Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zuka jesi prepravio Oreca na 800k?
I de usput Hadzikica na milion ako vrijedi Sahinovic milione valjda i on vrijei bar milion.
Selam
I de usput Hadzikica na milion ako vrijedi Sahinovic milione valjda i on vrijei bar milion.
Selam
Ponovo vrijeđaju, zar ste toliko nemoćni. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vise pisu o Zelji na temi Premier liga BiH, nego sami zeljovci na temi Zelje

-
- Kontakt:
Dobro uvažena ekselencijo, da li je uvreda za vasu intelektualnu visost pitati koliko smo dobili novca za Sahinovića ? Ako vam se da spuštati na nas nivo možete li nam izaći u susret i počastiti nas Vašim odgovorom. Da zaključimo tu temu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Prodamo 1 igraca kao mali plavi za 3 sezone.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
U tom klubu svako može uzeti papire kad god poželi tako da oni nikog ne prodaju.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Treba jos nesto? mozda Suljic na 1 Mio € za svaki KM koji trzi po 500.000 ?StarmoCity je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:15Zuka jesi prepravio Oreca na 800k?
Selam
Meni ovo potpisivanje ugovora između Želje i Arapa stvara mnoge vjersko - pravne dileme. Šta nam je sad vrhovna vjerska institucija????
Ma moj Duska, sve su to spekulacije i bubanje nekakvim milionima. Ja samo vjerujem kad oni napisu, znam da sve znaju o nama, zato ja cekam info od njih, a ti vjeruj sta god hoces.jurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:11Dobili 20 km taman da se pokriju kafe u štrosi. Možda će Ismir morati dodati koji dinar. Pusti ba, prodali bi čitav tim sad da im neko milion ponudi. Čega god.
Prodali Dizdarevica, Sahinovica i Kova kad se proda ide procenat sve unutar jedne sezone, ako to nije poduhvat i poruka igračima da dođu u Sarajevo jer tako mogu ostvariti insostrani angažman i da je Koševo prava pozornica ta takve stvari ja onda ne znam.
Dizdarević 240.000 km
Varesanovic 2.200.000 km
Sahinovic 1.500.000 km
Vladan 2+
Eto može pokriti bar Penerandu
Igrali smo i neke europe uzeli koji dinar možemo i Serbecica zaklopit. OstNe nam još damo 26 igrača da namaknemo
since 1973
Jos jedan izbacen igrac. Jos jedan transfer i to vrijedan paznje. Dok neki samo pricaju, mi pravimo konkretne poteze.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakve 3? Minimalno 5
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TurkishAirlines
Ako je taj 1 igrac Dizdarevic, onda si upravu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ko je sljedeci igrac koji ce donijeti milione u FKS?
TIK TAK
TIK TAK
- TMmanija2012
- Kontakt:
Nama Wolfsburg proda kloca ko vi sve te vase talente i antitalente, jos pure Mirva mora pojesti kod Seje da uzme love za jedan transfer ko mi za Dzeku 

-
- Kontakt:
**** te bog Dzeko u Zelji igrao prije 15 i kusur godina kakve ste vi budale vjecito od stare slave ziviteTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:38Nama Wolfsburg proda kloca ko vi sve te vase talente i antitalente, jos pure Mirva mora pojesti kod Seje da uzme love za jedan transfer ko mi za Dzeku![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Prodao Wolfsburg, ne vi.TMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:38Nama Wolfsburg proda kloca ko vi sve te vase talente i antitalente, jos pure Mirva mora pojesti kod Seje da uzme love za jedan transfer ko mi za Dzeku![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ali je igrao u Zelji i mi dobro zaradilinofearhz je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:40**** te bog Dzeko u Zelji igrao prije 15 i kusur godina kakve ste vi budale vjecito od stare slave ziviteTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:38Nama Wolfsburg proda kloca ko vi sve te vase talente i antitalente, jos pure Mirva mora pojesti kod Seje da uzme love za jedan transfer ko mi za Dzeku![]()

-
- Kontakt:
Ovakvi smo i mi bili kad smo stajali pred iskopanim mezarom. Sjecali se Borusije Derbi Kauntija i 5:0 protiv Zvezdenofearhz je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:40**** te bog Dzeko u Zelji igrao prije 15 i kusur godina kakve ste vi budale vjecito od stare slave ziviteTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:38Nama Wolfsburg proda kloca ko vi sve te vase talente i antitalente, jos pure Mirva mora pojesti kod Seje da uzme love za jedan transfer ko mi za Dzeku![]()

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ASD, CAZIN, Doktorinho, feniksptica, Proximic, ristagrad, xinxee i 68 gostiju.