FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 16 mar 2015, 15:30

Al ti BordoArmy mlatis bezze...kome je to istok sada protiv Borca psovao u 10 minuti Bgt..kakvo ba zlo..
Ako ces vec tako sta je gore..psovati igracima ili napraviti bakljadu koja ce klub kostati 5 milja minimum,..
ko je tu vece zlo za klub... :? :?
Bilbiji je citav istok aplaudirao kad je izasao,jer je izasao gore kod korener zastavice haman i krenuo prema svlacionici..i sada od 2 milje ljudi koji mu aplaudiraju on nasao jednog kojem ce **** mater...igrac MORA da suti i trpi kritike navijaca i da ne odg na njih...pa covjece sta se sve psuje igracima u Engleskoj,Njemackoj kad aut ili korener izvode,al to je profesionalac i suti..
Da i nezz sta se zahvaljuju igracima Zelje i digla se pompa kao nama Zeljo pomoga,mi ocigledno nismo svjesni da su oni ovim uhvatili zalet drama,jos sada im idu ubrzo dvije kuci..igraju 'dobro,rastereceni su..meni su oni konkurenti za titulu koliko i Siroki..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2015, 15:35

molotovljev je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:Čast izuzecima ali istok je ZLO koje treba sravnati sa zemljom, ili jednostavno dići cijene pa da ne dolaze papučari i bolesnici već samo pravi navijači!!
Iako sebe vidim u "izuzecima" ne mogu ostati ravnodušan na ovo što si napisao. Jednom riječju; grozno !
Istok je najjača tribina u državi !
Gluho bilo :?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 mar 2015, 15:36

MortemHz je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:Čast izuzecima ali istok je ZLO koje treba sravnati sa zemljom, ili jednostavno dići cijene pa da ne dolaze papučari i bolesnici već samo pravi navijači!!
Iako sebe vidim u "izuzecima" ne mogu ostati ravnodušan na ovo što si napisao. Jednom riječju; grozno !
Istok je najjača tribina u državi !
Gluho bilo :?
Fizicki najjaca.. :problem: :problem: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 mar 2015, 15:37

Evo da postavim jednu moju formaciju, posto vas vecina ima slicne ja cu nekako drugaciju postaviti (barem je ja nisam vidio nigdje da ju je neko postavio)
eo ovako igralo bi se sistem 4-3-1-2

-------------------Delac------------------
Kallasi------Tatko---Mihojevic----Puzi
Alispahic---------Cimi------Rustemovic
------------------Stojcev.................
---------Benko------------Velkoski------

sta mislite bil ovo funkcioniralo dobro? :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 mar 2015, 15:39

Organizovan je prevoz navijaca FKS u Banja Luku ! Cijena puta iznosi 25 KM ! Uplate ce se vršiti u GINIS PUB FERHADIJA ponedeljak od 18 30h do 21h , Utorak od 18h do 21h ! Polazak stadion Koševo 13h Srijeda! Svi zajedno Svi ko jedan ! gurajte raju ko ne ide, širite, ko god moze mora da ide !! Hz 87' !
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 mar 2015, 15:39

ElCartel11 je napisao/la:Evo da postavim jednu moju formaciju, posto vas vecina ima slicne ja cu nekako drugaciju postaviti (barem je ja nisam vidio nigdje da ju je neko postavio)

Alispahic je prespor da bi igrao krilo...Dulja tu mora igrati..
FK SARAJEVO.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 mar 2015, 15:41

mma_hz je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Evo da postavim jednu moju formaciju, posto vas vecina ima slicne ja cu nekako drugaciju postaviti (barem je ja nisam vidio nigdje da ju je neko postavio)

treba probati da vidimo jer mislim da nije toliko spor koliko ga mi osporavamo, Duljevic je extra igrac za napad ali zato izostane u odbrani i Kallasi bi bio prepusten sam sebi sto naravno nebi bilo dobro..to je moje neko misljenje :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 mar 2015, 15:42

mma_hz je napisao/la:Al ti BordoArmy mlatis bezze...kome je to istok sada protiv Borca psovao u 10 minuti Bgt..kakvo ba zlo..
Ako ces vec tako sta je gore..psovati igracima ili napraviti bakljadu koja ce klub kostati 5 milja minimum,..
Bilbiji je citav istok aplaudirao kad je izasao,jer je izasao gore kod korener zastavice haman i krenuo prema svlacionici..i sada od 2 milje ljudi koji mu aplaudiraju on nasao jednog kojem ce **** mater...igrac MORA da suti i trpi kritike navijaca i da ne odg na njih...pa covjece sta se sve psuje igracima u Engleskoj,Njemackoj kad aut ili korener izvode,al to je profesionalac i suti..
Da i nezz sta se zahvaljuju igracima Zelje i digla se pompa kao nama Zeljo pomoga,mi ocigledno nismo svjesni da su oni ovim uhvatili zalet drama,jos sada im idu ubrzo dvije kuci..igraju 'dobro,rastereceni su..meni su oni konkurenti za titulu koliko i Siroki..
Ne možeš porediti igrače u Njemačkoj i ovo naše podneblje, jednostavno drugačiji mentalitet i mi smo na psovke daleko, daleko "osjetljiviji" od prosječnog Evropljanina, evo ja bi prvi zaskočio levata da mi opsuje nekoga u familiji, a da mi nedaj Bože majku spomene glavu bi mu otkinuo! Naravno da i baklje štete, niti sam ja branio korištenje baklji niti me ovaj stav protiv istoka čini "piromanom" kako to ti izgleda želiš predstaviti! Psovanje, zviždanje, baklje, petarde, sve je to loše na jedan ili drugi način ali kada bi igrače pitao vjerujem da znamo svi šta im je daleko gore! :puke:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 16 mar 2015, 15:43

Goran Brašnić, zbog obaveza u juniorskoj reprezentaciji BiH i lokalnoj ŠN Don Bosco, povukao se sa klupe Žepča, a naslijedio ga je veliki miljenik navijača Sarajeva, Damir Hadžić.

Sretno majstore !
Ti si opet šampion !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 mar 2015, 15:45

BordoArmy88 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Al ti BordoArmy mlatis bezze...kome je to istok sada protiv Borca psovao u 10 minuti Bgt..kakvo ba zlo..
Ne možeš porediti igrače u Njemačkoj i ovo naše podneblje, jednostavno drugačiji mentalitet i mi smo na psovke daleko, daleko "osjetljiviji" od prosječnog Evropljanina, evo ja bi prvi zaskočio levata da mi opsuje nekoga u familiji, a da mi nedaj Bože majku spomene glavu bi mu otkinuo! Naravno da i baklje štete, niti sam ja branio korištenje baklji niti me ovaj stav protiv istoka čini "piromanom" kako to ti izgleda želiš predstaviti! Psovanje, zviždanje, baklje, petarde, sve je to loše na jedan ili drugi način ali kada bi igrače pitao vjerujem da znamo svi šta im je daleko gore! :puke:
Jah,po tvom bitniji je igrac od kluba..e jbg sad zbog mentaliteta igraca treba sutiti,nek se zajebaju i uzimaju plate ravne ministarskim.. :nene: :nene:
FK SARAJEVO.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 mar 2015, 15:46

DELAC
Kalassi-----TATKO--MIHOJEVIC---PROTIC
Rustemovic
Cimirot
Duljevic Alispahic Velkoski

BENKO

Draze mi je gledati Velkoskog na krilu, nego na klupi, nego Okica, nego Bekica...
Mozda nije njegova pozicija, al bolje ce nam posluziti na terenu nego na klupi...

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 16 mar 2015, 15:47

Leon Benko dio izjave o navijacima i razultatima: "Oni imaju pravo na nezadovoljstvo. Nema tu nikakvog alibija, igraš doma, ako hoćeš osvojiti prvenstvo moraš pobjeđivati, pogotovo domaće utakmice, ne znam nije išlo. Igrali smo čudno, sve kontra onome što smo radili na pripremama, sve ono što trener traži od nas. Jednostavno nemam objašnjenja.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 mar 2015, 15:50

ElCartel11 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

treba probati da vidimo jer mislim da nije toliko spor koliko ga mi osporavamo, Duljevic je extra igrac za napad ali zato izostane u odbrani i Kallasi bi bio prepusten sam sebi sto naravno nebi bilo dobro..to je moje neko misljenje :D
Ma jeste brate,vidi se na njemu pravi je "teskas"..na poluspicu bi najbolji bio zbog dobrog suta i snage..nema sanse da bi se on mogao vracati nazad..
FK SARAJEVO.

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 16 mar 2015, 15:58

A sto napadate cojeka
istina je da ima takvih da od prve mite krenu sa vulgarnim dobacivanjima
svaku utakmucu sam ih cuo cak sam se zakacio sa jednim od njih psovaca
i jeste istok je najjaca tribina u zemlhi kad izuzmecs psovace

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2015, 16:00

Evolution87 je napisao/la:Organizovan je prevoz navijaca FKS u Banja Luku ! Cijena puta iznosi 25 KM ! Uplate ce se vršiti u GINIS PUB FERHADIJA ponedeljak od 18 30h do 21h , Utorak od 18h do 21h ! Polazak stadion Koševo 13h Srijeda! Svi zajedno Svi ko jedan ! gurajte raju ko ne ide, širite, ko god moze mora da ide !! Hz 87' !
Jos mi fali 25 KM :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 mar 2015, 16:02

E nezz ja uvijek budem na sredini gdje je standardna raja i uvijek dajemo podrsku do 90 minute,a poslije jbg..zna izletiti..
FK SARAJEVO.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 mar 2015, 16:10

slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 16 mar 2015, 16:11

A ne vidim nesto u zadnje vrijeme onog krupnog momka sto od starta utakmice comoru **** od do.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 16 mar 2015, 16:14

Jel vam poznat termin odigravanja utakmice u Mostaru ? Čujem da bi mogla biti nedjelja radi rasterecenja zbog kupa, jel došla neka zvanična obavijest u klub, neko malo upućeniji da odgovori :) . Puno sreće protiv Borca, teško će biti, ali mislim da ste kvalitetniji nego da ste u jednom grču iz kojeg se mozete samo iscupati pobjedom dovoljnom za prolaz.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 16 mar 2015, 16:17

Sarajevo22 je napisao/la:A ne vidim nesto u zadnje vrijeme onog krupnog momka sto od starta utakmice comoru **** od do.
Sad je na Otoci, još uvijek psuje Čomoru .. :mrgreen:
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Beli98, ErosViverosViv, Hajdeee, insimadop, keli, Lobudaraczapamcenje, N3R3D, nedimmmm1337, soe, supervizor, TETRAPAK i 78 gostiju.