odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- adnan_nanda
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
U Retru u Tuzli, inače to su brogues cipele/čizme koje su top ove godine u svijetu mode. Iznenadio sam se kad sam ih vidio u Tuzli.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Mogu misliti. Ovakve slične tražim po SA i nigdje da nađem.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma top su od prosle godine, ali Sarajevo jos u 2007
i ja sam malo gledao ove godine, nisam nasao. Mozda to asos ima pojeftino, bilo je prosle godine znam
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Imate u Retru ovih modela, u Robotu na Socijalnom.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Opa, hvala @ferdy, otići ću ovih dana. Jesu mnogo visoke cijene?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
http://www.retroshoes.ba/zapisi2.php?id ... pis%20DESCFinn je napisao/la:Opa, hvala @ferdy, otići ću ovih dana. Jesu mnogo visoke cijene?
Imaš i u Importanneu i u BBI-u isto tako.
Ovaj model kao u @Nande je oko 130 maraka.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- adnan_nanda
- Kontakt:
Eto imaju na toj stranici baš te koje sam ja kupio, bile 169,95 pa snižene na 129,95 i taj dan kad sam ja kupovao bio je popust 20% tako da sam ih dobio za 103,95 KM. 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Mjera, hvala na informacijama.
Koji si ti hipster.miki_92 je napisao/la:odlicneadnan_nanda je napisao/la:Nove gume na točkovima![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Greivis je napisao/la:Koji si ti hipster.miki_92 je napisao/la:odlicneadnan_nanda je napisao/la:Nove gume na točkovima![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Konjuuuu što se ošiša

Sad ćelav, a finu frizuru imao. (Jedini u Doboju takvu imao, na faxu svi znali ko je onaj sa repom
)

Sad ćelav, a finu frizuru imao. (Jedini u Doboju takvu imao, na faxu svi znali ko je onaj sa repom

Danas mi pokazuje dajdza iz New Yorka preko Vibera cizme sto je uzeo. Jedne Timberland platio 80 dolara, druge Ralph Lauren 100 dolara. Ne zna se koje su bolje. Meni doslo da vristim kakvo smece nama prodaju ovde za 3 vecu cijenu.
Definitivno od sad sve narucujem preko njega.
Definitivno od sad sve narucujem preko njega.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ima li, u Sarajevu, sniženih trenerki (mislim na komplet)? Samo da nisu one instagramske, t. j. da su jednobojne ili nešto slično.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Nerminovic
- Kontakt:
Sad u Dublinu uzeo sebi jaknu od North Face, prava je 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- moustapha
- Kontakt:
U Sport Life-u u skenderiji ima velika rasprodaja. Koliko sam vidio ogromne su guzve jucer bile kad je krenulo.High je napisao/la:Ima li, u Sarajevu, sniženih trenerki (mislim na komplet)? Samo da nisu one instagramske, t. j. da su jednobojne ili nešto slično.
#divovi
Bio sam maloprije i ne nađoh ništa. Vidim da SportVision ima neko sniženje, pa ću pogledati. Dostava je, dakle, besplatna? Novac dajemo kad donesu naručeno?moustapha je napisao/la:U Sport Life-u u skenderiji ima velika rasprodaja. Koliko sam vidio ogromne su guzve jucer bile kad je krenulo.High je napisao/la:Ima li, u Sarajevu, sniženih trenerki (mislim na komplet)? Samo da nisu one instagramske, t. j. da su jednobojne ili nešto slično.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
jesi li vidio mozda ima li onih pamucnih majica dugih rukavaHigh je napisao/la:
Bio sam maloprije i ne nađoh ništa. Vidim da SportVision ima neko sniženje, pa ću pogledati. Dostava je, dakle, besplatna? Novac dajemo kad donesu naručeno?
narucio sam ja majicu sa sportvision-a. nazovu te ljudi kad narucis, da bi potvrdio narudzu i kad ti kurir donese paket otvoris, pogledas jel sve udure sa robom i platis.. dobri su pravo
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 19 nov 2015, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
adnan_nanda je napisao/la:Nove gume na točkovima![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Mislim da je bilo, a za cijenu ne znam.Edin.- je napisao/la:jesi li vidio mozda ima li onih pamucnih majica dugih rukavaHigh je napisao/la:
Bio sam maloprije i ne nađoh ništa. Vidim da SportVision ima neko sniženje, pa ću pogledati. Dostava je, dakle, besplatna? Novac dajemo kad donesu naručeno?nike, umbro itd.. kakve su im cijene ako ima
narucio sam ja majicu sa sportvision-a. nazovu te ljudi kad narucis, da bi potvrdio narudzu i kad ti kurir donese paket otvoris, pogledas jel sve udure sa robom i platis.. dobri su pravo
Preporuka za parfem, nesto se mislim puno 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.