FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozete ga dati jedino iz penala
Teska utakmica pravo Borac odlicno postavljen.Bek Borca Becelic je strasan igrac.
Pa hajde milioneri hoce li taj gol
Brate vidis ti da je bus parkiran, svaki nas opasan napad prekidaju za zuti karton.kanarinac je napisao/la:sramota,sto prije shvatite da smo slabi lakse ce vam ovo sve bit
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Kakve veze ima bus niste sanse stvorili 100%
hajde molim te sarajevo bar iz penala

Pa gledaj, opet faul cim napravimo kontra napad.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Katastrofa. Sve isto kao i svake godine. Napretka nema.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Puzi crveni

Da je Bandovic na golu davno bi gubili.
Jedna dvi tekme nisu nista polako.
Tesko je iz utakmice u utakmicu probijati bunker jer protiv vas svaka ekipa isto igra.
Ipak mislim da ce to izgledati puno bolje do kraja sezone.
Tesko je iz utakmice u utakmicu probijati bunker jer protiv vas svaka ekipa isto igra.
zeljo je jaci od nas htjeli vi ili ne priznati ali manijaci nemate pravo ovde pisati ali ljudi su jaci
Samo Sarajevo
Evo ja ko neutralan kazem da ste najbolji u zemlji I da morate biti sretni zbog cijele situacije I posla koji vasa uprava radi.
Izgleda vi brzo zaboravljate kakvi su ostali I kakvo je stanje.
Izgleda vi brzo zaboravljate kakvi su ostali I kakvo je stanje.
To je to, al dzaba je to njima govoriti.TNT je napisao/la:Jedna dvi tekme nisu nista polako.
Jarane, jesi ti dobarkanarinac je napisao/la:zeljo je jaci od nas htjeli vi ili ne priznati ali manijaci nemate pravo ovde pisati ali ljudi su jaci

Nitko to nije očekivao ali izgleda u dvije utakmice prosuta sezona 

- PeppermintSA
- Kontakt:
oj natakarim ih sve redom na onu stvar

Gojkara je napisao/la:Jarane, jesi ti dobarkanarinac je napisao/la:zeljo je jaci od nas htjeli vi ili ne priznati ali manijaci nemate pravo ovde pisati ali ljudi su jaci![]()
![]()
![]()
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, bhfanatic14, Morgen19 i 63 gosta.