Nije zajebancija, više love na racunu UNTM 87, nego UG FK Zeljeznicar.egocentrik je napisao/la: ↑18 dec 2023, 13:32Kod vas se navijaci malo pitaju malo ne pitaju. Jesi li upoznat sa gro grupe? Mislim da nisi jer ne djelujes ko da imas veze s bilo cim, ovcica za sisanje, qrva za redaljku to si ti i vecina "obicnih" navijaca ono sto cujete to vam je amin jer svojom glavom ne razmišljate. Jedno konkretno pitanje, koliko je navijaca iz grogrupe otislo u privatluk dok je ove upraveNoDi80 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 13:01Kako nije Ismir vam je uveliko ispred klubamosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:50
Nama niko nije ispred kluba kao vama Amaw. Husrefa smo mi tjerali jer smo imali razlog,vama vase nama nase,radite sta hocete. Da imate ciste namjere kao grupa davno bi bi isplivali,nego ste Misimovica otjerali zarad licnih interesa to i budale znaju. Tad su vam smetali rezultati a sada ste na dnu i ne smetaju vam rezultati? Trener vam dobar boda u 5 tekmi nije izvukao,svako normalan bi haos napravio,proteste a kod vas tisina
On se pita i za sve
A ne vi
Ljudi biznise pokrenuli odjednom lova na sve strane a zeljeznicar nikad tanji. Mali fudbal privatizovali pojedini isto tako navijaci, akcije procenti sve u dzepove a klub sve dublje..
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- egocentrik
- Kontakt:
Najgore od svega je sto nista navedeno nije tajna i to prolazi lagano drugarstva jacaju na racun kluba a klub u sunovrat a sto se mene tice nek igraju s Pofalickim derbi nije moja briga niti bi da mogu vagati izmedju titule i njihovog ispadanja izabrao ovo drugo a ko bi nek se zapita.OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 dec 2023, 15:42Nije zajebancija, više love na racunu UNTM 87, nego UG FK Zeljeznicar.egocentrik je napisao/la: ↑18 dec 2023, 13:32Kod vas se navijaci malo pitaju malo ne pitaju. Jesi li upoznat sa gro grupe? Mislim da nisi jer ne djelujes ko da imas veze s bilo cim, ovcica za sisanje, qrva za redaljku to si ti i vecina "obicnih" navijaca ono sto cujete to vam je amin jer svojom glavom ne razmišljate. Jedno konkretno pitanje, koliko je navijaca iz grogrupe otislo u privatluk dok je ove uprave
Ljudi biznise pokrenuli odjednom lova na sve strane a zeljeznicar nikad tanji. Mali fudbal privatizovali pojedini isto tako navijaci, akcije procenti sve u dzepove a klub sve dublje..
Mi idemo naprijed u svakom pogledu ne prate toliko rezultati zbog raznih okolnosti ali ne zaostajemo ni za kim i tu smo u vrhu gdje i pripadamo. Garniture koje su kod nas nekada davno profitirale od kluba su silom otjerane a kod njih je to vec ustaljena procedura.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Logicno pa sjetite se pred Evropske utakmice klub nema za kifle navijaci preko svog udruzenja prodaju majice za utakmicu ...Prodalo se cca 6/8/10K majica po 15/20 maraka kolko je vec bila pa eto skontaj,u to vrijeme klupski fan shop zaradio k.urcinu..OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 dec 2023, 15:42Nije zajebancija, više love na racunu UNTM 87, nego UG FK Zeljeznicar.egocentrik je napisao/la: ↑18 dec 2023, 13:32Kod vas se navijaci malo pitaju malo ne pitaju. Jesi li upoznat sa gro grupe? Mislim da nisi jer ne djelujes ko da imas veze s bilo cim, ovcica za sisanje, qrva za redaljku to si ti i vecina "obicnih" navijaca ono sto cujete to vam je amin jer svojom glavom ne razmišljate. Jedno konkretno pitanje, koliko je navijaca iz grogrupe otislo u privatluk dok je ove uprave
Ovo će biti obaveza svakog navijača koji bude došao na utakmicu, bez obzira na kojoj tribini boravio!
Da bi akcija bila uspješnija i da bi se olakšalo svima, u The Maniacs Shopu u prodaju će biti puštene plave majice sa različitim dizajnima i bit će prodavane po promotivnoj cijeni.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zbog sinocnjeg napada na mene, sve u reziji NoDija, ja se odjavljujem sa foruma do daljnjeg. Pojedini moraju shvatit da sam ja u vjeri i da mi to ne dozvoljava da se ja nekom sada inatim i ostalo. Jednostavno cu se odjavit i smanjit tenzije, ali nikad oprostit necu. Moja djevojka je sinoc pretrpila veliki strah ali eto ja sam i kriv radi ovog svega sto se desilo… Puno srece svim ekipama nek igraju najbolje sto znaju, a vama navijacima zelim sve najbolje nek ste zivi i zdravi, volim vas sve 
nofearhz je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:00Zbog sinocnjeg napada na mene, sve u reziji NoDija, ja se odjavljujem sa foruma do daljnjeg. Pojedini moraju shvatit da sam ja u vjeri i da mi to ne dozvoljava da se ja nekom sada inatim i ostalo. Jednostavno cu se odjavit i smanjit tenzije, ali nikad oprostit necu. Moja djevojka je sinoc pretrpila veliki strah ali eto ja sam i kriv radi ovog svega sto se desilo… Puno srece svim ekipama nek igraju najbolje sto znaju, a vama navijacima zelim sve najbolje nek ste zivi i zdravi, volim vas sve![]()
Sta ima vjerniknofearhz je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:40**** te bog Dzeko u Zelji igrao prije 15 i kusur godina kakve ste vi budale vjecito od stare slave ziviteTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:38Nama Wolfsburg proda kloca ko vi sve te vase talente i antitalente, jos pure Mirva mora pojesti kod Seje da uzme love za jedan transfer ko mi za Dzeku![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Napali te jer si raskrinkao mafiju i napisao u kojoj će minuti pustiti gol.nofearhz je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:00Zbog sinocnjeg napada na mene, sve u reziji NoDija, ja se odjavljujem sa foruma do daljnjeg. Pojedini moraju shvatit da sam ja u vjeri i da mi to ne dozvoljava da se ja nekom sada inatim i ostalo. Jednostavno cu se odjavit i smanjit tenzije, ali nikad oprostit necu. Moja djevojka je sinoc pretrpila veliki strah ali eto ja sam i kriv radi ovog svega sto se desilo… Puno srece svim ekipama nek igraju najbolje sto znaju, a vama navijacima zelim sve najbolje nek ste zivi i zdravi, volim vas sve![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Napisao sam spasio te bog nemas dokaz da sam opsovaoNirton je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:08nofearhz je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:00Zbog sinocnjeg napada na mene, sve u reziji NoDija, ja se odjavljujem sa foruma do daljnjeg. Pojedini moraju shvatit da sam ja u vjeri i da mi to ne dozvoljava da se ja nekom sada inatim i ostalo. Jednostavno cu se odjavit i smanjit tenzije, ali nikad oprostit necu. Moja djevojka je sinoc pretrpila veliki strah ali eto ja sam i kriv radi ovog svega sto se desilo… Puno srece svim ekipama nek igraju najbolje sto znaju, a vama navijacima zelim sve najbolje nek ste zivi i zdravi, volim vas sve
Sta ima vjerniknofearhz je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:40**** te bog Dzeko u Zelji igrao prije 15 i kusur godina kakve ste vi budale vjecito od stare slave ziviteTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:38Nama Wolfsburg proda kloca ko vi sve te vase talente i antitalente, jos pure Mirva mora pojesti kod Seje da uzme love za jedan transfer ko mi za Dzeku![]()
![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne izvlaci se na vjeru. Od bogaranja, pa ostalih psovki, pa do tuči i zelja da gori neki grad...Pamet u glavu i sretni praznici. Da nam se u novoj godini vratis s malo vise pametinofearhz je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:00Zbog sinocnjeg napada na mene, sve u reziji NoDija, ja se odjavljujem sa foruma do daljnjeg. Pojedini moraju shvatit da sam ja u vjeri i da mi to ne dozvoljava da se ja nekom sada inatim i ostalo. Jednostavno cu se odjavit i smanjit tenzije, ali nikad oprostit necu. Moja djevojka je sinoc pretrpila veliki strah ali eto ja sam i kriv radi ovog svega sto se desilo… Puno srece svim ekipama nek igraju najbolje sto znaju, a vama navijacima zelim sve najbolje nek ste zivi i zdravi, volim vas sve![]()

-
- Kontakt:
Ubice nas športski prijatelji nogama
Sretno brate i tebi sve je to sprdancija, nek si mitutankamon1905 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:15Ne izvlaci se na vjeru. Od bogaranja, pa ostalih psovki, pa do tuči i zelja da gori neki grad...Pamet u glavu i sretni praznici. Da nam se u novoj godini vratis s malo vise pametinofearhz je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:00Zbog sinocnjeg napada na mene, sve u reziji NoDija, ja se odjavljujem sa foruma do daljnjeg. Pojedini moraju shvatit da sam ja u vjeri i da mi to ne dozvoljava da se ja nekom sada inatim i ostalo. Jednostavno cu se odjavit i smanjit tenzije, ali nikad oprostit necu. Moja djevojka je sinoc pretrpila veliki strah ali eto ja sam i kriv radi ovog svega sto se desilo… Puno srece svim ekipama nek igraju najbolje sto znaju, a vama navijacima zelim sve najbolje nek ste zivi i zdravi, volim vas sve![]()
![]()
Ziv i izdrav. Naravno, vratit cu se kad dodjem pameti jer ne zelim glavu da izgubim radi foruma.
- TurkishAirlines
Omakne se nekadnofearhz je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:12Napisao sam spasio te bog nemas dokaz da sam opsovaoNirton je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:08nofearhz je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:00Zbog sinocnjeg napada na mene, sve u reziji NoDija, ja se odjavljujem sa foruma do daljnjeg. Pojedini moraju shvatit da sam ja u vjeri i da mi to ne dozvoljava da se ja nekom sada inatim i ostalo. Jednostavno cu se odjavit i smanjit tenzije, ali nikad oprostit necu. Moja djevojka je sinoc pretrpila veliki strah ali eto ja sam i kriv radi ovog svega sto se desilo… Puno srece svim ekipama nek igraju najbolje sto znaju, a vama navijacima zelim sve najbolje nek ste zivi i zdravi, volim vas sve
Sta ima vjernik![]()
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Sta ces na forumu ?! Idi na oteti stadion,gledaj kako vas Sarajlije gaze nogama !!tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:15Ne izvlaci se na vjeru. Od bogaranja, pa ostalih psovki, pa do tuči i zelja da gori neki grad...Pamet u glavu i sretni praznici. Da nam se u novoj godini vratis s malo vise pametinofearhz je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:00Zbog sinocnjeg napada na mene, sve u reziji NoDija, ja se odjavljujem sa foruma do daljnjeg. Pojedini moraju shvatit da sam ja u vjeri i da mi to ne dozvoljava da se ja nekom sada inatim i ostalo. Jednostavno cu se odjavit i smanjit tenzije, ali nikad oprostit necu. Moja djevojka je sinoc pretrpila veliki strah ali eto ja sam i kriv radi ovog svega sto se desilo… Puno srece svim ekipama nek igraju najbolje sto znaju, a vama navijacima zelim sve najbolje nek ste zivi i zdravi, volim vas sve![]()
![]()

Nisam član navijačke grupe Horde Zla !Antikloc je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:22Sta ces na forumu ?! Idi na oteti stadion,gledaj kako vas Sarajlije gaze nogama !!tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:15Ne izvlaci se na vjeru. Od bogaranja, pa ostalih psovki, pa do tuči i zelja da gori neki grad...Pamet u glavu i sretni praznici. Da nam se u novoj godini vratis s malo vise pametinofearhz je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:00Zbog sinocnjeg napada na mene, sve u reziji NoDija, ja se odjavljujem sa foruma do daljnjeg. Pojedini moraju shvatit da sam ja u vjeri i da mi to ne dozvoljava da se ja nekom sada inatim i ostalo. Jednostavno cu se odjavit i smanjit tenzije, ali nikad oprostit necu. Moja djevojka je sinoc pretrpila veliki strah ali eto ja sam i kriv radi ovog svega sto se desilo… Puno srece svim ekipama nek igraju najbolje sto znaju, a vama navijacima zelim sve najbolje nek ste zivi i zdravi, volim vas sve![]()
![]()
![]()
Toliko se smijemo nasem Zeljkanu, da umalo svoju tekmu zaboravismo. Golem li si Zeljkane!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A znamo da nisi ,napisao si. Ti si clan navijacke grupe Djamijski golubovinofearhz je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:23Nisam član navijačke grupe Horde Zla !Antikloc je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:22Sta ces na forumu ?! Idi na oteti stadion,gledaj kako vas Sarajlije gaze nogama !!tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:15
Ne izvlaci se na vjeru. Od bogaranja, pa ostalih psovki, pa do tuči i zelja da gori neki grad...Pamet u glavu i sretni praznici. Da nam se u novoj godini vratis s malo vise pameti![]()
![]()

No,moj poruka nije namenjena tebi nego @tutankamonu
-
- Kontakt:
Zamisli euforije u dolini cupova ako nas Zrinjski pobjedi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.