odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Sumnjam, al' ako već ganjaš jeftinije čizme, imaš u Sport Life-u u Skenderiji Ellesse čizme po 80 i nešto maraka, na njima piše da su waterproof, da li su dobre na snijegu ne znam, ali izgledaju sigurnije, a i jeftinije su od tih...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma nije bitna cijena, trazim nesto do 200 KM. Dajte prijedloge.anonimni je napisao/la:Sumnjam, al' ako već ganjaš jeftinije čizme, imaš u Sport Life-u u Skenderiji Ellesse čizme po 80 i nešto maraka, na njima piše da su waterproof, da li su dobre na snijegu ne znam, ali izgledaju sigurnije, a i jeftinije su od tih...
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
-
gojzerica
- Kontakt:
đasvi mi se ova zunza

- Jaozinho22
- Kontakt:
Ala Mulalićgojzerica je napisao/la:đasvi mi se ova zunza
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Jel ima igdje u Sarajevu ovakva adidas military jakna , ili bar slična ovoj ?

- alan_kardec
- Kontakt:
Shooter je napisao/la:Ma nije bitna cijena, trazim nesto do 200 KM. Dajte prijedloge.anonimni je napisao/la:Sumnjam, al' ako već ganjaš jeftinije čizme, imaš u Sport Life-u u Skenderiji Ellesse čizme po 80 i nešto maraka, na njima piše da su waterproof, da li su dobre na snijegu ne znam, ali izgledaju sigurnije, a i jeftinije su od tih...
pogledaj u sportilife-u u Skenderiji, ja bio prošle subote, vidio dobre katerpilarke duboke, pravo mi se svidjele onako na prvu, malo je falilo da ih kupim, na nekom sniženju cijena mislim 205 km. Ja sebi kupio adidas terrex plitke, na sniženju 220, postavljao sam na prošloj ili pretrošloj stranici.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dobro ti je @alan rekao što se lokacije tiče, imaš dole i Timberland čizama za te pare, a one su klasa za ove ostale što ovdje možeš uzeti, kvalitetne su pravo...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Momci znali neko dobru stranicu da bi mogao preko neta naruciti patike za rukomet...ali da ima izbora 
Samo Sarajevo
Ja dok sam trenirao furale su se one kempe, ne znam sta je sad u modi ali su ove vrhkanarinac je napisao/la:Momci znali neko dobru stranicu da bi mogao preko neta naruciti patike za rukomet...ali da ima izbora
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- alan_kardec
- Kontakt:
U Intersportu na salomon patike ima neko sniženje i garancija 2 godine.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Poznajete li kakvu čarlamu kojom bih HSV-ov ovosezonski dres jeftino kupio? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kempa i Hummelbrile je napisao/la:Ja dok sam trenirao furale su se one kempe, ne znam sta je sad u modi ali su ove vrhkanarinac je napisao/la:Momci znali neko dobru stranicu da bi mogao preko neta naruciti patike za rukomet...ali da ima izbora
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Instagram: thepacman82
Ima finih kombinacija
Ima finih kombinacija
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Što se tiče Bosne na piku šta naletiš naletiš ili eventualno u kojoj radnji sa online dostavom da imaju ali teško, na piku je najveći izbor.kanarinac je napisao/la:Momci znali neko dobru stranicu da bi mogao preko neta naruciti patike za rukomet...ali da ima izbora
Tako blizu, a tako daleko.
To je toBosniacum Lilium je napisao/la:Kempa i Hummelbrile je napisao/la:Ja dok sam trenirao furale su se one kempe, ne znam sta je sad u modi ali su ove vrhkanarinac je napisao/la:Momci znali neko dobru stranicu da bi mogao preko neta naruciti patike za rukomet...ali da ima izboraHummel vrh kvalitet dresova i trenerki, a patike su bolje bile kempine
Odmah me neka nostalgija uhvati, sad bih se ja vratio treninzima
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Isti sam @brille. Glup sam sto sam ikako ostavio rukomet :/
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- adnan_nanda
- Kontakt:
Nove gume na točkovima

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
odlicneadnan_nanda je napisao/la:Nove gume na točkovima![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Mnogo dobre. Gdje si uzeo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.