Hajde budi realan, svi kenjamo ovdje umjesto da idemo na PL prepucavanja...zeljovac21 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 00:01Udjem da procitam.neku raspravu o danasnjim utakmicama i citam masu debila sa koseva koji pljuju po Zelji, idite na prepucavanja i hracite zohari. Pustite nas ovdje da citamo o fudbalu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- egocentrik
- Kontakt:
Da mu nije nick irfo po nepismenosti bih mislio da je A.Lendo.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- RajaBa1983
- Kontakt:
egocentrik je napisao/la: ↑08 avg 2020, 00:29Ovaj irfo je najveći debil na čitavom forumu, slika i prilika timi moderatora. Čovjek bi od moderatora očekivao neku ozbiljnost, eminentnost.. kod irfe je to fenomen.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Husara po portalima komentariše da je Lendriću propao transfer. Kao, Željo tražio 150k, ovi povukli ponudu, danas trebao otputovat al nije.
Znam da je Husara debil i lažov, al et. Na sc.sport komentarisao ako se ne varam.
Znam da je Husara debil i lažov, al et. Na sc.sport komentarisao ako se ne varam.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Moguće je svašta ali moguće je isto da "menadžer i kamatar" laže jer je njemu taraba u Želji
Brko iz druge galaksije!
De nam angazuj onog vaseg da poprati malo sutra avion za Svicarsku
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@AdoHz cujes momka
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Platite mu, ne radi @ado džaba. Skupite se pa momku bacite šta na kafu.
Btw, jesu l' vam ovi novi dresovi došli u fanshop i koja je cijena? Drugu kupujemo poklon za završetak faksa, pa bi mu taj dres fino leg'o.
Mislim da nisu, a ne znam ni da li ce se prodavati ovi dresovi sto ih nose sad jer su rekli samo za radnu i paradnu opremu da ce uskoro biti u Fan Shopu. Nisu spominjali do sada da ce i ovi dresovi se naci u prodaju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
E jbg, morat će onda neka dukserica "leći".
Hvala drug.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Svi pred male ekrane, danas igraju sampioni, nas najveci klub i ponos Bosne i Hercegovine!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
HAMZA GASAL
- svrakino1921
- Kontakt:
HVALA IVANE ZA SVE
A NAROCITO ZA DVA TRANSFERA
A NAROCITO ZA DVA TRANSFERA
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Dobar igrac za klub kao zeljescar. Ja sam se nadao da ce pronaci nesto bolje, tipa mladost, celik ili olimpik. Ali nije ni zeljo propast svijeta za njega. S obzirom da je prosao Akademiju najveceg kluba u drzavi, sigurno ce u skretnici imati znacajnu minutazu i mozda za nekih desetak godina dogura i do novog pazara.
Bolje mu je bilo gdje nego u kobiljoglavušanskom blatu.TheIvicnjak je napisao/la: ↑08 avg 2020, 08:52Dobar igrac za klub kao zeljescar. Ja sam se nadao da ce pronaci nesto bolje, tipa mladost, celik ili olimpik. Ali nije ni zeljo propast svijeta za njega. S obzirom da je prosao Akademiju najveceg kluba u drzavi, sigurno ce u skretnici imati znacajnu minutazu i mozda za nekih desetak godina dogura i do novog pazara.
- svrakino1921
- Kontakt:
MUSTAFA MUJEZINOVIC
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Pa jes, ali sad za sad je u tom blatu i nek se polako cupa iz njega, pa sta mu bog da.ExBlueone je napisao/la: ↑08 avg 2020, 09:00Bolje mu je bilo gdje nego u kobiljoglavušanskom blatu.TheIvicnjak je napisao/la: ↑08 avg 2020, 08:52Dobar igrac za klub kao zeljescar. Ja sam se nadao da ce pronaci nesto bolje, tipa mladost, celik ili olimpik. Ali nije ni zeljo propast svijeta za njega. S obzirom da je prosao Akademiju najveceg kluba u drzavi, sigurno ce u skretnici imati znacajnu minutazu i mozda za nekih desetak godina dogura i do novog pazara.
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta ces prijatelju mojTheIvicnjak je napisao/la: ↑08 avg 2020, 08:52Dobar igrac za klub kao zeljescar. Ja sam se nadao da ce pronaci nesto bolje, tipa mladost, celik ili olimpik. Ali nije ni zeljo propast svijeta za njega. S obzirom da je prosao Akademiju najveceg kluba u drzavi, sigurno ce u skretnici imati znacajnu minutazu i mozda za nekih desetak godina dogura i do novog pazara.
Tako ti je to u zivotu
Al da nas je Bog pogledao
Stvarno jest
I Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.