mostar, ali ovdje u nasoj kukuz ligi me vise nista ne moze iznenaditi. Ja bih dao svih 11 sto su danas igrali za oporavljenog Hasanovica i Maneva ali jbga.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 01:31A Halilovicem necete fuliti..veoma dobar igrac, koji se dokazao i kod nas, a bio je solidan i u inostranstvu..ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑02 avg 2020, 01:25
Ma nije to bila puno bolja ekipa vjeruj mi nego je Zeljo igrao na rezultat, 3-0 vode, mi losi jasta ce se nego cuvat ljudi. Treba biti realan. Da Mulic nije fulio onaj zicer na pocetku mozda bi otisla utakmica u drugom smjeru ali jbga, da je babi muda...
bombaysaphire je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:03Zašto je Darko Vojvodić obučen kao da radi kod Pirije u Esmeraldi ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.