Preselit ćemo se i mi na federalnu ligu i pisati s njima.
Ovdje im neće dati ostali, osjetljivi.
Mi vas nikad nećemo prestat ponižavati.
Preselit ćemo se i mi na federalnu ligu i pisati s njima.
doci ce ba pare od Hadziahmetovica
Znate li napisati post bez da uvrijedite nekog tipa degenerik i slicno? Bas malogradjani,svaka diskusija od od nemoci pocne i zavrsi sa uvredama.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 dec 2023, 11:25Pa buraz pitao te jer sam se raspravljao sa drugim i ti odjednom uletio u raspravumosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 11:21Otkud ti u diskusiji?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 dec 2023, 11:19Jeli moguce da je onaj degenerik dva puta citirao isti post![]()
![]()
Haha to me ovaj naucnik pitao juce hhaha i to zamislite na forumu.![]()
Sada sam samo upratio da si dva puta citirao isti post![]()
Kako si lud hahahahaha
Ne bih dao onaj osjecaj kad zeljkan iz kola u kolo zijani a ja fino napravim kaficu, zapalim, udjem na forum i citam sprdancije na njegov racun ni za sta na svijetu. Obecavamo!!!
Jeste, dva su moguća razloga za tako nešto:CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 dec 2023, 11:19Jeli moguce da je onaj degenerik dva puta citirao isti post![]()
![]()
Vidi kako je pametan ljubi majka. Moras samo uvrede pojacati,ne stoji ti uz karakter da glumis kulturu.Balorda je napisao/la: ↑18 dec 2023, 12:06Jeste, dva su moguća razloga za tako nešto:CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 dec 2023, 11:19Jeli moguce da je onaj degenerik dva puta citirao isti post![]()
![]()
1. Jutrošnja terapija je bila jaka, pa je zaboravio da je već jednom odgovorio na taj post
2. Jutrošnja terapija je bila jaka, pa se zaboravio logovati sa drugim profilom da bi odgovorio na taj post
bijedu iz doline dugova cemo akoBogda gledati u Federalnoj
HAHA HAHA HAHA
Sidje beogradjanin
Tu je.