Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Virtu4l » 25 sep 2014, 14:24

Prevedi mu to na bosanski.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 sep 2014, 14:26

Pogba je napisao/la:Sve gore navedeni postovi su aksiomi.
Ma ja,Ajd ti fino druze na listu gnjavatora,cestitam drugi si kome je to uspjelo uz poznatog trola virtuala,vjerujem da ti je neopisivo drago sto ces biti u njegovom drustvu na toj listi :salut:

EDIT : Da,nemaju veze s temom,to sam i rekao ali nisi fino procitao..Imaju veze sa tim da pokazem ljudima koliko je tvoje (ne)znanje o fudbalu,da te ne bi ko slucajno uzeo za ozbiljno,kazem ti klasicni trol,kao taj ti drug iznad

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 25 sep 2014, 14:28

Vazi, tesko ce mi to pasti, ali cu izdrzati nekako.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 sep 2014, 14:30

Pogba je napisao/la:Vazi, tesko ce mi to pasti, ali cu izdrzati nekako.
Malo nas je al' nas ima :bih: :bih:
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 sep 2014, 14:38

Znači nije samo čovjek od tri riječi i smajlijem kod mene ignoriran, :clap:

Pogba je jedna od najvećih grešaka United-a u ovo novije vrijeme. Pustiti takvog dragulja bila je katastrofalna odluka.

Što se tiče Miralema, i kada odigra malo lošije, opet ispadne heroj. Šta bi ja trebao pisati o Gotze-u ili Muller-u iz Bayern-a, ljudi se skoro na svakoj utakmici ne vide, a opet zabiju gol ili asistiraju.

Miralem je glavna pokretačka snaga Rome. Povućen je malo više defanzivno da tu preuzima loptu. Akcije kreću od njega, sada radi upravo ono što je De Rossi radio godinama u Romi. Roma je uz Juventus jedina ekipa u Italiji sa 100% učinkom, svaka im čast. Uzmite u obzir da igraju na tri fronta i da mnoge ekipe tu lošije krenu u prvenstvu, no Roma ima tu potrebnu širinu i vrhunskog trenera.

Sjećam se da su pojedinci pisali da Miralem treba ići iz Rome, koji bi to samo kiks bio. Roma ima novce, strašne navijače, odličnu transfer politiku, te svoje igrače cijene, ne kao oni polovnjaci iz Lyon-a.

:bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 sep 2014, 14:58

Čuj ovoga, o Mülleru, čovjeku koji je svojoj reprezenaciji donio titulu prvaka svijeta :facepalm:
Voli te tvoje Sarajevo.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 25 sep 2014, 15:08

Jedno kratko pitanje, nevezano za temu diskusije;

Virtual, imas li ti život?
DD

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 25 sep 2014, 15:21

Burundi je napisao/la:Jedno kratko pitanje, nevezano za temu diskusije;

Virtual, imas li ti život?
Ima: Zivot mu je biti u ovoj temi i blatit Miralema Pjanica.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 sep 2014, 15:44

Nisam znao da je blaćenje ako za nekoga kažeš da igra ispod svojim mogućnosti. :hmmmmm:
Voli te tvoje Sarajevo.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 25 sep 2014, 17:05

Virtu4l je napisao/la:Nisam znao da je blaćenje ako za nekoga kažeš da igra ispod svojim mogućnosti. :hmmmmm:
Ja licno mislim da ti mozes da budes puno veci troll nego sto trenutno jesi, AKO iskoristis svoj puni potencijal. Necu rec da si trenutno los troll, ali ima mjesta za napredak. Nemoj da mislis da ti ovo iz mrznje govorim, ovo je najdobronamjernija konstruktivna kritika. Ja tebe ne mrzim, vjeruj mi. Nebi mi nista draze bilo nego da vidim kako iskoristavas svoj puni potencijal i postanes najveci troll u istoriji ovog foruma.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 sep 2014, 17:12

:mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 sep 2014, 18:33

Majica fail. Hajd barem je fenomenalan fudbaler.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 25 sep 2014, 18:59

Jedni kazu ne valja Pjanic,valja Pogba...drugi kazu,valja Pjanic,ne valja Pogba... :crazy: ovdje izgleda,lud i zbunjen yebu normalne.. :mrgreen:
Pogba je bio niko i nista kod velikog Fergija(samo potencijal kao i milion drugih u svijetu)...to svako zna...da nije dosao u Juve ko zna kako bi mu karijera isla...Juve ga stvorio :thumbup:
Pjanic je sasvim druga prica..Obojica igracine..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 sep 2014, 19:07

aferim miraleme :salut:

legalize :mrgreen:

Player of Week 4: Miralem Pjanic

http://www.football-italia.net/56414/pl ... lem-pjanic" onclick="window.open(this.href);return false;
A metronomic performance rounded off with a wonder strike sees Miralem Pjanic named Week 4’s best performer in Serie A, as Livio Caferoglu explains.

This time last season, Roma were destroying opponents in their wake. Such an electrifying start to 2013-14 was rewarded with a place in the record books, but the Giallorossi were unable to maintain their intensity over 38 games and eventually settled for a runners-up finish.

Nevertheless, it was a magnificent achievement from a squad which had suffered from much turbulence on the pitch and behind the scenes since their American takeover in 2011. However, one of their constants in that timeframe and through their rise under Rudi Garcia has been Miralem Pjanic.

The Bosnian has spent the past three seasons quietly bedding into the fulcrum of the Roma system, and against Parma on Wednesday night, he proved that he could typify all of the traits that this current side once lacked and now pride themselves in.

Despite taking the lead early on through Adem Ljajic, the Giallorossi were soon pegged back by a Paolo De Ceglie header. With Juventus easing to victory over Cesena, the permutations of two dropped points would have dented any early-season momentum.

However, Pjanic’s influence did not waver in the same vein as Roma’s scoreline. Instead, he continually made himself available for teammates, as demonstrated by his 112 touches of the ball. In terms of distribution, he went one better, converting 93 per cent of his 112 passes at the Tardini. In Eurofantasyleague.com's player ratings he secured an impressive 20 points.

And with three minutes of normal time remaining, the spotlight finally fell on him. When the capital outfit were awarded a free-kick on the edge of the box, up stepped the former Lyon man, who curled a dipping drive towards the top-right corner of Antonio Mirante’s net.

Some may say that passing statistics are as misleading as ball possession. Of course, both are sterile in their own rights, but no quantitative indicator can measure influence, and the 24-year-old showed the nerve needed to salvage a 2-1 victory for his team.

So while Roma may have started this season similarly to last, a steely underbelly is now in their armoury. This has been the consequence of bringing in pedigree over the summer and the learning curve of challenging for a League title, the latter of which Pjanic has embraced.

Another difference can be seen in the less-emphatic nature of their domestic results. Again, this is a sign of their increasing superiority in Serie A. Only two years ago, teams faced Roma without fear. Now, conservative tactics designed to stifle rather than exploit are their most common obstacle.

On paper, Roma have ironed out all of their past weaknesses, and in Pjanic, they also possess a playmaker who is ready to reach the world-class level he has promised since scoring the goal which knocked Real Madrid out of the Champions League at the Last 16 stage with Lyon in 2010.

“Mire is the little prince… our little prince,” declared Francesco Totti in the wake of yesterday’s result. It appears the heir to the king of Rome has been found.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 25 sep 2014, 19:30

Ne znam vrijedi li postavljati nešto korisno kad su već Virtualni i kompanija temu napunili glupostima, no eto.

Sinoćnji nastup Pjanića. Najnoviji video iz moje skromne kolekcije.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 sep 2014, 19:35

Gledam nesto ovog Gervinha, nije los igrac, ali brate mili, Pjana bi danas bio apsolutna krema da on malo preciznije odradjuje svoj posao.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 25 sep 2014, 19:38

:thumbup: za video...

Samo,moras ga malo bolje obraditi...ne vide se oni pasovi on 2-3 metra koji idu "uvijek" nazad.. :?
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 sep 2014, 19:39

Juventinisimo je napisao/la: Samo,moras ga malo bolje obraditi...ne vide se oni pasovi on 2-3 metra koji idu "uvijek" nazad.. :?
:tokralju:

kao jedan genije drugome skidam kapu za ovaj (i prosli) video uradak :thumbup:

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 25 sep 2014, 19:49

Hvala, hvala. :)

Da sam pravio video o tome koliko, svaki put kada imaju loptu, igrači Rome odmah gledaju da je daju Pjaniću u noge ili o tome koliko se igra Rome bazira najviše na njemu... Video bi trajao preko 20 minuta. No, i 5-6 minuta je dovoljno da se ušutkaju ovi trollovi koji se nakupiše na temi našeg najboljeg igrača.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 25 sep 2014, 21:27

jel moze jedna kompilacija gifova Pjaninih najboljih golova?

vs Milan
vs Napoli
vs Verona
Vs lazio
vs manu
vs parma

ako nije problem :angel:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.